Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cenci

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabban terhes Beyoncé ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért, a mostanában nagyon sikeres Adele szomorúan sétál a Szajna partján, a kanadai Fucked Up álnéven megjelent számához forgatott gasztroszerelmes videoklipet, az amerikai OFF! videójában egy deszkás srác esik-kel, a…..
Teknősleves tarte au chocolat, na. 2008.12.25 02:56:00
fuh de régen írtam már, de mikor máskor is lenne időm, mint most? szóval a bonyolult munkamenet: végy 200g fekete csokit (50-70% körüli kakesztartalommal) és olvaszd fel mondjuk gőzfürdőn, ha félsz, hogy odaégeted, de akárhogyis. ebbe kell 20 deka vajat belepunnyasztani,…..
Kevés rajzfilmet gyűlöltünk jobban tiszta szívvel, mint a belga Pierre Culliford kis tenyérbemászó kreálmányainak kalandjait megörökítő Hupikék törpikéket (megengedjük: lehet, hogy ebben kiadós szerpet játszott a borzalmas magyar címadás is). A képregény idén ünnepli ötven…..
Teknősleves tarator 2008.01.16 00:12:00
bolgárul van (ha akarjuk cirill betűkkel: mapamop), az asszem a tzatziki görögül. szóval mindjárt tudod is miről van szó. viszont ha úgy próbálom meg elmagyarázni, hogy joghurtos uborkaleves hidegen, akkor nézel, mint a pinty. pedig az, vagy ha nagyon bele akarsz kötni, lehetne még…..
cenci 2008.01.16 11:31:50
Ha netán nem férne bele a serpenyőbe az összes savanyúkáposzta (mert mondjuk 10 dekával többet vettél, mint kell), akkor itt a helye a maradéknak.A tésztához:10 dkg sav.káp.5 dkg kakaópor (rendes)28 dkg finomliszt30 dkg porcukor15 dkg vaj (szobahőmérsékletű)3 tojásnegyed liter…..
Úgy néz ki, hogy a bejegyzéseim címkéi közt örök helyre számíthat a káposzta, főleg, hogy citrombors kollégával határoztunk a savanyúkáposzta-szekció beindításáról.Szóval a hozzávalók:1 kg savanyúkáposztaegy üveg barnasör10 dkg méz5 dkg vajkis köménymag, sóAz…..
Teknősleves Bigos 2007.12.08 22:51:00
Szóval a bigos az egy lengyel étek. Citrombors fedőnevű szerzőtársunk pedig lengyel szakos, ezért kitaláltuk a szobatársaival, hogy összerittyentünk neki egy kis bigost a szülinapjára.A nem kevés hozzávaló:1,5 kg savanyú káposzta1,5 kg édes káposzta (ez lehet olyan, mint a…..