Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tucsok84

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MOL Bubi közbringarendszer éles indulása az előzetes tervektől eltérően halasztódik, mert a rendszer kiépítését végző konzorcium tagja, a T-Systems Magyarország Zrt. koordinációjában készülő egyedi szoftver fejlesztését és tesztelését a szerződésben vállalt…..
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
Designsarok Magasles halaknak 2011.10.27 06:09:00
A vízoszlop valószínűleg vákuum segítségével marad a helyén, így a halak alul ki tudnak úszni az akváriumból. A videó készítője szerint az uszonyosoknak annyira tetszik a magasles, hogy egy-egy egyed naponta akár pár órát is eltölt ott. Aki nem hiszi, hogy ki…..
Sokszor puffogtatott sztereotípia, ráadásul már nem is nagyon menő az ebben még anyag volt-frázis. Persze, minden bizonnyal. Volt. Azóta azonban sokat változott a világ, iszonyatosan megnőttek a vásárlói igények és jóval többet is autózunk. Ennélfogva az autó, mint termék…..
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
Tucsok84 2011.06.24 11:11:25
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Tucsok84 2011.02.03 09:24:12
@csunyadiszno:

díjazom az eljárást :D, jobb, mint alholos filccel rajzolni a szélvédőre :D.

a kocsi karcolósokkal viszont nem értek egyet
Anita arról panaszkodik, hogy szívbetegként egész álló nap a munkatársai dohányfüstjét kénytelen nyelni, mert azok nem hajlandóak a kijelölt helyen hódolni szenvedélyüknek. Tisztelt MT!   27 éves, szívbeteg lány vagyok. Mindezt nem is volna lényeges megemlítenem, mert…..
Tucsok84 2010.11.30 09:40:06
@Kendan:
7en vannak az irodába egy ember nem dohányzik, szerinted milyen sorsa lenne egy feljelentés után?

Németeknél ez úgy van megoldva, ha az irodában tartózkodik olyan személy aki nem dohányzik akkor nem szabad rágyújtani ellenkező esetben igen.
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
Tucsok84 2010.06.30 12:05:08
@subtotal:
aki bpről a 6oson érden keresztül akar menni a balcsira az felmegy az autópálya érdi ingyenes szakaszára és elkerüli a centrumot. Aki az M7en Érdnél lejön az vasúti aluljáróba fog beszorulni, ha elég marha, és nem Lőcsei út felé kerüli ki a centrumot.
Tucsok84 2010.06.23 08:01:50
@Brother Love:
ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.
szélvédőről könnyen letakarítható, még az alkoholos filc által felvitt hatalmas nevelő célú fütyi vagy roki embléma is :)
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Tucsok84 2010.06.09 15:03:43
@a távoli rokon:
az egyik ismerősöm 2éve vett egy motort majd jött a villany oszlop,
egy másik ugyan így járt tuningolt kocsijával.
egy harmadik ismerősöm eljátszotta a család házát cassinókban.
egy negyedik ismerősöm belehalt egy 4 napos lan-party utáni kimerültségbe.
egy ötödik ismerősöm elhízott a gyors éttermi kajáktól és szívrohamot kapott.
tovább is sorolhatnám :)
de ezek szerint ezeket is be kellene tiltani, de minimum korlátozni
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Tucsok84 2010.05.26 10:39:12
@adyz:
Jó dolog az autóbérlés, de azt ugyan annyi benzinnel kell visszaadni, mint amivel elhoztad. Én legalábbis így tudom.

és ez meglepő?

amúgy nem értelek titeket :D. a cikk arról szól, hogy egy normális helyen nem kell autó, nem Mo-on. Amúgy az tényleg gáz, hogy 2embernél már jobban megéri kocsiba ülni, mint vonatozni buszozni. :(. Persze akkor, ha jegyet veszek.
killtheradical The Gring Reaper 2010.05.06 13:44:00
Ezt már én sem bírom. Annyira készen van, hogy azt tanítani kéne. Vagyis várjunk… asszem tanítják is. Azt mondja a püspök úr – s itt ugye nem általánosíthatunk, mert míg minden ateista zsebében összecsukható guillotine-nal járkál mindig készen egy kis népirtásra, addig…..
Tucsok84 2010.05.07 09:22:58
@Jonas-R:

úgy, mint:
"De ti gyerekekkel szexeltek!!!"