Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AVerseau

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
AVerseau 2013.04.02 10:50:21
Ez a cikk bírt rá, hogy regisztráljak és megírjam itt első kommentemet.

Az egyetlen dolog, amiben azonosulni tudok az újságíró álláspontjával az, hogy a lelkes lektor valóban nem találta meg a megfelelő stílust a mondanivalójához. Nem szép dolog az internet névtelensége mögé bújva gyalázkodni.

A tartalom viszont nagyon is elgondolkodtató. Az index az egyik legnépszerűbb internetes hírportál, én is majdnem minden nap elolvasom legalább a kiemelt híreket. Sajnos majdnem minden nap elborzadok a bosszantó helyesírási és egyeztetési hibákon, nem beszélve a formailag értelmetlen mondatokról. Néha az a benyomásom, hogy az adott cikk írója nem vette a fáradságot, hogy egyszer átolvassa a véglegesnek szánt irományt. Akkor ugyanis észre kellett volna vennie, hogy egy-egy szó pl. duplán duplán szerepel szerepel a szövegben (egymás után). Adjatok magatokra annyit, hogy alkalmaztok egy nyelvi lektort, vagy ha van ilyenetek, akkor sürgősen váltsátok le! Így is egyre rosszabb az emberek helyesírása, mondatszerkesztése, stb. Nektek visszafordítani kellene ezt a folyamatot, nem pedig felgyorsítani.

Maga a cikk kritikán aluli. Egy újságíró mindig a reflektorfényben van, készüljön fel arra, hogy lesznek bírálói, és sajnos nem mindegyik fogja cizellált stílusban kritizálni a munkáját. Felvenni ezt a stílust jobban minősíti a cikk íróját, mint azt, akiről írt. Gúnyneveket aggatni az illetőre ("Náci") pedig egyenesen gyerekes és szánalmas.

András