Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seth555

216 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a következő idei nagy visszatérőnk! A Billy Talent szokatlanul nagy szünet után hozta el ötödik lemezét. Eddig a három évet tartották két album között, de most négy hosszú évet kellett várni az Afraid of Heights -ra. Őszintén szólva nehéz bármit is mondani erről a lemezről. Egyszerűen…..
 6 hosszú év és egy The Madden Brothers -ös kanyar után csak visszatért a Good Charlotte és meglepett minket egy új lemezzel. Nem titkoltan a kedvenc bandáim között szerepelnek még mindig, éppen ezért én lennék a legboldogabb, ha olyanokat írhatnék, hogy jobbak, mint valaha. De sajnos ez nem lenne…..
 Ismét egy új dalt mutatott be a Skillet, ami a lemezen rögtön a Feel Invincible után következik.  Úgy tűnik jó erősen bekezdenek majd. Reméljük ki fog tartani ez a lendület végig. A megjelenésig már egy hónap sincs hátra. Augusztus 5-én minden kiderül!   Skillet - Back From The Dead..
5 év után az első Sum 41 dalt hallhatjuk, ami egyben az új album első ízelítője is. Ráadásul rögtön videó kíséretében jelent meg. Érződik egyébként, hogy Dave Baksh visszatért, hiszen stílusában nagyon a Does This Look Infected albumra emlékeztet. Még a klip is ahhoz passzol leginkább, ami nem is…..
Zenére Fel! Blink 182 - California 2016.06.29 14:31:22
 Hosszú huza-vona után csak elkészült a Blink 182 következő korongja, immár új felállásban. A rajongókat már Skiba jelenléte is rendesen megosztotta, de biztos, hogy a lemez is fog kapni hideget-meleget. Nos én most elég pozitív leszek, úgy hogy aki abban reménykedett, hogy a srácok csúnyán leégnek…..
Voltak már szüneten a srácok még 2008-ban és újra összeálltak, de ez most más. A zenekar hivatalosan is bejelentette, hogy ennyi volt. Ez nagyon szomorú hír és elég váratlanul is jött. Viszont szép tőlük, hogy búcsúzóul még összedobtak egy új lemezt, hiszen már előtte tudták, hogy feloszlanak. Ehhez…..
Zenére Fel! Blink 182 - No Future 2016.06.24 09:23:34
Nos, úgy néz ki, hogy egy jó dal már biztosan lesz a lemezen ugyanis a No Future nagyon el lett találva! Igaz hogy sokat merít a jól bejáratott témákból, de még így is felkaptam a fejem, hogy mennyire jól hangzik. Travis végre kiélhette magát az első versszak alatt, Matt Skiba hangját pedig most…..
Megérkezett az első klip a California című albumhoz, amiben kiderül, hogy a második versszakot tényleg Matt Skiba énekli. De most komolyan, még így is alig hallok különbséget és ez baromira zavaró. Nos igen, ezenkívül tényleg semmi említésre méltó nem történik a videóban. Azért csekkolja, akit…..
Nagyon rákapcsolt a GC. A 40 oz. Dream klipje után itt a következő újdonság, ami szintén csupa nosztalgia. Úgy érzem tényleg érdemes várni a lemezt! Good Charlotte - Life Can't Get Much Better  ..
Egy ideje már lehetett tudni, hogy tervezik a következő albumot a srácok és a napokban a hivatalos bejelentés is megtörtént. Bár a régi Yellowcard-ot nagyon szeretem, a legutóbbi albumuk miatt a mostanihoz már óvatosan közelítek majd. Ráadásul az eddigi infók szintén nem cáfolnak rám. Album címen…..
Új klipet készített a Good Charlotte, ami ráadásul egész viccesre sikerült. Kihasználják, hogy egyedül maradtak a földön... Nem ez lett a legjobb videójuk, de a Makeshift Love -os borzalom után ezt öröm volt nézni. És nem mellesleg a dal is nagyon hangulatos!  Good Charlotte - 40 oz. Dream..
Deryck Whibley hivatalosan bejelentette, mikor hallhatjuk az új korongot. A megjelenési dátum október 7. lesz és 13 Voices címen érkezik. Új dal még sajnos nincsen, de a tracklist alapján talán még a legutóbbi lemeznél is keményebbre és elvontabbra lehet számítani. Bár azok után amiken az elmúlt…..
Már egy hónapot sem kell várni, hogy végig hallgathassuk a California című új Blink 182 lemezt. Ráadásul ma reggel még egy dalt kaptunk tőlük Rabbit Hole címmel. Egyenlőre a nyelvemre harapok, mert nem akarom előre eltemetni a Blink lemezt, de annyit azért elmondhatok, hogy ez a dal nem fokozta a…..
