Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avocado_

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs esélyed előléptetésre, és beteggé tesz a munkahelyi stressz, valószínűleg itt az idő a felmondásra. Amikor David Miliband brit politikus 2013-ban abbahagyta pályafutását, sokan csak a szemöldöküket ráncolták. Hogy ez egy jól időzített, és megfontolt döntés volt-e,…..
avocado_ 2015.02.10 21:28:28
@nespresso: Ha már jóideje nem tudsz találni akkor lehet hogy az elvárásaid kicsit túl magasak. Napi 14-et senki nem fog neked robotolni minimálért.
Török Márk, a szegedi HÖK-elnök nyilatkozott blogunknak a mai tárgyalás után. Azt nem tudta megmondani, hogy meddig szeretne még elnök maradni, de az Átlátszó Oktatásnak azért beszólt. Politikai karriert nem tervez és havonta az egyetemtől csak 75 ezer forintot kap. Amikor Török…..
avocado_ 2015.01.16 16:43:14
@frob: Ja, csak ez egy hazugság.
Sorozatunk utolsó köréhez érkeztünk. Lakásvadász játékunkra decemberben is sok érdekes otthont kaptunk a felhasználóinktól. A legjobbakat bemutatjuk most itt a blogon. Három hónapos játékunk ezennel befejeződött. Köszönjük szépen a sok szuper beküldött lakást és a…..
A lista elolvasása és kommentelése kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánlott! Üdvözlök mindenkit immár rendszeresen visszatérő év végi trollkodásunkban, amelyben különböző frusztrációinkat éljük ki az arra érdemes filmeken. Talán ez a királyi többes túlzás is,…..
Igen súlyos lehet a slamasztika a kormány házatáján, hiszen emberemlékezet óta első alkalommal járja Orbán Viktor az országot ilyen hevesen: a propaganda-járatában az első komoly megálló a Blikk szerkesztősége volt a múlt hét folyamán, ahol nagyjából másfél órát töltött…..
avocado_ 2014.12.16 01:56:21
@polyvinyl: Te baszottul hülye vagy, és se angolul se franciául nem tudsz. Észt osztani amikor nincs is miből, azt viszont igen.
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
Van itt egy szenátusi jelentés a CIA kihallgatási módszereiről. Fúrógép és kikötözés, ébren tartás és koporsó, "waterboarding" és "rectal feeding". Fékek és ellensúlyok, ugye? Good Morning, USA  ..
  A szervilis médiamunkának is van egy határa, és most nem arról beszélek, amit a jó ízlésnek kellene diktálnia, hanem azt a szánalomparádét, amit a Hír TV művel épp. Nyilván kilövési parancsot kaptak az ősz végi, tél eleji tüntetések szervezőire. Megtudtuk, hogy az…..
avocado_ 2014.11.30 22:11:21
@midnight coder: Beep, érvelési hiba, 1-es leülhetsz. (Egy rossz cselekedetet nem magyaráz meg az hogy más is rosszat cselekszik te buta kis féreg).
Jóbarátok Jennifer Aniston David Schwimmer Ross és Rachel Courteney Cox Metthew Perry Monica és Chandler Lisa Kudrow Matt le Blanc Phoebe és Joey Phoebe-Monica-Rachel Rachel és Monica Ross-Chandler-Joey          ..
Volt, aki átlépte, volt, aki kizsebelte a földön fekvő eszméletlen, életéért küzdő fiatalembert a drogériában. Volt, aki csak arrébb ment és elfordult. A kint rekedt vevők a rendőrt szidták, mert nem vásárolhattak, amíg az újraélesztés tartott. Az üzleten már…..
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
Ugyan hetek óta foglalkoztatja a hazai közéletet az amerikai kitiltási botrány, de ennek ellenére alig tudunk több információt arról, miért is jutottunk el ideáig. Washington ugyanis nem adott és várhatóan nem is fog érdemi információkat adni arról, hogy mely okból kifolyólag…..
avocado_ 2014.11.17 23:44:20
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
avocado_ 2014.11.05 22:54:22
@SmittyB: Miért mi a nap híre?
Erre mit léptek, kedves vegetáriánusok? Persze a kérdés csak vicc, mindenesetre érdekes dologra bukkantak egy kutatás során. Ha valaki vagy valami megeszi egy növény levelét, abba még nem hal bele a növény, de attól még nem tetszik neki. Egy új kutatás szerint a növények…..
avocado_ 2014.11.02 11:03:20
@polyvinyl: Jólvan, jólvan, fiacskám, mostmár mindenki látta hogy nagyon okos vagy mert bele tudtál kötni tök lényegtelen dolgokba, úgyhogy leülhetsz 1-es.
Képzeljünk el egy alternatív univerzumot. Ebben az univerzumban ezt az adót tényleg bevezetik, és... jól fog elsülni! Annyira meggondoljuk az internethasználatot, hogy próbáljuk a minimumra venni. Igazán elővigyázatosnak kell lennünk, hiszen az a pár gigabájt pillanatok alatt…..
avocado_ 2014.10.23 15:52:06
@NE pofázz mienk a kétharmad.: Jólvan te kutya, megvolt a mai ugatásod, mehetsz vissza a helyedre.
Sokak számára október 23-a mára rutin ünneppé vált. Kötelező körré, amit le kell tudni, csuklózás, ami inkább teher, mint valódi emlékezés. És hát igen, az elmúlt években sok furcsaság is elhangzott október 23-án; hadd ne idézzem őket! Ám most vége a választási…..
