Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvantumfantum

165 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a nappali bútor sarokbeépítés a Gerland klasszikus sarokbeépítési módszerét mutatja be. A sarokbeépítés alsó és felső bútorai nem támaszkodnak egymásra, közöttük szabad a falfelület. Ebben a formában az alsó szekrények tetőlapja jól kihasználható. A sarokban egy íves nyitott sarokpolc kellemes…..
Padlótól a mennyezetig tartó hálószobai beépített szekrény.TV hellyel. A fehér szekrényfrontok falborítás képét mutatják.A TV ajtók mögé zárható. Ha a beépített hálószoba szekrény padlótól a mennyezetig tart, akkor a fehér hálószoba bútor frontja tulajdonképpen a hálószoba egyik fala. Ezt a…..
Nappali bútor szekrénysorba állítva. Alul polcos és fiókos szekrények, felül üveges könyvszekrény és vitrinszekrény. Akvárium tartó szekrény, erősített. Ez a nappali szekrénysor a hagyományos zárt frontú nappali bútorok közé tartozik. Az egyszerű formavilág, a praktikus összeállítás, a szolid…..
Nappali bútor Nappali szobabútor 2019.10.14 20:17:42
Ez a nappali szobabútor térhatású hangrendszerhez készült. Az íves sarok könyvespolc, a könyves állvány és a sarok bárszekrény hangfalak elhelyezését is szolgálják. Ez a  nappali bútor összetolt állapotban akár kellemes hangulatú nappali szekrénysor is lehetne, akkor a vitrinszekrény a TV szekrény…..
Beépített szekrény kétszer hármas tolóajtó megoldással. Alul a középső a tükörajtós, a felső és szélső ajtók a szobával harmonizáló díszítő sávokat kaptak A hálószoba bútorok jellegzetes darabja a ruhásszekrény. A modern hálószobákban ezt a funkciót gyakran beépített szekrény látja el, ha van rá…..
Nappali bútor Nappali szoba 2019.10.05 19:13:44
 Nappali szoba különleges hangulatú bútorok összeválogatásával teremt harmonikus belső teret. Az előtérben érdekes formájú gránitbetétes dohányzó asztal látható. Mögötte a fal mellett egy szimmetrikus íves üveges bárszekrény, íves alsó szekrényekkel, ami gyakori a Gerland nappaliknál. A nappali…..
Az előszoba bútorok egyik gyakori funkciója az előszobában elhelyezett szerelvények, elektronikai berendezések eltakarása. Ez a feladat néha reménytelennek tűnik ugyan, de kellő kreativitással még szépíteni is lehet vele az előszoba berendezését. A fotón látható építési terület volt a kiinduló…..
Egy nappali sarokbeépítés összetett feladat, figyelve a harmóniára, ügyelve a helykihasználásra. A szoba sarkának szögletességét a belsőíves könyves polc, alul a belsőíves könyves állvány hidalja át. Az íves sarokpolcok mindig harmonikus megjelenést nyújtanak a bútorzatnak. Ahol nem zárja le fal a…..
Az előszoba bútor funkcióit okosan alkalmazhatjuk más bútorokon is. A képen látható előszoba falburkolata egyben előszobafal is, párkánya pedig a szoba világításán kívül az akasztós szekrény szerepét is betölti. Teszi ezt úgy, hogy amikor nincs szükség kabátokat…..
Ez a nappali berendezés ötvözi a különböző funkciókat, melyek egy komplett nappali bútorral szemben támaszthatunk. Az alsó részben helyet kapott a fiókos szekrény, mellette a TV szekrény részhez tartozó HIFI szekrény. Az alsó szekrények között helyezkedik el a mély hangsugárzó a több elektronikus…..
Előszoba bútor Fehér előszoba 2018.08.06 19:28:22
Az előszoba berendezése a fehér szecessziós faldísz stukkókkal és a falikarokkal kezdődik. Ez az előszoba adottsága, melyhez az előszoba bútornak illeszkednie kellett. Ennek megfelelően az előszobafal és az alatta lévő előszoba szekrény is fehér, visszafogott vonalvezetésű, szinte bocsánatot kér…..
A fehér vitrinszekrényeknek az ad különleges megjelenést, hogy az üveges ajtókat nem választja el ajtókeret. Az üveges ajtók üvegének belső széle csupán fazetázott, így a vitrinben lévő tárgyak látványát nem takarja semmi. A fehér vitrinszekrény tömörfa ajtókeretei egy ívet alkotnak, ami azt a…..
