Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netman

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SF.blog Az iPod Nano új órája 2010.09.13 14:00:00
Az Ipod Nano most új tervekkel állt elő, a telefonok fejlesztése mellett óragyártásába fogott. A Nano négyzetes, bélyeghez hasonló óráját úgy alakították ki, hogy akár egy ingre is rögzíthesse használója. A dizájnos színen és formán kívül egyelőre nem büszkélkedik…..
netman 2010.09.18 17:37:07
www.apple.com/ipodnano

A termék neve pedig iPod nano, nem Ipod Nano, az Istenit!
Fancsúrka blogja Nyáááár! 2010.06.28 11:29:53
 Ez egy csodás napnak ígérkezik. Kisütött a nap, meleg van, és kaptam munkát!Kicsit fura lesz ott dolgozni ahol eddig nap mint nap vásároltam, más szemszögből látni a történéseket, a vevőket, a munkatársakat... Úgy tűnik végre sínre kerül az életem:)Most ennyi, megyek…..
netman 2010.07.04 14:16:01
A gyakorlatlan kütyüvásárlók mindig feltesznek maguknak egy picit felesleges kérdést. Tudom majd ezt használni három év múlva? Öt év múlva? Azt szeretnék hallani, hogy a termék olyan, mint a kapa vagy a talicska: az örökkévalóságnak szól.Ha körülnézünk Mac-vonalon, látjuk,…..
Sajnos, vagy nem, de úgy alakultak a dolgok, hogy ráérek az idei Sziget Fesztivál alatt. Eddig csak azért nem volt ajánló, mert ilyenkor az egész ország ettől hangos, mindenki tud a dologról, meg persze azért, mert általában csak azok a partik kerülnek ki, ahol én is megjelenek…..
Magányosan, árván maradt az Apple műanyag MacBookja a termékpalettán. Az összes alumínium haverja átállt a MacBook Prókhoz, ezért szánalomból leteszteltem az utolsó mohikánt. Megkaptam tesztelésre egy példányt a hazai Apple-disztribútortól, bemutattam a másfél éves…..
Véget ért a WWDC Keynote. Steve Jobs nélkül, furcsa akcentussal beszélő mérnökökkel telt el a több mint 2 óra. Volt mit bemutatni. Az eseményt alapvetően négy részre lehetne osztani. Először meglepődtünk a MacBook termékpaletta frissítésén, majd a Snow Leopardról és az…..
Akik ma a Google.com vagy Google.hu oldalakat használták, észrevehették, hogy a kereső rengeteg találathoz azt írja, hogy "Az oldal káros lehet a számítógéped számára." A hibaüzenet szövege többféle url-re mutat. Például ilyenekre. Viszont ami kínosabb, hogy a…..
Már a Macworld előtt is hallottunk arról, hogy a Snow Leopard új ruhát kap, és az Apple legfrissebb operációs rendszere szakít a 10.0 óta megszokott 'Aqua' színösszeállítással. Egy nevet is csicseregtek a madarak (John Gruber nevű szárnyas): 'Marble'. Állítólag - és ezt most a…..
Hat órakor kezdődik a történelem utolsó Macworld keynote-ja. Mielőtt az emelvényre lép, ismerkedjünk meg Phil Shillerrel, aki Steve Jobs helyett az esemény főszereplője lesz. Az Apple marketing-guruja 1997-ben, Jobsszal egyidőben tért vissza a vállalathoz, együtt húzták ki az…..
Iskolánknak tegnap délután több hónapos álma teljesült, amikor a korszerűtlen hatos számú gépterembe új számítógépek érkeztek. A beruházás a megszokotthoz képest szakmailag és anyagilag is nagyobb súlyú volt, mint a korábban megszokottak. Az iskola vezetése és a szakmai…..
Atya Úr Isten, bár minden vágyam így teljesülne! Hónapok óta linkelgetem azt a hírt, hogy az Apple volt olyan féreg, és kitiltotta az App Store-ból a Pull My Finger nevű alkalmazást. Az elkeseredett készítővel tele volt a net, főleg, mert mindenki egyetértett azzal, hogy ahonnan…..
netman 2008.12.13 20:00:27
Ma ugye szerda van, este megint minden idők legszemetebb orvosa a tévében, aki várhatóan ismét kiüti magát Vicodin-kúrájával, mi meg újra megállapíthatjuk, hogy ez az egyik legjobb sorozat a tévézés történetében. Annyira egyedi a főhős stílusa, hogy arra már érdemes lehet…..