Új dalt adott ki a Billy Talent közelgő lemezéről, csak hogy nehogy elfeledjük őket itt a nagy nyári dömpingben. Emlékeztetőnek nem rossz, de ettől ütősebb dallal kéne előállniuk ahhoz, hogy az ő albumukat várjuk a legjobban... A dal címére kattintva ti is meghallgathatjátok. Billy Talent - Louder…..
Zenére Fel! Skillet - Stars 2016.05.27 09:31:23
Egy hét elteltével újabb dallal lepett meg minket a Skillet a közelgő lemezéről. Az előzővel ellentétben ez most egy érzelmesebb darab. Valószínű nem ez lesz a kedvenc számom az albumon, de már elsőre is egész jónak tűnik. Kár, hogy még 2 hónapot kell várni a lemezre. A dal lentebb hallható egy…..
Az utóbbi években nagyon haldoklott a pop punk vonal és minthogy a régi nagy képviselői eltűntek a színről, egyedül az All Time Low tartotta a frontot. A többiek pedig vagy más vizekre eveztek vagy pedig színvonalon alul teljesítettek. Az első nagy visszatérő a Simple Plan, már év elején villantott,…..
A Simple Plan 2002-ben nagyon berobbant már első albumával és azóta hatalmas a hírnevük. Új irányzatot ugyan soha sem sikerült teremteniük, de gyorsan reagáltak a különböző trendekre. Első lemezük még épp jókor jött. Akkoriban a Blink 182 által megteremtett bulizós pop punk zene ment nagyon és…..
Zenére Fel! Helyzetjelentés 2016.03.02 21:50:19
Kicsit megkésve, de csak megírom ezt a cikket is... Az év eleje most kicsit unalmasabban telt, mint tavaly, bár a Simple Plan azért osztogatta szép sorba a dalait az új korongról. A helyzet az hogy idén elég sok várva várt lemez befuthat, de az is könnyen lehet, hogy az egészből nem lesz semmi. De…..
Zenére Fel! Ilyen volt 2015! 2016.01.04 20:55:40
 Ha a tavalyi év borzalmas felhozatalát nem is múlta alul az idei, azért feledtetni sem tudta igazán. Sok rossz hírt kaptunk idén, de pár jót is. Volt itt lusta Offspring, oszladozó Blink 182, a Paramore tagok lassan már teljesen elfogynak és megint át állt a sötét oldalra pár…..
Ismerős az az érzés, amikor rátalálsz valamire amit nagyon megszeretsz és nem érted, hogy eddig hogy tudtál nélküle élni? Na én pont így voltam most a Patent Pending-el. Mikor meghallottam ezt a lemezt azt éreztem, hogy ez bizony nagyon hiányzott eddig. Ez a pop-punk csapat…..
Jó sokáig halogatták az új albumot. Egészen pontosan 4 és fél éves a legutóbbi lemezük. Aztán meg már igérgették év elején, hogy még idén kiadják, de csak átcsúszik jövő évre. A hivatalos megjelenési dátum 2016. február 19. a címe pedig Taking One for the Team. A srácok…..
Pár napja már kaptunk egy teasert hozzá és most megérkezett teljes hosszában is a videó. Őszintén szólva én elég csalódott vagyok. Szerintem ez egy borzalmas klip. Nem értem hogy a GC hogy tud ilyennel előállni azok után, hogy régen mennyire jók voltak, ha csak például a The…..
Hirtelen a semmiből a Zebrahead egyszer csak bejelentette, hogy új lemezt ad ki. Váratlanul jött, de végülis már két év eltelt az előző óta és amúgy is ezekben az ínséges időkben kimondottan felüdítő olyan bandát látni, akik nem arra hajóznak amerre a divat akarja vinni őket.…..
És itt van végre! Komolyan alig merem elhinni. Ráadásul nekem már elsőre bejött a dal. A dobosuk meg végre megtanult dobolni, aminek külön örülök, mer az előző két lemezen siralmas volt. Ha már ilyen hamar kiadták az első számot, akkor valószínűleg már végeztek a…..
Amikor megláttam a profiljukon a kiírást akkorát dobbant a szívem mint még soha. Ráadásul egy keveset meg is mutatnak nekünk az egyik új szerzeményükből, amiből érződik, hogy nem puhultak el.Sokáig nem lehetett tudni, hogy vajon visszatérnek e még. Hatalmas volt a csend…..