Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris1024

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Céges létezésünk sok praktikája közül az egyik legfontosabb azt elérni, hogy ne készüljünk ki a stressztől. A stressz egyik legfontosabb forrása az, hogy folyton feladatokat kell megoldanunk: ráadásul minél jobbá és gyorsabbá válunk a feladatmegoldásban, annál többet fognak a…..
Chris1024 2015.11.12 17:05:02
@Kaksi Kapitány:
Ezek tudatában a fizetés opcionális.De a fizetési fegyelem példás.
Chris1024 2015.11.12 17:35:33
@Kaksi Kapitány:
Még te tartozol :D

Nem lehet a tréfát félretolni.Ez maga a tréfa.Ez a realitás.Példás fizetési fegyelmet is minek megjegyezni??Ez azt jelenti néha fizetnek, néha nem?Mihez képest példás??Az általános "zsebbe fizetek" módszerhez képest ez is példás, nem?Ez egy vicc.
Chris1024 2015.11.12 18:34:08
@Kaksi Kapitány:
Igen ez alap.Egy Aquincum-i körséta után már nem is vágyik az ember fizetésre.

-Egérpad
-Ingyenes karácsonyi buli
-Folyékony szappan
Két új fapados útvonalat jelentett be a Wizz: Skóciát régóta vártuk, Bolognán kissé meglepődtünk, Nizzából sajna nem lett semmi. A tízezer alatti nyári skót jegyekre kötelező lecsapni, gyorsan felmennek az árak és nem valószínű, hogy később újra lesz ennyiért. Végre egy…..
Chris1024 2015.04.01 15:49:21
@Basilisk Captain:
Azt magasról leszarom mit tud értelmezni.az írása tényleg életveszély.Engem az irritál ahogy fújod egyfolytában azt a sablon szar dumát amit mindenhol mások a kivándorlókról.Legtöbbször pont olyanok nyomják akik maguk is azt csinálják amit próbálnak kifigurázni.
Csak próbállak rávezetni, hogy nem mindenki ekkora faszfej aki nem Mo.-on él.
Chris1024 2015.04.01 16:01:44
@Basilisk Captain:
"Csak tudod sokszor látom, hogy hazajön nyaralni 1-2 nagypofájú, és előadja, hogy ő mekkora király, közben kitudja milyen a kinti élete"
Ebben az a vicc, hogy ők szokták általában leginkább kritizálni.Egy ismerősöm két éven keresztül úgy adta nekem mintha a királyi család tagja lenne.És folyamat ugyanezt a "téged biztos csak sárba tipornak" dumát lökte.Felszolgálóként.Inkább el se mondtam mit dolgozok.Éljen csak ebben a hitben :D
De amikor már a barátaim is ezt nyomták amikor hazamentem.Holott ha ismernél tudnád.A nagypofájú asztalverés áll tőlem a legtávolabb.Idegennek éreztem magam...otthon.Elég szar érzés.
Chris1024 2015.04.01 16:20:36
@Basilisk Captain:
Jah vannak szellemi árvízkárosultak ;)
Amúgy a 'grammar náci' egy szép és nemes foglalkozás :D
Tovább nem offolom szét a topicot.Csak az zavart amit írtam.
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..
Chris1024 2014.11.13 21:38:39
@Celtic:
Ertem, tehat csak a ",építőmérnök, orvos és reklámszakember " lehet nem proszto

