Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haminyami

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1987 egy erős év volt a nemzetközi gitárzenei életben. Nem kevés, később hatalmas hatást kifejtő lemez jelent meg abban az évben, melynek köszönhetően további virágzásnak indult a rockzenei élet, sőt, nem kevesen abszolút a mainstreamig is eljutottak, még ha nem is mindenki…..
PszichoBeauty Férfidivat 2015.03.05 05:34:46
Nem bírtam megállni. Pedig nagyon kényes terep, de annyi férfi olvasóm van, hogy szeretnék nekik is adni valamit a csinos csaj képeken kívül. Nem értek a férfidivathoz, de megmutatom, hogy nekem mi tetszik, és remélem, hogy a női olvasóknak is a kedvére lesz, végül is jön az a…..
A Facebookon panaszkodott nemrégiben Soma, mivel szerinte Az ének iskolája című műsor rendkívül káros a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán a zsűri már nem lesz tovább az életükben (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket),…..
Akár feliratosan, akár szinkronosan néz filmeket az ember, időnként felkapja a fejét egy-egy furcsa szöveg hallatán/olvasatán. Rosszabb esetben pedig fel sem tűnik, hogy a fordítók milyen merényletet követnek el egy-egy szöveg kapcsán az eredeti szöveg ellen. Alább következzen…..