Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corifeo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük kicsit a másik végéről a dolgokat, íme az év szemete. Szerintük. És egy kicsit szerintem is. De nem mind. Legrosszabb film"After Earth" "Grown Ups 2" "The Lone Ranger" "A Madea Christmas" "Movie 43" Legrosszabb színészJohnny Depp, "The Lone Ranger" Ashton Kutcher, "Jobs" Adam…..
Bog Iger nem engedett: a Star Wars - VII rész 2015-ben kerül a mozikba, habár nagyon kicentizve, ugyanis a Lucasfilm ma bejelentette, hogy a J.J. Abrams által rendezett (és Lawrence Kasdannal közösen) írt film 2015. december 18-án (nálunk remélhetőleg 17-én) kerül bemutatásra. A…..
Corifeo 2013.11.09 13:38:13
@Zalaba_Ferenc: Remélhetőleg így lesz( főleg, hogyha a Blizzard beleszól a film minőségébe). Bár őszintén szólva megnézném annak a hétvégének a bevételi eredményeit, ha mégis így maradna minden :)
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
Tulajdonképpen nem is nagyon bíztam benne, csak vakon reménykedtem: a magyar horrorközösség már sok-sok éve megtizedelődött - és egyre csak fogy -, a Fangoria lehúzta a rolót, az olyan, többé-kevésbé horrorfilmekre specializálódott kiadók, mint az Ultra Film vagy a Black Mirror a…..
Keressük az alternatívákat. Vágyunk arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, melyeket jelenlegi adottságok mellett nem tudunk: megváltoztatni a testünket, manipulálni az emlékeinket, felrúgni a fizika, a kémia és a biológia szabályait. A sci-fi ezeket a vágyakat is formába önti, meg…..