Ezt te költötted hozzá én ilyet nem írtam.És még csak utalást sem tettem ilyesmire.
Te viszont egyértelműen kijelentetted hogy
"ezek ugyanolyanok, amikor falubol bekoltoznek a kozeli varosba, vagy a kisvarosbol a fovarosba."
És ezt te honnan tudod??minden ember ugyanolyan vagy esetleg mindenki aki sárga pólót visel ugyanolyan, ugyanúgy viselkedik??Érted mire célzok?
Nem hiszem, hogy be kéne dobozolni mindenkit és felcímkézni aki esetlegesen más országban él magyarként.Mint ahogy egyik kommentelőnél olvastam is ez csak felesleges ellenszenvet vált ki a másik oldalon állóból.Egyel több amiért a magyar ember a másikat szidhatja és a torkának eshet.Nem hiszem, hogy ez vezet valamire.Nézz körbe mindenhol ez a mocskolódás megy...jó ez valakinek??
A cikket meg egyértelmű hogy valamiféle irigység plusz frusztráció kombó ihlette és ez még a cinikus maszlag alatt is tisztán látszik.
Chris1024 2014.11.15 20:33:02
@orvlat: Köszönöm az oktatást...bölcs nagyúr
"most, hogy valaki kulfoldon modoros a magyarokkal szemben, vagy itthon modoros a kulfoldi magyarokkal szemben, csak nezopont kerdese, mindketto sutyerak"
Ez jobban elmondja amit én akartam.
Lövésem sincs mi az a kutyás akármi.
Chris1024 2014.11.17 21:31:11
@CheTamás:Fejezzük inkább be...unalmas ez a kicsinyes szájtépés ami megy mindenfelé neten ahol ezzel kapcsolatos témák merülnek fel.
Én egy Márai idézettel leplek meg :
„Magyarnak lenni nem állapot, magyarnak lenni magatartás!”
Értsd ahogy akarod.
Ma ismét egy olyan történet következik, melynek az első fele még jó régen, több mint 3 éve jelent meg (a 27. poszt volt a blog történetében…), szóval folytatódik az a sorozat, melyben régi szerzők folytatják sorsuk elmesélését. Tünde akkor már egy ideje Amerikában élt, egy…..
Chris1024 2014.11.04 22:32:44
@Kaksi Kapitány:
Se a provokációt nem értem.Se azt mire akartál kilyukadni ezzel.
Hülyék mindenhol vannak.
Chris1024 2014.11.04 23:39:18
@Jess G: Ti házasok voltatok?És épp válófélben...kicsit olyan a hangulata.
Chris1024 2014.11.05 05:49:53
@Jess G:
Cuki a KK becenév.Így tényleg olyan mint ha a neveletlen kisfiad lenne :)
Érdekes apróságok derülnek ki a Ryanair legutóbbi gyorsjelentéséből: a néhány éve az utasokat még csak pofázó árunak tartó cég egyre gyorsabban mozdul felfelé, s gyúr az üzleti utasokra. Nyíltan támadja már nem csak a "normál" fapadosokat, mint az easyJet és a Norwegian, de…..
Chris1024 2014.08.09 20:40:26
@Anyádlóháton: Ezek szerint én csak régimódi vagyok pedig nem...mert fiatal vagyok.Én sem HUF-ban kapom a fizetésem.De én az a típus vagyok ha el kell mennem mondjuk egy kiló kenyérért a sarki boltba ami kb 100 méterre van.Kapom magam és elgyalogolok.Nem ülök be azért egy i8-as BMW-be hogy elmondhassam megtehetem.
Chris1024 2014.08.09 21:15:27
@Anyádlóháton: Nem érted mire célzok....a fapados eredeti konstrukciója a költségkímélés volt rövid távú utakon.És mint olyan nem fér bele egy full extrás kiszolgálás és hogy minden top notch legyen.
