Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Tomato

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú és még hosszabb drámák, második világháború Japánban és a Holdon, templom a dombon, mozi- és filmünnep. Heti bemutatók. Adèle élete (La vie d'Adèle). Meztelenek és bolondok: amiről Katy Perry első nagy slágerében énekelt, az lófütty ahhoz képest, amit…..
aeon flux usa box office: ezek ők 2013.09.01 18:14:00
A munkaszüneti hétfőt, azaz a Labor Dayt megelőző hétvégén ritkán fokozódnak az izgalmak, sőt a korábban futó filmeknek gyakran jobban a malmára hajtja a vizet a kibővült víkend, mint a premiereknek. A teljesen esélytelen újdonságok, úgymint a Getaway című akciófilm és a…..
P.Tomato 2013.09.02 11:29:47
@TomPowell25: az kicsoda vagy mi jót csinált, hogy kiérdemelte a celebséget?
Miután egy rajtaütés során John Reid (Armie Hammer), a haladás útjára lépett (értsd: fegyverek helyett paragrafusokban hívő) jogász majdnem otthagyja a fogát, Tontóval (Johnny Depp), az életét megmentő indiánnal az oldalán ered majdnem-gyilkosai nyomába.  A fenti…..
P.Tomato 2013.07.08 17:12:18
@Zalaba_Ferenc: érdekes ez a költségvetés kérdés, mert ha tényleg ki tudták volna hozni kisebb pénzből, akkor hollywood nem zengne arról, hogy az év buktája, hanem, hogy újabb jó kis nyári film, igaz nem gigászi bevételekkel, és akkor a szájhagyománya is rakna hozzá pluszba, így meg legtöbben kudarcként gondolnak rá.
aeon flux usa box office: steel 2013.06.16 17:36:00
Superman visszatért: régóta érlelődő megújulása ezúttal a Warner Bros. tervei szerint ment végbe a jegypénztáraknál is, júniusi nyitányrekordot feszegetve. Ezalatt az Itt a vége című metavígjáték is szép számmal toborzott híveket, ám minden egyebet csúnyán lesöpört az…..
- SPOILERMENTES - Kripton pusztulásra ítéltetett. Mielőtt a bolygó összeomlana, Jor-el (Russell Crowe), a kriptoniak vezető tudósa újszülött fiát egy űrhajó fedélzetén a Földre küldi abban a reményben, hogy a földlakók befogadják őt. A fiú egy titkot is magával visz, melyre…..
AZT A DURVA!!! ..
P.Tomato 2013.04.29 23:59:34
Az F1 történelem egyik legnagyobb rivalizálására összpontosít Ron Howard új filmje, melyben az angol James Hunt (Chris Hemsworth) és az osztrák Niki Lauda (Daniel Brühl) feszül egymásnak meg a gázpedálnak az 1976-os Forma 1-es szezon során. A végkimenetelért irány a Wikipédia,…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..