Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlancoAgilon38

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig ezer darab ment el Alekosz Fordított világ című kötetéből, pedig szerzője azt állítja róla, hogy remekmű - írja a Blikk. Alekosz 2011-ben jelentette meg könyvét a Tóthágas Kiadónál, de nincs is rajta mit csodálkozni, hogy nem fogyott el a kinyomott ötezer példány, hiszen…..
BlancoAgilon38 2013.11.12 23:51:31
Közokirat-hamisítás miatt jogerősen elítélte a Fővárosi Törvényszék Liptai Claudiát: az ismert celeb több mint egymillió forintos pénzbüntetést kapott, mert elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál. Februárban a Pesti Központi Kerületi…..
BlancoAgilon38 2013.11.12 23:43:56
@popszegecs: Celebről van szó. Vesszen!
Bencsik Tamara helyében mi is a világ végéig futnánk, ha akkora parasztvakítást vittünk volna végbe, mint ő a Viasat3 műsorában. Ha lemaradt volna a Szerelem a láthatáron hat részéről, akkor röviden ennyi a sztori: Tamara nem szingliként érkezett a műsorba, ezért szakítania…..
BlancoAgilon38 2013.10.26 07:53:19
(Fotó: rtlklub.hu) Tizenöt éve (október 26-án) indult a Barátok közt, a ma esti, hosszabb epizódban ezért olyan szereplőkkel találkozhatnak a nézők, akik hónapok vagy évek óta eltűntek a sorozatból. A Bors úgy tudja, hogy a jubileum alkalmából forgatott részben Vili bácsi…..
Az MTVA az idei évre jutó 78 milliárdos költségvetéséből egyetlen nagy tavaszi produkciót indított el az m1-en, a rettenetes című Ridikült Jakupcsek Gabriellával. A név azonban csak elsőre tűnik ijesztőnek, valójában pontosan illik ahhoz, amit látunk. Ezt a szót 50 év alatt…..