Erre tökéletes példa a sarki bolt.Hidd el a sarokra nem azzal mennék :)
De az is tuti hogy nem porosodna.
Chris1024 2014.08.10 14:07:05
@Guadalupei Szűz: Beleremegett a térdem...nem fenyegetés volt barti jótanács..hogy ne legyél akkora megjátszós seggfej mint amekkora.
Abból akad egy pár, a mai írásban három, sok szempontból tanulságos történet szerepel Zé tollából. Közös bennük, hogy egy kis tervezéssel, gondolkodással (és az egyik esetében talán kisebb arccal) mindegyik elkerülhető lett volna. „Az elmúlt napok itteni történései…..
Chris1024 2014.05.09 21:53:45
@Cascabel: na most megfogtál..egész eddig abban a hitben éltem hogy hutteriták.De azok is keresztények.Annyifelé ágazik el hogy követni sem lehet.
A berendezkedésük mégis alapjaiban más mint a köznapi értelembe vett keresztényeknek.Akkor úgy fogalmazok hogy a kis sajátos berendezkedésük hitelesnek tűnik.De ha jól tudom ők eléggé elszakadtak azoktól a tanoktól amikről én beszéltem jobban tartják magukat a biblia soraihoz nem formálják át és nem értelmezik át azt önös anyagi /hatalmi érdekek miatt.
Chris1024 2014.05.09 22:43:22
@Cascabel: Hmmm erről nem tudtam.De akkor most engem támasztottál alá ezzel.Tehát keresztények ők képviselik az erkölcsi nívót de drogcsempészek.Ez egy végtelennek tűnő vita.Maradjunk annyiban hogy nem tudok hinni olyasmiben aminek a hívei rám akarnak olyan törvényeket erőltetni amiket egy mesebeli lény( aki állítólag teremtette a világot )mondott de ők maguk sem tartják azokat be.És még el is várják hogy eltartsuk őket ezért cserébe és térden csússzunk előttük.
Közhiedelemmel ellentétben nem csak belvárosa miatt jár több turista Prágába. Könnyen megtanulható, utasbarát tömegközlekedés, élhetőbb város, folyamatosan megvalósuló beruházások, pörgőbb étterem-, gastro- és hotelkultúra. Budapest fantasztikus adottságai ellenére pedig…..
Chris1024 2014.02.19 18:39:59
@popocatepetl: Ne legyél már ennyire egyszerű...így semmi értelme vitatkozni ha egy értelmes mondatot nem nyögsz ki csak anyázol.
A nép sértegetésének, becsmérlésének és lenézésének semmilyen pedagógia haszna nincsen. „A politika és a gazdaság szoros szövetsége emellett minden esetben kiegészül a lelki és szellemi értelemben is elzüllött választók millióival. Ezt az agresszív, önző és saját…..
Chris1024 2014.01.23 22:39:29
@Hohenstaufen: Ilyen névvel hogy Hohenstaufen reklamálsz hogy milyen alapon von bárki párhuzamot a Fidesz és az SS közt??Több mint poén :D
Ráadásul a stílusod is elég prosztó és meglehetősen összefüggéstelen és persze ellentmondásos.
Chris1024 2014.01.23 23:06:50
@Shenpen: "Na hát akkor miért ne lehetne elfogadni, hogy a művelt ember, a tehetős ember, a jó ízlésű ember, a felső osztálybeli ember is kisebbség, akinek ugyanúgy problémát jelent a többségi elv, mint a cigánynak vagy a melegnek?"

