Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkeye

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geoff Teehan twittelte a következő képet azzal a kísérőszöveggel, hogy "ezzel a UI-jal érkezik egy vadiúj, 200 ezer dolláros Ferrari". Aztán belejött a témába, és elkezdte posztolgatni a mindenféle autók kijelzőit. A mindenki által ismert iszonyatos user interface-eket. Itt egy…..
Az uniós források magyarországi sikerességét fenyegető legnagyobb veszély a korrupció - mondta Bajnai Gordon 2007-ben.Mivel mással járhatna elöl ebben az uniós pénzek szétosztásával foglalkozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), mint egy évek óta zajló elrettentő…..
Trencséni Márton a múltkori meetupon adott elő. A szokásos ötperces prezentácó a Facebook működéséről, az api-ról és a minialkalmazás-fejlesztésről és értékesítéséről (!) szól. (A többi prezentáció itt, itt, itt és itt nézhető meg.)..
Tavaly ősszel még felcsillant a szemünk, amikor az OpenMoko várható felhasználói verziójáról érkeztek hírek. Csakhogy aztán történt két figyelemre méltó esemény. Az egyik, hogy a Google bejelentette az Android projektet, a másik meg hogy 2007 utolsó negyedévében végül nem…..
A decemberi meetup étlapját ismertetjük azokkal, akik még nem rsvp-ztek vissza. Mindenki hozzon magával írásra alkalmas eszközt, ugyanis ezúttal Guitar Hero helyett Buzzword Bingo lesz a játék. Szóval a Mikulás ezeket hozza ebben a hónapban... Simon - Humanoid Robot, Pécskai Balazs…..
darkeye 2007.12.04 14:56:54