Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bcs csl

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Válogatott blog stábja Temesvárra és Aradra is ellátogatott, a városok értékeinek felfedezése mellett belekóstolni a két város sportéletébe is. Programunkat ez határozta meg, és szerencsére bővelkedtünk élvezetes futball,-és kézilabda-mérkőzésekben. A csapatok bemutatása, a meccsek összefoglalója…..
Bcs csl 2017.09.01 17:37:19
Az NB I látogatottsága körüli élcelődés gyakorlatilag örök. Idén a szokottnál is többször szóba kerülnek a nézőszámok, hiszen jó eséllyel a 2015/2016-os szezon lesz minden idők legérdektelenebb pontvadászata. Hogyan juthattunk idáig? Tényleg mindent megmagyarázna, hogy rossz a focink és még mindig…..
Jelentős szünettel folytatódik NB III-as körutunk. Cigánd  és Veresegyház  után Budára, a Pasaréti útra utaztunk el. A Budapest Honvéd-MFA ugyanis az újonc Pénzügyőr vendége volt. Megjegyzendő, hogy Veresegyházra hamarabb odaértünk autóval, mint Pasarétre az ötös…..
1980. augusztus 9., A nyár utolsó hónapjának második szombatja. Terror Bolognában  Lássuk először a hónap eddigi, illetve a hét legfontosabb közéleti és külpolitikai eseményeit: Augusztus 1. Teljes napfogyatkozás, mely az…..
Ebben a szezonban bizony kerülni fogom a Mennyei Bajnokság mérkőzéseit. A válogatottban még nem vagyok biztos, de ott is valószínűsítem a távolmaradásomat. „– Hányszor szidtad a csapatot, mert nem hajtottak? – Meg sem tudnám számolni. Ezért is maradoztam el. – Ugye-ugye!…..
Bcs csl 2014.08.12 20:01:06
Mi az: négyévente rendezik meg, 71 ország versenyez 261 éremért, és a németek soha nem győznek? Nem, nem a Monty Python-féle Hülye Olimpiáról van szó, hanem a Nemzetközösségi Játékokról, abból is a huszadikról, amelynek a nyitóünnepsége ma este esedékes Glasgow-ban. A…..
Kamaszkorom egyik legszebb intelme, melyet egy idősebb családtagomtól kaptam, hogy nem lehet minden nőt megszerezni, de törekedni kell rá. Nos, jelenleg - három évtized múltán - közel hasonló helyzetben vagyok. Szeretném a Tisztelt Olvasóknak bemutatni a hetvenes és nyolcvanas évek magyar kapusait.…..
Véget értek a bajnokságok. A világ értő fele Rióra, a futball-világbajnokságra figyel, és többé-kevésbé lázas izgalommal számolja vissza a napokat. Egy elsősorban focival foglalkozó blognak kutya kötelessége ilyenkor ugyanezt tenni, szerencsére ez nem is esik nehezünkre.…..
Az óriás Az kosárlabda olimpiai aranyáért rendre az USA és a CCCP csapott össze és rendre az USA diadalmaskodott. Az ötvenes években jó esélye lett volna a szovjeteknek az amerikaiak legyőzésére, hiszen volt egy csodafegyverük, a 236 centi magas és 196 kg súlyú Uvajsz Ahtajev. A…..
Második részéhez érkezett sorozatunk, melyben magyar futballdinasztiákat szeretnék bemutatni, megismertetni a Kedves Olvasókkal. Előző részünket itt olvashatják. Az eredetileg három részesnek szánt sorozat több részből fog állni. Menet közben az általunk eredetileg…..
Van olyan, hogy az íróember vért izzad, hogy megfelelő terjedelmű legyen műve. Illetve van az úgy, hogy vért izzad, hogy beleférjen az adott terjedelmi korlátok közé. Egyik sem hálás feladat. A múlt héten megjelent Városok, stadionok, kocsmák c. regény végleges verziójába sajnos nem fért bele…..
A nyúl viszi a puskát? Tegnap késő este keresett a tulajdonos, de nem volt nálam a telefon. Benne voltam az éjszakában különböző szituáció miatt. Vagy vadászat, vagy nők, nálam ez így működik. A fenti nyilatkozatot Csank János (mesteredző) adta, miután…..
Bcs csl 2013.06.14 10:58:40
A jelenlegi terv szerint az új Puskás stadion a stadion a stadionban elv szerint fog épülni. A magyar focihagyományokat megőrízve Puskásék sikereinek helyszíne köré építenek egy szarkofágot. Ne röhögjenek, lehetne rosszabb is, például  elvihetnék az egész kommunista…..
  Pásztor József ötödször a Békéscsaba edzője Amint írtunk róla  Dajka felajánlotta, hogy ő lesz a szakmai igazgató, a mostani szakmai igazgató, Pásztor, meg Dajka helyett az edző, de úgy látszik ennek az ötletnek csak a fele vált be: Tájékoztatjuk a sportot…..
Bcs csl 2013.04.03 14:26:15
Ismét jó az írás! Nem nyálázásból, de jó végre egy olyan oldalt olvasni, ahol az írók ismerik a témát amiről írnak. Akit esetleg érdekelnek volt csabai legendák, itt talál néhányat, több részletben
bcscsl.blogspot.hu/
Illetve akit Pásztor Józsi (bár ő nem örülne, hogy ennyit foglalkoznak vele:), ajánlom a róla szóló könyvet. Nem csak a csabai, hanem kicsit a magyar fociról is ad egy korképet