Várj én ebből azt olvasom ki hogy valamiféle egyenlőségi elvről beszélsz.Minden ember egyenlő tehát a tetehtős ember is ugyanolyan kissebbségi és jajj érezzen vele együtt az aki valódi kissebbségi mint pl cigány.
Valóban így lenne???nézzük a hátrányait
mindkettőnek.A tehetős ember mint kissebbségi milyen atrocitásokkal küzd.Gyakorlatilag semmivel.Be kell mennie ugyanabba a boltba ahova prolik is járnak.Fujjj...megszakad a szívem.

Milyennel küzd egy valódi kissebségi.
Börtönbe megy olyan bűnökért amit nem is ő követett el mert a színe szaga megbélyegzettsége miatt ráfogtak.Megverik ok nélkül megállókban.Soroljam még???

Egyesek úgy gondolják és ezért hibás is a megnevezés hogy kissebségi hogy ez valami számtani elvre utal.Tehát attól kissebbségi hogy kevesebben vannak.De ennek mélyebb értelme van.A kissebbségi egy pejoratív megbélyegző jelző.Azt jelenzi valójában hogy fujj, undorító, idegen, rakás szar ,utálni, megölni sárbatiporni.Ha így nézed és nem a számtan alapján máris más megvilágításba kerül az hogy valójában tök egyenlő a tehetős ember és a kissebségi.
Legalább százezer kint élő magyar, csaknem fél generációnyi kivándorlást - közülük sokan britföldi célállomást - fontolgató „elveszett" lélek... Felvetődhet a kérdés: Mi ebben a jó? Jó nagy közhely, de igaz: Mindennek van előnye és hátránya is. Mivel a magyar…..
Chris1024 2014.01.05 03:26:40
@rezsoatya(eng): Csak egy kérdés ha ennyi a negatívum Angliában.De tényleg szőrszálhasogatva szinte mindent végigjárt a cikkíró is miért él Angliában???Vagy Magyarország rosszabb???Vagy csak ez egy magyar jellegzetesség hogy nekünk semmi sem jó..se ez se az :)
Chris1024 2014.01.05 04:07:33
@rezsoatya(eng): pont erre céloztam.Hogy ezek azért nem tragédiák nyilván nekünk van olyan szokásunk amitől mások a falat kaparják.Ez hozzáállás kérdése ;)
Már ha ezzel meglepek valakit... Nyílván az előző cikkre szeretnék reagálni, miszerint Magyarországon olyan határtalan a politikai választék tengere, mit tengere, világóceánja, hogy az egyszerű választó már beléfúl kínjában. Nem tudom, érdemes-e még ebben az országban…..
Chris1024 2013.09.02 09:38:34
@ColT: Ha ő nem is de én igen.Most jelenleg Angliában élek.Amit el tudok mondani hogy otthon pont ugyanazt a munkát végeztem mint itt.A különbség csak annyi hogy itt elismernek és kőkemény pörgés van és baromira termelékenyek vagyunk a csapattal.Otthon nem állt másból a mindennap mint pár pöffeszkedő faszkalappal szélmalomharcot folytatni aki felszopta magát valami vezető pozicíóba és egész nap facebookozik.Aze redmény pedig nulla....az összes energiát és tehetséget felemésztette ez a faszság
és a termelékenység nulla volt kb...ők felvették a nagy pénzt és kőkeményen lenéztek minket akiket pár kenyérmorzsával megdobtak.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Chris1024 2013.03.29 15:18:55
@pimpalini: "Ha tanultál volna egy picit is (magyar) történelmet, nem írnál ilyesmit:
"mindannyian alkotói és végeredményei vagyunk a kárpát-medencei génturmixnak "
A Kárpát-medence történelme elsősorban a magyarokról szólt az utóbbi 1000-1100 évben. Tetszik, nem tetszik, ez van. Sajnálatos, hogy ma már eljutottunk egy olyan szintre, ahol sokaknak már a saját történelmük tagadása is belefér. Ennyit számít a pénz?"

Hát ezek alapján te sem sűrűn jártál be a töriórákra és nem kell nagy dologra gondolni egyetem vagy ilyesmi...elég az általános isibe menni.
A tatárjárás alkalmával majdnem az egész országot és a népesség 20%-át kiírtották a tatárok.Vegyültek is velünk.
IV. Béla a környező országokból meg ki tudja honnan telelpített be rengeteg embert hogy pótolja ezt.És újraépült.szóval már keveredett Árpád vére nem is kicsit,Aztán megszálltak a törökök és ők sem lábatáztatni jöttek ide röpke 150évig.Valszeg ők is elég komolyan keveredtek velünk.Aztán ugye osztrák-magyar monarchia..ehhez hozátenném hogy a városunk BP olyan részeinek amikre turizmus szempontjából olyan büszkék vagyunk nagy része abban az időben épült.Csak hasonlítsd össze az épületetket és menj ki bécsbe.Totál hasonló az építészeti stílus.Biztos ők vették át tőlünk nem mi tőlük.
És egy híres híd is épült és Gangkxszta zoleee(igazi szittya név ez is) hídra gondolok :)
Aztán volt egy kevés német megszállás is.Ez nem nagy cucc.
Aztán persze megszálltak az oroszok is kisebb időre.
Nem beszélve a történelem folyamána rengeteg betelpülés/betelepítésre ami volt.Besenyők/szászok/kunok és még sorolhatnám.
De én készséggel elhiszem hogy van olyan akiben igazi egyeneságú turulvér Árpád vezír vére folydogál.De bennem pl nem anyai ágról zsidó tót lengyel vagyok apai ágról német bulgár meg mittomén...már amennyit tudok.
Úgyhogy ez a a "kárpát-medencei génturmix" nagyonis reális :)
Az meg hogy 1000 éve rólunk szól minden azt a fent leírtakból majd te eldöntöd...de hogy manapság rólunk szól minden az tuti a fél világ rajtunk röhög a másik felének meg felbasztuk az agyát vagyis hát a jelenlegi kormányunk.
Chris1024 2013.04.02 21:13:07
@pimpalini: Pont ez volt amit el akartam kerülni ezért a "pongyola stílus"...hogy egy egész törikönyvet írjak.Csak a főbb mozzanatokat soroltam fel kicsit hiányosan ugyan de mindezt csak azért hogy alátámasszam a génturmix elméletet.
"A tatárjárás alkalmával majdnem az egész országot és a népesség 20%-át kiírtották a tatárok"
Ebben a mondatban meg nem mondtam ellent semminek...nem érzed úgy hiányos egy kicsit???igen véletlenül kihagytam amikor apránként bemásoltam a szöveget egy szót...lerombolták.
szóval a teljes szöveg:
"A tatárjárás alkalmával majdnem az egész országot lerombolták és a népesség 20%-át kiírtották a tatárok."
ennyit.Ne gondolj bele semmi konspirácíót mert nincs.
Most soroltam volna fel honnan telepítette be Béla??minek?
Mint mondtam nem töriórát akartam tartani csak alátámasztani hogy egy nagyon kevert nép vagyunk.Egyébként szászokat stb.