netman 2008.10.29 22:16:53
Appleblog Átszabják a Mac minit 2008.10.25 09:29:00
Jelenleg csak egyetlen célcsoportnak éri meg Mac minit venni: azoknak, akiknek már amúgy is van egy jobb monitorjuk, amit nem akarnak kidobni, viszont nincs sok pénzük a gép bővítésére.Az alapmodell ugyanis 137 ezer forintba kerül, de ebben még dvd-író sincs, a superdrive-val…..
netman 2008.10.26 19:56:14
Ez is megvolt, az Apple frissítette a notebook-palettáját, és nem is akárhogyan: nem a teljes palettát újította meg, a sor elején és végén meghagyta a korábban már ismert gépeket az ismert külsővel, csak a középen állókat hajította ki. A műanyag MacBook árát ezer dollárra…..
Úgy tűnik, az Apple már nagyban szervezi a várva várt "Notebook Event"-et, ami az előzetes pletykáknak megfelelően tényleg október 14-én lesz, 10 órakor (ami itthon este 7 órát jelent). Egyébként szintén jövő keddig lehet a november 18-án esedékes iPhone fejlesztői…..
netman 2008.10.09 19:28:13
A labda egy betört ablakon keresztül leesett az alagsori folyosóra. Az egyik gyerek, a házmesterék tizennégy éves kislánya, lebicegett érte. Szegénykének a villamos levágta a fél lábát, s boldog volt, ha labdát szedhetett a többieknek. Az alagsorban félhomály terjengett, de azért…..
netman 2008.08.27 16:31:01
Először a hardver! Tanulva a tegnapi nap fejhallgató incidenséből (kiesik), ma a fülbenhallgató eszközre váltottam. Egy rövid bevezető videóban bemutatom a saját szettemet: Látszik, hogy ez még csak a második alkalom, mert nem készültem fel arra, hogy mi történik abban az…..
netman 2008.08.06 23:19:05
Nem gondolom, hogy sokan vágynának ilyesmire, de a Microsoft új operációs rendszere tényleg egészen normálisan néz ki (eltekintve a folyton előbukkanó évtizedes örökségektől), szóval akinek tetszik az Apple telefonja, de szeretne különbözni, annak itt a tökéletes megoldás, a…..
netman 2008.06.19 14:00:39
Legalábbis ezt állítja a Potelligent egyik elemzője, David Carey. A szakember a telefonban található alkatrészek árából próbálta kilegózni, hogy az Apple-nek mennyibe kerül a telefon, és arra jutott, hogy még az első generáció 170 dolláros alapköltségénél is kevesebbel…..
Már szinte mindenhol megírták, hogy mi történt az Apple fejlesztő konferencia nyitóbeszédén. Én most a tények hosszas ismertetésétől eltekintenék, akit érdekel pontosan mi történt az itt megtekintheti. Ami itt nyilván a lényeg, és amiért a felhajtás ment, az az új iPhone.…..
Valójában pont az olyan egyszerű és nagyszerű funkciókat hiányoltam mindig is a Windowsból, mint amilyen a screenshotok gyors megoszthatósága. Na de ha az operációs rendszerbe nem fért bele ez a fícsör, akkor válasszunk valami ingyenes szolgáltatást. Miért fontos egyáltalán a…..
netman 2008.05.21 19:29:23
Aki csak próbálta a Rockstar új játékát, el van ájulva tőle. Nemcsak a grafika vagy a sokféle küldetés teszi ezt minden idők egyik legjobb játékává, hanem az elképesztően részletgazdag világ, amit megelevenít. Én is játszottam már egy keveset vele, de többet nem szeretnék:…..
netman 2008.05.11 14:21:55
A nightinfo.hu oldalon Mix Yourself elnevezéssel internetes mixverseny indult, ahova egy világsztár ismerősöm, Gabriel is benevezett. Az összes induló közül talán ő az egyetlen, aki színtiszta trance muzsikákkal készült. Ezúton szeretnék megkérni minden olvasót, aki valamilyen…..
A FlowingDatán publikált adatok szerint (amúgy ugye a Facebook oldalán is megtalálhatók ezek a számok) a több mint 23 ezer Facebook-minialkalmazás fele a "Just for fun" kategóriába esik. Vagyis a felhasználókat leginkább a FunWall, a You're A Hottie, a Top Friends vagy a Cute…..
A Preview a Leopard óta néhány új lehetőséggel gazdagodott. Néhány ügyes funkcióját érdemes használni, mert gyors, és mert nem kell külön programokat telepíteni és indítgatni egyszerű mindennapi feladatoknál. Erről lesz most szó, meg a végére egy kis okossággal készültem…..