Olyan világ felé haladunk, ahol visszatér a 80-as évek hangulata az ötven megás, hangalámondásos, recsegős filmekkel, és ahol román, szerb, szlovák „üzletemberek” csencselnek a wifikkel a határ mentén. Az ember fia és lánya tényleg csak kapkodja a fejét. Nem elég, hogy a Kit…..
Jobbegyenes WTF?! 2014.10.17 14:58:23
A magyar adóhatósági vezetők és Fidesz-közeli üzletemberek  - köztük Habony Árpád és a Századvéget vezető Heim Péter) kitiltása olyan sztori, amit mintha kifejezetten a Jobbegyenes wtf rovata számára írtak volna. Az első felkiáltás, ami a híreket olvasva kibuggyan az…..
avocado_ 2014.10.18 18:48:52
@Istóczy úr: Tudom hogy túl idióta vagy hogy megértsd de azért csak elmagyarázom: Magyarországon követtek el valami magyar állampolgárok, az USA nem emelhet ellenük vádat.
avocado_ 2014.10.18 18:53:38
@Istóczy úr: Azon kívül hogy szégyent hoznak az országra, és még egy jel hogy mekkora korrupt geci nem történt semmi. Tudod neked az anyád szájába is beleverhetné bármilyen fideszes akkoris a lábukat csókolgatnád, rémesen szánalmas egy ember vagy te :)
avocado_ 2014.10.19 01:09:01
@P.Freddy: +1!
Egy olvasónk hívta fel a figyelmet erre a videóra: Jimmy Fallon műsorában Sting volt a vendég, a téma pedig a csengőhangok. Fallon először arra kérte Stinget, hogy utánozzon/dolgozzon fel mindenféle közismert csengőhangot, aztán bevonták a buliba a stúdió közönségét…..
A TASZ jelenti Fogságban 2014.10.16 10:25:17
Évának tavasszal adták tudtára, hogy el kell hagynia a taktamákonyi szociális otthont. Némi telefonálás után Harmathegynek vette az irányt, az ottani bentlakásos intézet ugyanis arról tájékoztatta, hogy tudnak számára férőhelyet biztosítani. Útközben rosszul lett, a mentők pedig a gyatrapusztai…..
avocado_ 2014.10.17 00:44:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Szerencsére nálad még mindig okosabb mindegyik :)
Szerdán jelent meg a hír, miszerint az UEFA fegyelmi eljárást kezdeményez a Románia–Magyarország Eb-selejtezőn a pályán és a lelátón történt események miatt. A fegyelmi bizottság a következő bűnlajstromot állapította meg. Románia: lelátói rendbontás fáklyák és…..
avocado_ 2014.10.16 13:52:24
@♔bаtyu♔: Akárhogy vered a farkad a baloldal vergődésére, a náci az náci és a világ nagyobbik részén nem lennének megtűrve. De te sem :)
Az én tevékenységemet akkor lehet értékelni, ha eltöltöttem tíz évet a sportágban. Ha most valaki azt kérdezi, hol vannak a huszonéves sztárok, a magyar játékosok a topbajnokságokban, akkor azt tudom mondani, kérdezzék meg azokat, akik tíz-tizenöt éve is benne voltak a…..
avocado_ 2014.10.09 12:58:07
@nemunalamasafelhasznalotiltas:
"A szurkolókat valóban NEM ELÜLDÖZNI kellene fényképes igazolványokkal, hanem ami az MLSZ felesküdött, népszerűsíteni a sportágat azzal, hogy akciókkal kicsábítja őket!"

Csak azokat a bűnözőket üldözi el a fényképes igazolvány akik törnek, zúznak, rasszista és antiszemita rigmusokat óbégatnak és erőszakoskodnak a meccsek előtt, alatt és után. Őket pedig jó hogy elüldözi ezt, bár inkább börtönbe kéne őket zárni és kitiltani az összes stadionból a világon.
Csak hogy tudd, minél szigorúbbak lesznek a szabályok, annál kevesebb kopasz faszkalap lesz kint a meccseken, és így annál több NORMÁLIS EMBER mehet ki a meccsekre a mostani ÁLLATOK helyett.
A Missouri államban található Fergusonban napok óta áll a bál - a főleg feketék lakta város 90 százalékban fehérekből álló rendőrsége lelőtt egy 18 éves, Michael Brown nevű fiatalembert (hat lövéssel), amire a lakosság békés és kevésbe békés demonstrációkkal reagált,…..
avocado_ 2014.08.18 12:13:07
@fran7: Igen nyilvánvaló. Azt is meg tudod mondani hogy e cikk írójának mi volt a célja a cikkel?
Ha gyerekkoromban füllenteni próbáltam, anyám mindig azt mondta: a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát. Ez jutott most eszembe, amikor a trafik-pályázat dokumentumai körüli hazugságáradat nyilvánosságra került. Hazudtak, amikor azt állították, hogy mindenféle…..
avocado_ 2014.08.15 18:59:08
@$pi$: Te annyira félkegyelmű ostoba vagy hogy öröm téged olvasni :D
Oroszország, Törökország, Kína, Szingapúr és India – mostanában ők a nemzetközi elemzések sztárjai. Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédében mondta ezt, és jó ideje foglalkoztatja a magyar közvéleményt, hogy vajon valóban ők-e a sztárok, ők-e a példaképek. Ha…..
avocado_ 2014.08.08 15:42:18
@Sexual Harassment Panda: Nem is erről szólt a cikkk, hanem arról hogy nem is sikeresek/ olyan dolgok miatt sikeresek amik nekünk nincs és nem is lesz.