Az hogy én csak a magyar történelem kudarcait sosoltam fel az csak a te agyad szüleménye...hahóóó én csak azokat a történelmi eseményeket soroltam fel direkt pongyola módon amik a GÉNTURMIX LÉTEZÉSÉT TÁMASZTJÁK ALÁ.Az hogy ezek mind negatív kimenetelű események arról nem én tehetek.Nem magyar történelem könyvet akartam írni mégegyszer megjegyzem.Csak felsorloni azokat amik betelepítéssel/betelepüléssel kapcsolatos események voltak...pont!
És nem szeretnék mélyebben belemenni a történelembe.Mert nem ehhez a témához tartozik.Az az 1100 éves minden rólunk szól dolgot meg rádhagytam ha elolvastad.Írtam hogy majd te eldöntöd.

Te mindent úgy vezetsz le hogy magyarellenes lenne??Elárulom nem vagyok az.Én lennék a legboldogabb ha nem úgy lenne ahogy leírtam és a melóhelyemen nem egy olyan karikatúrát mutogatna nekem a munkatársam amin bohócként vagyunk feltűntetve.Hanem valami olyan cikket amire büszke lehetnék.
Én ostobaság ellenes vagyok csupán.Ennyi.
Olvastál te mostanság neten bármit is?Vagy újságot?
A németeknél a gyerekeknek oktatóanyag a magyar miniszterelnök...erre egy gyerekes válasz is született.Ezenkívül
mint olvashattad nem otthon lakok.És már több munkatársam is aki ezelőtt azt sem tudta eszik vagy isszák a magyart mondta hogy BBC-n ott virítunk.És persze az összes külhoni média bohócként, idióta minidiktátorként ábrázolja az elnökurat és nevetség tárgyává teszik aki pattog össze vissza.
És akinek köszönhetően az egész EU úgy könyvelt el minket hogy sárbatiporjuk a demokrácia fogalmát.
Aztán ugye a balhé a FIFA-val a zsidózás miatt.Ezt is minden lap megírta.És nácinak könyveltek el minket.
Aztán ugye a baltásgyilkos kiadatása pénzért cserébe akit amint hazatért nemzeti hősként ünnepeltek.Ezt is minden lap megírta.
Személyesen is olvastam úgyhogy nem csak úgy mondom.Sőt vicces karikatúrák is születtek róla.
Senki nem szarik semmire maximum te szarod le a külhoni médiát.És az EU aminek tagjai vagyunk véleményét rólunk.
Ha valaki leszar valamit hát az te vagy....mindennek van következménye.Nem kéne ilyen félvállról venni ezeket a dolgokat.
Chris1024 2013.04.02 21:27:04
@pimpalini: Még valami..te azt hol látod hogy azt írtam volna mindent az osztrákoknak köszönhetünk???

Én ilyet nem írtam és nem is gondoltam.Ha valaki tévképzetekkel küzd az te vagy.Azt hiszed mindenkiről aki nem ért egyet a véleményeddel hogy mi vagyunk a világ közepe az mind magyarellenes és támad.Én nem támadtam a zászlónkat csak érveltem tényekkel alátámasztva.Nem vagyok magyarellenes és hidd el az is csak tévképzet hogy ez valamiféle divat lenne manapság.Nem hinném hogy ilyen létezik.