Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duddva

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszik közvélemény-kutatós poszt: ki a hibás: a gyártó, mert nem elég feltűnően jelzi a jeleznivalót? A kereskedő, mert a közúti cuccok közé teszi a quadba vagy raliautóba vagy nemtommibe való portékát? Vagy a vevő, mert nem nézett, csak vett? Szavazás…..
Bár olvasónk csak azon akadt fenn, hogy nem lehetett forintban fizetni, hiába volt már Magyarországon, azért ne menjünk el szó nélkül az elég izmos 13 eurós ár mellett sem! Kedves Homár! Külföldön dolgozom, így december 23-án Magyarországra utaztam, hogy a karácsonyt…..
A pellengérre állított webshop úgy tűnik a karácsonyi őrületre gyúrt, mert már nem működik, de sorstársaknak esetleg hasznos lesz a posztban említett, azóta 158 fősre hízott FB-csoport. Tisztelt Homár Blog! Egy nagyon fontos üggyel fordulok Önökhöz. Van egy "Webshop" amely…..
A Homárra kerülésre váró panaszleveleket nézve hosszú lesz a karácsonyi szériában rosszul teljesítő webshopok listája, de hasznos. A tanulságokat mindenki vonja le maga. Rögtön itt a konkrétan 11 féle terméket árusító Szuperstore.com, ami már azt sem tudja eldönteni, hogy…..
Olvasónk metrózott jeggyel és egy háromévessel, mégis elhangzott a címbeli mondat egy ellenőr szájából. Mekkora primkóság kell már ehhez. Tisztelt BKK!  2014.12.11-én 13:05 –kor utaztam a 3 éves kislányommal az M4-es metrón. Kelenföldön szálltunk fel és a Nyugati tér…..
"A megbízható online bolt!" - hirdeti fejlécében az Electron.hu, és kacifántos hitvallást is tesz, mely szerint "Termékeink árainak kialakításakor figyelmünk az alacsony haszon melletti kedvező árra öszpontosul, ezzel biztosítva a piaci helyzetben a maximális kedvezményt…..
Naiv ügyfél megkapta a tökéletes elhajtó választ az ASUS ügyfélszolgálatától. Jobban teszi, ha nem próbálkozik MKV videofájlok lejátszásával, meg amúgy is elavult a lejátszója, már nem frissül tovább: Az alábbiakban idézem, hogyan sz@rik az ASUS vevőszolgálat a t.…..
Naiv ügyfél cégének a Vodafone váratlanul eltörölte a korábban megadott telekomadó-kedvezményének a felét, amit havi 50 ezer forintos drágulást eredményezett az általában havi 130 ezres számlájukon. Erről azonban csak az aktuális számlán értesültek, mert a Posta valaki…..
Viktória szerencsétlenségére két kupont kapott születésnapjára, amik néhány hónap alatt értéktelenné váltak, mert többet nem nyitott ki a főzőiskola: Szeretném megkérdezni, hogy nem jelezték-e nektek esetleg mások is, hogy a Csillagánizs főzőiskola megszűnésével…..
duddva 2014.01.16 12:15:57
@Kupon Kriszta:
helyesen:
Folyamatban vannak a papírok, már csak intézkedni kell.
Dj QuIcKsiLvEr próbavásárlással állapította meg, hogy több napra kitolódott a frissen sült pénsütemények élettartama: Kedves párommal az árpád hídi aluljáróban a "fánkosnál" (1es vill buda irányába feljárat előtt közvetlen) vásároltunk jóhiszeműen 2 elképesztően…..
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
Naiv vásárló kiakadt, hogy a Computer Imperiumnál árult használt számítógépek össze vannak karcolva. Ráadásul az ajándékba ingyen kapott egér és billentyűzet nem használható, mert előbbi PS/2 csatlakozóját nem tudta hova bedugni, a klaviatúra pedig német kiosztású…..
duddva 2014.01.02 17:32:18
@hagyma: de német se, hiába kapott olyan nyelvű billentyűzetet.
