Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PrankPunk

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cuki kis független márkaként indult, ebből ma már csak a független és a cuki áll, de az Etnia Barcelona elképesztően nagyot nőtt. Világszerte sikerrel terjeszkednek, Magyarországon is már 40 helyen kapni. Ráadásul annyi új modellt hoznak ki évről évre, mint a nagyok. ..
CouchSurfing Az olasz vegán humor 2013.05.15 18:05:42
Tegnap vissza akartam menni Xavi kedvenc helyére, hogy lefényképezzem a kis sziklás tisztást, de felhős és eső szemerkélős idő volt. Mikor a vonat elsuhant a hely mellett, sajnálkozva, de mosolyogva néztem utána.  16.00 órára értem Barcelonába. Casa Batllo kiváló program…..
Délután keveredtem le a partra. Egy partmenti kávézóban az útikönyvemből kibogarászva a szavakat kértem egy tejeskávét katalánul. A pincér kedvesen mosolyogva biccentett, majd a kávégéphez lépett. Megkaptam, majd tovább böngésztem a könyvemet, hogy megkeressem a számlát…..
Szombat délután 40 perccel a kapuzárás előtt értem ki a reptérre és szerencsére senki nem állt előttem a poggyászfeladásnál. A Wizz pultban ülő kedves mosolyú hölgy elmondta, hogy nagyon profi módon időzítettem az érkezésemet, mert pont mostanra tünt el a sok ember. Ennek…..
Punk SMS Keresett a Feri! 2013.03.29 15:50:18
..