Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomahawk

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
A többrészes posztok szerelmesei (tudom, hogy sokan vagytok!) ismét dörzsölhetik a markukat, mert Droidfigyelő kartács egy háromezer szavas (21 ezer karakteres) írással lepett meg bennünket, amelyet kénytelen vagyok két részletben elétek tárni. A sztorit olvasgatva-ízlelgetve azt…..
Előfordul, hogy a legváratlanabb helyen találjuk magunkat szembe zebrával, hátán gyalogosokkal, kerékpáros "versenyzőkkel" és ilyenkor gyorsan kell döntenünk, hogy a hirtelen fékezést választjuk növelve ezzel az esélyét egy esetleges ütközésnek a mögöttünk lévő…..
A zéró tolerancia és az itt- ott meglepetésszerűen felbukkanó traffipaxok azért érzékelhető hatást gyakoroltak összeségében a közlekedésre, már ami a sebességet illeti, de úgy látszik mégsem eléggé, mert Olds Mobil mindenhol annyival ment amennyivel lehet és mégis mindenki…..
autózz! Az automata váltó átka 2008.10.22 14:28:00
Vannak azok a számkivetett közlekedők, akik automata váltós autóban ülnek, ahogy levélírónk, Ray is. Mert bizony ezek az autók kúsznak, ha nem tapossa a féket a vezetőjük, ráadásul még a tolatólámpa is fel-fel villan, a mögötte jövők meg sokkot kapnak. Korábban olvastam a…..
autózz! Másodrendű autósok 2008.06.01 10:49:00
Az emberek szeretnek külsőségek alapján ítélkezni. Nincs ez másképpen a közlekedésben sem. Petya egy Polski Fiattal rója az utakat nap mint nap és ő aztán rendesen gyűjti a tapasztalatokat a lekezelő viselkedés kapcsán. Kispolákkal közlekedni az itthon uralkodó közeledési…..
Nem szeretnék a Bécsi úton villamosvezető lenni. Tulajdonképpen sehol sem szeretnék az lenni. Már nem az első villamosos sztori az, amit Csincsi alant igen élményszerűen vázolt nekünk, van egy olyan gyanúm, hogy nem is az utolsó. Mindenesetre azért óvatosan a lentihez hasonló…..
Karácsony nincs Comment:com nélkül, Comment:com meg nincs retró nélkül. Régi hagyományunk, hogy megnézzük, mit néztünk az átkosban karácsonykor, amikor még csak másfél csatorna kábította a jónépet, vagy még annyi se, és amikor az ünnep még Mikrobival indult.Szabály szerint…..