Az előszoba bútor legegyszerűbb formája az előszobafal, alatta cipős szekrény. Amennyiben az előszoba falaira burkolat kerül, az előszobafal része lehet a falburkolatnak. Ezt láthatjuk a fotón is, ahol a kazettás, parafa betétes tömörfa falburkolat az előszoba bútoron folytatódik. A parafa betét…..
A nappali szoba bútorai közé nem tartozik a biokandalló. Általában szabad falfelületre kerül, padlóra helyezve vagy falra szerelve. A fotón látható, hogy a nappali berendezés valamelyik, erre a célra kialakított bútorába helyezve nappali bútorok részévé válik. A könyves állvány és a fiókos szekrény…..
Az előszoba bútorok egyik gyakori funkciója az előszobában elhelyezett szerelvények, elektronikai berendezések eltakarása. Ez a feladat néha reménytelennek tűnik ugyan, de kellő kreativitással még szépíteni is lehet vele az előszoba berendezését. A fotón látható építési terület volt a kiinduló…..
A könyvszekrény tömörfa fronttal nem csak dísze a nappali szobának, de egyik kultikus darabja is egyben. A könyvszekrények értékében a könyvek szeretete is benne van, talán ez is a hangsúlyosabb. Ezért a könyvek elhelyezésére szolgáló nappali bútorok tervezésénél szempont, hogy a könyvek látványán…..
A kandalló és a fal közé illesztett tömörfa frontú nappali összeállítás ötvözi a sima vonalú formát a klasszikus könyvszekrény kivitellel. A karcsú üvegajtós szekrények nem csak zárt könyvespolc szerepét töltik be, de újkori vitrinszekrény feladatára is éppúgy alkalmasak. Ma már nincs nappali bútor…..
Előszoba bútor Telefonasztal 2018.06.03 13:59:48
Előszoba bútor nélkül? Igen, van, akinek így tetszik... mert épp túl kicsi a hely, vagy éppen nincs szüksége nagy bútorokra a lakás első helyiségében. Viszont úgy vesszük, hogy nemcsak a nagy, akasztós szekrények számítanak előszobabútornak, akkor ez a párnás ülőkével készített telefonasztal is…..
Harmonikaajtós, tükrös előszobaszekrény beépített bútorvilágítással. A szekrény az előszoba adottságait figyelembevételével készült. Forrás..
A könyvszekrény része a nappali bútornak, feltéve ha van könyvtárszoba. És ha már a nappaliban van, akkor jó ha mindennapos használatra is alkalmas. Ennek a fehér bútornak az alsó része fiókos. A fiókos rész mélyebb a jobb helykihasználás miatt. A könyvszekrény felső része könyvespolc, mely a…..
A jól átgondolt és összetett nappali bútor része az üveges szekrény, az íves könyvespolc, amik egyben a környezetünket is meghatározzák egy olyan világban, ahol még mindig fontosak a könyvek, albumok, verses kötetek, de egyre több elektromos dolog vesz minket körül. A…..
Nehéz feladat a sarkok kihasználása a nappali berendezés kitalálásánál. Ebben a sarok nappali bútor elrendezésben úgy lett a sarok kihasználása megoldva, hogy a nappali bútor sarkába belsőíves nyitott sarok könyvespolc került. A nappali szoba sarka nem derékszögű, de a sarok…..
Az itt látható nappali bútor egy falmélyedésben áll, kihasználva a hely adottságait, szinte belesimul a nappali szoba terébe, mintha egy beépített nappali bútor lenne. Ezt a hatást fokozza, hogy a vitrinszekrény mélysége változik, a fal mellett, a vitrin két oldalán, kisebb a…..
Általában a vitrinszekrény üveges ajtajai nincsenek teljes keretbe foglalva, a középső ajtókeretek helyett az üvegbetét szabad élei találkoznak. Az íves üveges nappali bútorok esetében viszont már más a helyzet. Azért tér el a hagyományos íves sarokvitrin formától a…..
Az íves vitrin ritka a mai korban. A modern nappali bútor kiegészítő darabjai szögletesek, kockák. Ez a klasszikus nappali bútor zárt, üvegajtós és teli ajtós ajtókkal készült. A nappali bútor sarokba állítva, mint sarok vitrin szekrény, akár mint szabadon álló üveges…..