Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sapkasnyuszi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte naponta halljuk a terrorizmus szót, valamelyik híradóban. Robbantások, merényletek, emberrablás,… Széles palettán mozog a téma. Ha az angol nyelvű híreket nézzük a CNN vagy a BBC csatornáin, akkor gyakran megüti fülünket az „assassination” szó. Tudjuk ez az áldozat…..
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
sapkasnyuszi 2015.02.09 10:54:21
@vazsmegyeigerdezsház: Nerm ő állt a dolgok hanem Soros.
sapkasnyuszi 2015.02.09 10:55:49
@Egy kis porszem: ez a cikk önmagáéKovács Zsuzsanna
A Simicska-jelenséggel kapcsolatban kérem vegyék figyelembe az alábbiakat:
A Cg.01-10-044815 cégjegyzékszámú HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.) részvényeinek 70%-a, a Cg.01-10-045012 cégjegyzékszámú PRO-AURUM Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1118 Budapest, Radóc utca 8.) tulajdonát képezi, míg a PRO-AURUM részvényeinek döntő többsége Simicska Lajos tulajdonát képezi. A Magyar Nemzet tulajdonosai között, a Cg.: 01-09-667717, NEMZET Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság, Székhelye: 1089 Budapest, Üllői út 102. szintén felbukkan a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó PRO-AURUM Zrt, melyet a Társaság taggyűlésén rendre Tóth Marianna vezérigazgató képvisel. Tehát a Hírtv és a Magyar Nemzet felett ilyen-olyan áttétekkel, de Simicska Lajos rendelkezik. A Soros György (születéskori neve: Schwartz György ) “magyar” származású amerikai pénzügyi spekuláns és sokszoros dollármilliárdos tulajdonában álló Soros Fund Management, LLC olyan hatalmas összegű vételi ajánlatot tett a PRO-AURUM Zrt többségi részvényeire, amelyet egy magyar ember természeténél fogva figyelmen kívül hagyna, de egy Simicska Lajos - akinél a pénznél kezdődik és fejeződik is be a világ szépsége - természeténél fogva harapott rá az ajánlatra, mit sem törődve azzal, hogy éppen Orbán Viktort és a nemzeti kormányt, vagy éppen Magyarországot árulja el, illetve ki. Egy alkalmas pillanatban szerették volna kirántani az Orbán-kormány alól a médiafelületet, támadva személyében, politikájában, nem kímélve családját sem és semmi olyan értéket, ami nekünk, magyaroknak lételemünk. Orbán Viktor és stábja zsenialitását igazolja, hogy a készülődő merényletet idejében felismerték, majd a Bertelsmann-csoporthoz tartozó RTL KLUB-ot egyoldalúan sújtó reklámadó csökkentését, és a mostani sávos helyett egykulcsos rendszer bevezetését jelentette be, illetve fogja bevezetni 5%-os kulcs alkalmazásával. Így ugrasztotta ki Simicskát a bokorból, mivel a reklámadó-módosítás következtében a HírTv Zrt részvényei, illetve a NEMZET Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság üzletrészei elértéktelenedtek, míg az Orbán-kormány egy Simicska-mentes független médium felépítésébe kezdett, ami két hónapon belül megkezdi munkáját, míg a HírTV és a Magyar Nemzet érdektelenségbe fullad, majd megy mindkettő az elvtelen Simicska-lakájokkal oda, ahová való is. Dr Orbán Viktor kifogott a pénzcentrikus, és pénzért bármire képes Simicska Lajoson. Nem volt más választása, nem volt másik kiút a hazaárulók csapdájából.

rt beszél:
„A rendező azonban a valóságot, és nem a pátoszt kereste: azt akarta megmutatni, milyenek a magyarok és milyen ország lett ebből" – írja párás szemű lelkesültséggel és evidens magyarellenes rasszizmussal Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc leghűbb ölebe az Alföldi Róbert által…..
sapkasnyuszi 2013.08.22 08:17:42
@Dzsentrisvihák: Te egy tahó vagy, és nem értetted,hogy mi volt a Történelem, tanuljál barom, és értékeld, ezt a patkány buzit pedig ne tüntesd ki a bizalmaddal. Bár le van ő is szarva
sapkasnyuszi 2013.08.22 08:18:54
@sapkasnyuszi: tévedés volt,nem neked akartam elnézést kérek érte
sapkasnyuszi 2013.08.22 08:20:49
@Veridicus76: @Dzsentrisvihák: @scafi: Te tényleg hülye vagy , vagy csak tetteted? Ilyen baromságot leirni, tanulj mert tinó vagy, a történelmet, ha még eddig nem tetted meg. Olyan vagy ezek szerint,mint az emlegetettek!
Fodor Gábor Tusványtól keletre 2013.08.17 13:32:45
Orbán Viktor Tusnádfürdőn elindította a 2014-es választási kampányt. Azt is elmondta, mi lesz a választások tétje. Csak éppen az ellenzéki oldalról nem vette észre senki. A miniszterelnök az Európai Unió elhagyására készül. Mint azon kevesek egyike, akik személyesen is elég…..