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
Nem mintha nem ez történne mindenhol a világon már évek óta az alapkamatok 0-ra redukálásával, de a Napi most viccből kiszámolta, hogy a nálunk az állam még ezen is többet keres, mint aki berakta a pénzt betétbe: Egymillió forint betét évi 3 százalékos kamatra történő…..
duddva 2013.11.28 12:02:23
@atpijkamo: mindig éves kamatot szokás megadni, 4 hónapos lekötés esetére is. Mit nem értesz ezen?
duddva 2013.11.28 12:17:37
@atpijkamo:
Nézd meg akármelyik bank ajánlatát, mindenhol éves kamatot adnak meg, ha baromság, ha nem.
3 napra lekötni a pénzt pedig nem valami életszerű példa, persze hogy negatív lesz a kamat.
duddva 2013.11.28 12:43:03
@atpijkamo: az év, mint egység merül föl a kamatok számításánál, ennek semmi köze a futamidőhöz. Tehát nem kell egy évig ki-be rakosgatni a pénzt, csak mert éves kamatot adtak meg.. lol.
Atlétás Bandi kifőzte, Nyelvész Józsi fűszerezte, Modor Tibi tálalta. // // tejfakasztó legénybúcsú lánybúcsú lakodalom esküvő templomi szertartás keresztelő Levike első áldozása Lilike bérmálása születésnap névnap ballagás szalagavató farsangi…..
Gyulus szerint nem kizárt, hogy a teljes idei Bluray-szériára ráült valaki az Intercom központi raktárában, mert neki mostanában sorozatosan sérült fémtok jutott. Mentsék meg a bádogdobozokat, töltsenek le legálisan mindent, ha már úgyis fizetjük a jogdíjat minden…..
Nem mindenhol kell 250 forintot fizetni, ha véletlenül rosszul adják a bérletet: Én a bérletcserés cikkhez írnék egy pozitívumot. Nem írok helyet, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni. Vettem egy tanulóbérletet közoktatásit. Valószínű, hogy a korom okán, de a…..
Naiv állampolgár hat másik naiv autóssal együtt beragadt egy parkolóba, mert egy külügyminisztériumi tahó fogta magát és megállt középen: 2013. Nov. 10-én 12h körül szerettünk volna autóval elindulni az I. ker Attila út 2. melletti parkolóból, de egy autós úgy állt be…..
Lacnak még szerencséje volt, hogy nem láncban mérték be, mint szerencsétlen hávégést, aki egyből két büntetést kapott az M1/M7 bevezetőjén. Felesleges feltenni a kérdést is, hogy ennek mi értelme volt közlekedésbiztonságilag, úgyis tudja mindenki, kit szolgálnak és…..
Kanadai kutatók DNS-elemzéssel mentek a legnépszerűbb gyógynövényes termékekre, és a vizsgált 44 készítmény harmadában egyáltalán nem találták a címkén hirdetett anyagot: A kanadai University of Guelph kutatói DNS-tesztet végeztek számos ismert és népszerű tablettán,…..
Természetesen nem az volt a probléma, hogy a beígért 3-4 hét helyett 2 hét alatt érkezett meg Magyarországra A. csomagja, hanem hogy értesítőt azt nem dobtak be róla. Ezért amikor a 3. héten érdeklődött, már vissza is küldték a csomagját Kínába. Történt egyszer, hogy…..
Hozzánk is eljutott a híre a legújabb fogyasztószernek, ami kivételesen nem a zsírt, hanem az áramfogyasztást nem fogyasztja: Szeretném felhívni a figyelmet egy "új" termékre, ami nem kevesebb mint 75% fogyasztáscsökkenést kínál a laikus felhasználónak. Az egész oldal egy nagy…..
duddva 2013.10.31 17:49:43
@duddva: *Vissza a jövőbe
duddva 2013.10.31 18:00:09
@igi1: A kondrád jó drága, és cserébe flegma kiszolgálás és gagyi áru jár.
Már közel az idő, amikor elnéző mosollyal fogunk visszagondolni a mobiltarifákra, egyelőre azonban a végső hajrában még utoljára megemelik, amit meg lehet, hátha nem menekülnek el az ügyfelek. Legolasnak a havi szuperkedvezményes 1800 forintos előfizetése érkezett idén 3900…..
Szabina ritka jófejséggel találkozott, amikor gyerekmérlegén eltört filléres műanyag alkatrész után érdeklődött a gyártónál: Gondoltam leírom Neked kedves kis történetemet, ami a múlt héten esett meg velem egy magyar gyártóval kapcsolatban, ezzel talán kicsit reményt és…..
duddva 2013.10.29 13:22:36