Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WZRD

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "rossz műszaki állapotban van" jelentése az, hogy "nem csináltuk meg, mert szarunk bele". (Fügedi Ubul) Nem tudom, ki mennyire emlékszik, hogy 2018 végén a 24.hu közérdekű adatigényléssel fordult Budapest 23 kerületéhez és a fővárosi önkormányzathoz a bérlakás-állományuk adatait kikérve. Akkor az…..
WZRD 2020.01.17 09:02:13
@boundary: jogos, ez igazsagtalan volt reszemrol.
A leginkabb optimalis az lenne, ha a kulvarosban, mondjuk regi gyartelepek helyen epitene az onkormanyzat berhazakat (es akkor nem keveredne a lunpen a normalia lakossaggal).
Mondjuk itt megvan annak a veszelye hogy maga az egesz tomb elgettosodik (lasd Hos utca), szoval felzarkoztatas szempontjabol hasznosabb ha normalis lakok koze vannak behelyezve ezek az emberek (mivel megprobalnak tudatallatt is hasonulni a tobbiekhez)
Zoltán belefutott abba a nyomorult módszerbe, amikor a kereskedő leakciózza a terméket, ami nincs is, vagy csak kevés van belőle, vagy csak úgy csinál, mintha nem lenne. A végeredmény minden esetben ugyanaz: az akciós napon hiába keressük a cuccot kedvezményes áron, ám az akció után az eredeti…..
    1. Mert akár Neked is készülhet Az építés bizonyos fázisáig van lehetőséged beleszólni, hogy milyen legyen a belső terek kialakítása, a burkolatok színe stb. Egy olyan otthonba költözhetsz, ami abszolút tükrözheti az egyéniségedet, hiszen a hangulatát, azok a színek, elemek fogják…..
Még ma is, több mint tíz év után, sokan érdeklődnek a mostan negyedik fázisát kezdő, józsefvárosi Magdolna Programról, mely mára MNP-program néven vált ismertté. Főleg a városrehabilitációs stúdiumok iránt fogékony, fiatal szakemberek érdeklődnek iránta, s nemcsak itthonról, hanem külföldről is. És…..
WZRD 2018.12.01 18:57:05
@koszorumagdolna: elnezest, nem lattam az alairasat es Komassy Akos osztja meg a cikkeket folyton, ezert abban a hitben voltam, hogy tole szarmazik az anyag.

De akkor Ont kerdezem: a legutobbi kozgyulesen Sara Botond gyanusan kitert a valasz elol, amikor Akos rakerdezett arra, hogy mi lesz a fenti tomb sorsa.

On mit tud errol?
Történet arról, hogy hogy lehet egy benőtt körömtől szó szerint becsavarodni és megnyomorodni. Kedves Praxis blog, Az én történetem borzasztó hosszú és egyáltalán nincs tanulsága, viszont örülnék, ha kitennéd, hogy a szakértők megírhassák, ki hibázott és hol (egyáltalán nincs kizárva, hogy…..
A lakásáremelkedés bizony nagy kihívás elé állítja azokat, akik most szeretnének új otthonhoz jutni. 10-20 milliós budapesti ingatlanok közül is nehéz választani, nem még ha ennek csupán a töredékét tudjuk lakásvásárlásra szánni. Mai bejegyzésünkben megnézzük, milyen lakásokat vásárolhatunk a…..
WZRD 2017.01.31 10:41:36
@AkS: en is itt lakom.
Az 50 db hazbol 3-4 valoban ciganyputri (amit egyebkent is lebontanak), de a maradekban egyaltalan nincsnek neccesebb emberek mint mondjuk egy szuper "budai" bekasmegyeri panelben.

Ja es gyere el legkozelebb erre, mert az utca egyik oldalan masszivan epul az NKE egyetem campusa, meg fogsz lepodni.
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a hazai lakáspiac epicentruma Budapest. Ez az a hely, ahol az egyetemisták legnagyobb számba előfordulnak, itt dívik leginkább a rövidtávú lakáskiadás, itt összpontosulnak a befektetők és az ország legnépesebb városaként ez kecsegtet a legváltozatosabb munkák…..
WZRD 2016.06.07 11:07:28
@Rℯx: majd johet az egekbe magasztalt kelenfold, ahol tombol a panelprolisag ja es lassan tobb a roma mint pesten
MagyarTarka Jatt a lelke mindennek! 2016.04.30 13:43:47
Két lakó, mindketten a negyedikről, pont ugyanaznap délután követték el ugyanazt a baklövést: interneten rendeltek élelmiszert. Egyikük az üres bendőjét, a másik az üres éléstárat szerette volna megtölteni. Véletlenül egyiküknek sem volt készpénze: sebaj, az online vásárlást kártyával rendezték.…..
ARC-VONAL Android, a pusztító? 2013.05.03 13:39:11
Átláthatatlan algoritmusai és az adatvédelmi szabályok aggályos kezelése miatt szinte folyamatosan a hírek és hatóságok fókuszában lévő Google-nak van még egy olyan terméke, ami egyre több aggodalmat kelt mostanában. Ez pedig az okostelefonok nagy részében futó Android…..