Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ʞk

127 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés címe alapján most valami török, de legalább finn dolgonak kellene következni, viszont nem. Koncepció van, eszerint meg itt az öt. Az én trükköm, hüpp-hüpp, hogy öt szerzőtől aranyosan egyet, azok viszont kedvencek a maguk nemében, ezért vagy azért mindenképpen, de…..
Öleljétek meg a falat... és érezzétek, ahogy átjár az intenzív semmi.  Vagy minden.   ..
"Kedves lányok, asszonyok, nőtársaim", éljen a szexizmus, Isten áldja Peter Steelet! ..
Leírom, aztán eltöröm a kezem érte, igazi életigenlő zene*, nem. Svédországból.  (*In Solitudeos heavy metalt nagyon okosan nagyon posztpunkra cserélő, nagyon fiatal nagyon fiatalok és az ott csak egy nagyon kicsi Sex Pistols a gitárban.) Nincs.   ..
Aki illetékes, az ilyen késői órán is tudja, hogy hol a helye holnap. Aki nem, ezután tudni fogja. VUAÓ! Csak mondom, hogy ilyeskik ilyesmiket mondanak róla...    ..
Idén is volt tegnap, tegnap is volt ma. Jéj! ..
Vegánként fondü-partyba menni nem akkora vagányság, gondoltam tegnapig. Pedig de mennyire! Főleg, amikor ez szól a háttérben. ..
Langyos hálószoba bágyadt rózsaszín ködképe. • •  ..
Hogy maradhatott ez ki eddig? HOGYAN? ..
Ha már annyit hallgattál Qotsa-t és Hellacopters-t, hogy már nem be-, hanem kifelé folynak a füleden... Ha tudod, hogy a Madrugada nem a növény, ami sikít... Ha soha nem mész gyalog a tizenharmadikra... Ha jobban ismered Detroit történelmét, mint Rómáét... Akkor vannak bajok,…..
A pisztolyod nyomja a csípőmet, mi? Hagyjuk már. ..
Na és akkor ezután képzeljétek el, hogy milyen lenne, ha teljesen kinyitná a száját éneklés közben. - - ..
pazar. német. thrash/black.  ..
Mivel én is ebben a világban élek, akármennyire frusztráló, de kénytelen vagyok tudomásul venni a valóságot, így aktualitását és mondjuk akár csak a tömegközlekedésre gyakorolt hatását nézve sem mehetek el szó nélkül a közeledő ünnep mellett. Ez baromság, mert dehogynem,…..
Erre a ritmusra lehet a világon a legjobban megülni egy teknőst. is.     ..
Hála az égnek, megint december van, szóval megállás nélkül tobzódhatunk a szent érzésekben, amihez mára a svéd Kill-nél ideálisabb partnert sajnos sehogysem tudok elképzelni. Aki hasonlóan lelkesedik a hónap örömeiért és az igazán primkó, tekerős, tahó, (...) old-school…..
Nem kell senkit bemutatni, és viszont nem is pont ezt akarnám, viszont, cserébe, há! Emberi- túlságosan is emberi, mi? Nem. De éppen eléggé langyos kék. ..
Korábban már volt alkalmam kifejteni, hogy mit gondolok az IGÉNYES és MŰVÉSZI metal zenékről, tehát ezúttal mindenkit megkímélnék az önkényes fröcsögésemtől ezügyben. Itt ez a zenekar, ami persze túlmutat a műfaji határokon és azoknak sem kell bemutatni, akik óckodnak a…..
Kiscoelho. Minden őszinte és számító próbálkozásom ellenére sem sikerült éveken keresztül megértenem ezt a zenekart, sem azt az őrületes elragadtatást, ami őket fogadta és körülvette. Jó zenehallgató révén viszont nem adtam fel és újra meg újra nekifutottam, mert képtelen…..
Ez nem az, hanem egy másik. ha pedig érdekel, mert érdekes, akkor érdemes.    ..
PPPóráztörvény? ..
bsz!bsz!bsz! és még vicces is. ..
minden napra egy zene Kwabs - Walk 2014.10.19 12:10:41
Rajtam kívülálló okokból a napom jelentős részében  olyan zenéket hallgatok, amiket önszántamból legalább közepesen messziről elkerülnék, de optimális esetben leginkább a létezésükről sem tudnék. És mikor végre önigazolhatnék, de minimum elméleteket gyárhatnék ezzel…..
iofferyoutheemptinesswhichyouseek  ..
Dominick Fernowról volt már szó korábban.  A Prurientről eddig nem.   ..