Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kételkendő

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puli Space blog Égetett kamera 2012.04.03 09:30:00
Amikor a NASA Mr. Beanjével a fedélzetén, meglehetősen viharvert vitorlákkal befutott az Apollo 12 vitorlás klippere a Hold "Viharok óceánja" nevű szárazdokkjába, már túl volt két villámcsapáson és egy meglehetősen talányos landoláson -  Alan Beannek és társának, Pete…..
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYA Kigondoltam Szerkesztőség elhatárolódik a bloggerközösség Doktor Pálúr Doktor elleni összehangolt gyalázkodó támadásától. Méltatlannak, inkorrektnek és etikailag tarthatatlannak, de leginkább súlytalannak tartjuk a frusztrált és mindenben csak a…..
A múlt hét elején "A támogatás ára" címmel közöltünk egy vitaindítót arról, hogy mit tartunk a választók és az Orbán rezsimet leváltani készülő pártok közötti megegyezés új minimumának. A vitában eddig megszólalt többek között Csigó Péter, Rácz András, Vágó…..
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
kételkendő 2012.01.19 10:18:22
-Itt is ismét olvasható a korábban kiiktatott iromány ;)- Olvassa el ezt mindenki és ezután beszélgethetünk. Mindemellett szeretném hangsúlyozni, hogy nem a cikkben szereplő konkrét vállalattal vagy annak bármely alkalmazottjával van bárminemű problémám. Biztos vagyok abban,…..
kételkendő 2012.01.04 14:23:16
Szombaton a Várban járva  ez a látvány fogadott a Szentháromság téri buszmegállóban. Az elkent, szennyes homokfoltot kell nézni, a hiányos macskakő nem újdonság: Mivel az ember tisztában van a 16/16A viszonylatokon közlekedő Ikarus 405-ösök kritikán aluli állapotával,…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
KÖZJÓ Hatalom II. 2010.12.12 17:27:00
p { margin-bottom: 0.08in; }Hatalmi törekvésekMég egyszer: a hatalom azon illúzió keltése, miszerint egyesek értékesebbek más(ok)nál. A hatalmat tulajdonló egyén/csoport/szervezet/intézmény valamely értékskálán más(ok) fölé helyezi magát, míg a másikat önmagánál lejjebb.…..
 Rustyt először Tumblren láttuk, amikor a Dalmáciában nyaraló pnxntdd tumbász-kolléga feltette képpel a sztorit, hogy befogadtak egy kiscicát, miután egész éjszaka az ablakuk alatt nyervákolt.   Az első kép (fotó: pnxntdd) Először azt hitték sirály, olyan hangja volt.…..
A keceli–hajósi központú Öreghegy Szőlőbirtokról egyszer már írtam, a nagyméretű alföldi pincészet kunleányát kóstoltam meg és elemezgettem. Nemrégiben egy komplett hatos karton keveredett el hozzám, öt boron túlvagyok, a rozé még nem volt meg, hamarosan csapra verem azt…..
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
kételkendő 2010.09.03 13:38:57
 Az egyik széljobb szubkultúrához tartozó ismerősöm hívta fel arra a figyelmem, hogy Toroczkai azt hirdeti magáról: együtt harcolt az Erzsébet hídon Budaházyval - miközben ott se volt. Valóban, Toroczkai a magyarázkodó levelében, ahol hosszan kifejti, hogy…..
kételkendő 2010.09.03 10:49:54
IDDQD Wiibrátor 2010.09.01 08:55:00
Mind tudtuk, hogy el fog érkezni ez a pillanat, de ez az izé akkor is sokkoló kicsit. Ha a címből nem állt volna össze, csak nézz rá a képre:                     A Mojowijo nevű cég fejleszésében érkeznek idén ősszel a…..
kételkendő 2010.09.01 16:30:22
@www.Bisex.hu: te biszex lógeci, neked ugyan mi a súlyos ebben?
Mindjárt új elnöke lesz Magyarországnak, a Gulyásdemokrácia pedig ennek örömére szeretné őt meglepni egy kis ajándékkal. Meg persze ha úgyis új médiatörvény lesz a blogokra is érvényesen, nem árt elkezdeni már most nyalni. Szóval ha Schmitt Pali bácsi jelentkezik az itteni…..
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
kételkendő 2010.06.01 14:24:15
Az elmúlt napokban a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező FIDESZ-KDNP szövetség minden korábbi tempót meghaladva kezdett neki a jogalkotási munkának. Hagyjuk most, hogy a jogalkotási munka dandárját a legtöbb demokratikus országban általában igazságügy-minisztériumok képzett kodifikátorai…..
24 éve (1986) történt a csernobili katasztrófa.1986-ban e nap hajnalán, a csernobili atomerőműben több robbanás után nukleáris olvadás kezdődött, ezzel bekövetkezett az eddigi legsúlyosabb szerencsétlenség az atomerő békés hasznosításának történetében. A katasztrófa…..
Szabados György: Írások I. (Tanulmányok, esszék)B.K.L. KiadóSzabados György a magyar jazz doyenje 70 éves. És itt a „magyar jazz” kifejezés alatt nem a Magyarországon megszülető bármilyen jazzt kell értenünk, hanem azt a zenét, amely az afro-amerikai fekete zene és a…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
kételkendő 2010.04.07 20:23:51
@Ne szavazz a 4 mutyi pártra, Fidesz-Mdf-Mszp-Szdsz: Te melyik vagy a felsorolt emberek közül? Ha egyik sem, honnan tudtál ilyen részletes beszámolót keríteni?
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Úgy látszik ez az  időszak a rádiók születésének és megszűnésének ideje. Az viszont meglepő, hogy az egyébként nagyon hasonló zenei készlettel dolgozó számtalan rádió között egy a sajnos méltatlanul elhanyagolt stílust (komolyzenét) sugárzó rádió is éterbe lépett…..
kételkendő 2009.12.17 23:14:32