Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PomaziD

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő tavasszal átadásra kerül a 4-es metró első szakasza, amelynek része egy Rákóczi téri megállóhely is.  Az építkezés már évek óta fájó pont a fővárosiaknak, elsősorban a józsefvárosiaknak, ennek megfelelően a köztudatban szinte csak negatív felhanggal él, érdemes végiggondolnunk, hogy…..
Olvashattunk már két írást a Magdolna-negyed program 3. 1,3 milliárd forintos közbeszerzésének előéletéről, most Molnár György és Szili Balázs után az ügy startpisztolyának eldördüléséről írok. A mai napon (május 13.) a Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság elfogadta a határozatot, amely alapján…..
Örülhetnének Józsefváros polgárai, mert állítólag végre megkezdődik az új Teleki téri piac építése, amelynek eredetileg a Lidl üzletével egyidejűleg kellett volna elkészülnie. Ki tudja mikorra lesz valóban kész a nettó 424 millióra rúgó beruházás, hiszen ma már nyilvánvalóan látszik, hogy addigra…..
Sokan emlékszünk még Orbán Viktor ígéretére, amit még miniszterelnökké választása előtt tett: két hét alatt rendet tesznek. Akár elhittük, akár nem, bármennyire is túlzónak tartottuk a kitűzött két hetet, bíztunk benne, hogy a kormány valóban nagy hangsúlyt fog fektetni a közbiztonságra. Kiemelten…..