Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrocz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Kóczián Péter Letapadva 2009.07.15 20:07:26
 AZ SZDSZ magját csak a válságkezelés, a megszorító politika, a szociál-liberális kurzus fenntartása tartja össze. Ez nagyon vékony a korábbi ideológiai kötőanyaghoz képest. Az új pártelnökkel, Retkes Attilával szemben kialakult Kóka-párti érvelés szerint Retkes…..
Tíz évvel ezelőtti gondolatok. Hogyan láttam helyzetünket a huszadik század legvégén - miben volt igazam és miben tévedtem. Tanulságos szembesülni mindezzel. A mumus és a kék madár Ezredvégünk az aggodalmak és a bizakodások időszaka. Ami rendben is lenne, ha tudnánk: mitől…..
bdk blog archívum Szót érteni 2009.05.18 09:26:00
Úgy tűnik, egyre kevésbé lehetséges. Végérvényesen elromlott valami. Mi rontottuk el, és most állunk, mint gyerek az eltört kisautó fölött, kicsit hüppögünk, sajnáljuk, hogy megtörtént a baj, ártatlannak érezzük magunkat, mintha kalapáccsal nem mi sújtottunk volna a finom…..
Modor Tibi breaking news: a kommentekre személyesen Lakat T. Károly, az Ezüstmellény nyertese válaszol(t) igazi sportemberhez illően! Ő megértette, hogy miről szól a Modorosblog.Na, kérem szépen tisztelettel, javítsatok ki ha tévedek, de szent meggyőződésem, hogy nyilvánvalóan nem…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Folytatjuk Lipcsei Sagánkat, a fél ország Lipcsei Sagáját. Első körben maradtunk a nemzeti sportos tényeknél, míg a hiányolt átélést, drámát és érzelgősséget, most csempésszük bele. Persze csak a magunk jól ismert, bumfordi módján.   Ferenczi már meglőtte…..
w Rakétákról lányoknak 2008.08.22 07:15:00
Rakétapara, már megint. Tiszta retró. Its so 1980’s. Lengyelország amerikai rakétákat fogad be, Oroszország atomcsapással fenyegeti Lengyelországot, Irán műholdat bocsát fel. Általános iskolában mi – hat-nyolcévesen – többek között nukleáris rakétákról…..
A magyar politikai életből eleddig hiányzó, a német zöldek klasszikus szlogenjét - nem jobbra, nem balra, hanem előre - követő, "harmadik erőnek" szánt ökopolitikai alternatíva megfogalmazását tűzte ki célul a környezetvédő, szociális és jogvédő civil szervezetek…..
Lapunk - keresztény alapjai miatt -  régóta mohó kíváncsisággal szemlézi az ateista mozgalommal kapcsolatos híreket. A legújabb trendek, és az ateisták kérdései identitásukról, emberségükről, a lét értelméről pedig izgalmasabbak, mint valaha. A legjobb cikket a…..
 Hogy kezdődik Torgyán mobilszáma? - 075! - szólt a 2002. áprilisi poén, és tényleg, a rafkós, de tizenkét év alatt jócskán leamortizálódott újpesti ügyvéd épp ennyi százalékra volt már csak jó azon a sorsdöntő, hat évvel ezelőtti választáson. A…..