Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teletha

45 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LukaTeljesen a padlóhoz szegez gúnyos tekintetével, amelyekkel rám néz. "-Bassza meg, biztos hallotta." – állapítom meg magamban majd villámgyorsan törölgetni kezdem szám szélét. - Nos, ki volt a szerencsés? – néz rám furcsán villogó szemeivel. Élvezi...tuti, hogy élvezi.-…..
Írta: KuranYuuki&TelethaSzereplők: Desmond – KuranYuukiLuka – Teletha„A törvény, én vagyok!”2. fejezetLukaLassan, csendben lépdelek a „vadállat” után, aki néhány másodperce, még le kölyközött és közölte velem, hogy itt hagy. Olyan dühös lettem rá, amiért képes…..
Üdv minden olvasómnak! Hálás köszönet, amiért ennyire szerettek. Most egy újdonsággal lépek színre. Ez egy szerepjáték... bevallom őszintén, elég régen csináltam már ilyet, de meglepően gördülékenyen megy. Bár valószínű, hogy ezt a kedves társamnak, Yuukinak…..
2. fejezet „ Mint mélyből felszökő gejzír, mint vulkánból felcsapó forró láva...égeti végig lelkedet a felismerés lángja. Megborzongatja bensődet s emlékezésre készteti megcsappant elmédet. Emlékeink hulláma, gyönyörű virágesőként száguld végig a sivár világon…..
Üdv, itt Teletha! Hát elérkeztünk az utolsó fejezethez is. Őszintén be kell vallanom, hogy ez jó is meg rossz is. Igazából az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Nagyon szerettem ezt írni, főleg mivel váratlanul született meg, váratlan helyen és szintén ez az első, ami…..
Adrenalinszint3. fejezetAmint a lakásom sarkára értem lassítottam. Óvatosan tolattam be a garázsba és titkon azért rimánkodtam, hogy senki isten fasza ne lásson meg. Főleg ne azok a büdös banyák a földszintről. Kazu békésen aludt mellettem az ülésen, kiütötte magát a mai nap…..
1. fejezetAmikor az életed tök lényegtelen, a mindennapjaid annyira unalmasak, hogy legszívesebben fejbe lőnéd magad, vagy leugranál a nyolcadikról, csak hogy vége legyen ennek a szenvedésnek. Fekszel az ágyon, és a plafont bámulod, azon gondolkodva, hogy mit kúrtál el, hogy min…..
1. fejezetKiyomichi a fotelban ült, lábait maga alá húzva. Ölében egy díszes, barna bőrkötésű könyvecske pihent. A horizonton felbukó hajnali napfény, mely azt jelezte, reggel van, már ébren találta őt. Ez már a negyedik ilyen nap, mikor így találja. Ez csakis azért…..
Perverz Semék & Pajkos UkékAkira és KaichiAkira a tengerparti napon süttette magát. Félig már aludt, szemei elernyedtek a forróságban. Lágy kezek simogatását érezte mellkasán, melyek egyenesen a mellbimbójáig siklottak. Két ujj dörzsölte össze az érzékeny kis testrészét.…..
Ez a fejezet, már nem tartalmaz jelbeszédet! :D3.fejezet„Néma, hangtalan és tiltott szerelmünk, már évek óta tombol. Az élet útja, mely szerte ágazott, oly messzire sodort egymástól minket. Ezidáig nem volt keresztút, melyen találkozhattunk volna, s sorsunk újra egybefonódhatott…..
Nagy döntések ( folyt.)Döbbenten hallgattam, a bemondó nő szavait. Minden kiejtett mondata után, hatalmasat dobbant a szívem. „ – Doug Soul riportját látják. Itt áll mellettem Tom Nort rendőrkapitány, a nyomozás vezetője. Mit tudna mondani, az üggyel kapcsolatban? “ –…..
The third adventure... Warm feelingIshin keze szorosan tapadt Hiroto szájára, visszafojtva ezzel a fiú hangos lélegzetvételét. Másik keze, célirányosan a fiú mellkasára csúszott, kényeztetve azzal a fiú mellbimbóit. Utat talált nadrágjába és ujjai már a nedves hímvesszővel…..
Kedves barátunknak, aki gyönyörű eredményekkel vizsgázott! Gratulálunk! ..
The second adventure... The first love of adventure A meleg reggeli napfény, bekúszott a fehér függönyön át a hotel szobába. Színének köszönhetően, nem adott több hőséget, az amúgy is szenvedőnek. Shinjot már ébren találta, de nem a reggeli, hanem még a hajnali napfény. Ez…..
Személyazonosság ( folyt.)– Egyáltalán hol vagyunk? – kérdeztem meglepetten, miután kicsit lenyugodtam. Kevin sóhajtott. - Úgy terveztem, hogy Sundaybe megyünk. Ott gyönyörű a tenger és a mellette fekvő város. Tele szebbnél szebb házakkal, mesés kilátás és miegymás. Egy…..
„ Lélektipró...mondd, te ki lelkembe költöztél, s itt ragadtál, hogy magaddal vigyél...miért nem hagysz nekem, nyugovást? Szüntelenül feltűnsz bennem, akárhányszor is nyomlak téged el...előled nincs számomra menekvés. Ha csitulni látszik bennem a vágy, hogy jobb létre…..
Bosszú ( folyt.)– Viccelsz, Fred bácsi? – sápadtam el. Vannak dolgok, amikre az ember nem számít, nos ez valami olyasmi volt. Épp elég tragikus volt számomra, hogy emlékezzek rá, nem hogy még kiderüljön, valami ilyesmi is. - Nem vagytok, vér szerinti rokonok! De végül is, azok…..
A nyeremény Amilyen gyorsan csak tudtam összepakoltam, és hazafelé vettem az irányt. Olyan mérges és csalódott voltam, hogy törni-zúzni tudtam volna. Folyton csak Kevin szavai jártak a fejemben. Azt hittem, hogy Ő más lesz, hogy ő talán jó barátom lehet. De miért is reménykedtem?…..
Hétvégi kiruccanás Sosem voltam még olyan sértett és dühös, mint akkor, abban a pillanatban. Már céltudatosan elindultam kifelé a barlangból, mikor Kevin elkapta a kezemet. Olyan megvetően és gyűlölködve néztem rá, amit még sosem engedtem meg magamnak, és a régen gyűlt…..
Teletha future of seeing dream 1. fejezet A tükör másik oldala„ Az ember néha hajlamos elfelejteni, hogy ember. Érzéseit, valódi énjét elfojtani és pusztán a vágyaira hagyatkozni. Rémes egy dolog, de olykor igen-igen hasznos. Nem áll szándékomban senkit sem megbántani, de hát…..
Teletha 2013.06.04 08:20:28
2. fejezet Egységben az erő?„ Szerelem és szenvedély. Érzés, mely a mennybe emel...hogy aztán, a pokolba taszítson le.”– Bassza meg! – lendült egy ököl a fejem mellett erőteljesen. Én értetlen tekintettel néztem rá, amivel úgy tűnt, hogy csak még idegesebbé tettem. Egyik…..
( Írta: Teletha) Szereplők: Enoki Aoi x Kawaguchi Hayato Uncertain is my existence (Bizonytalan lét) „ Lélektipró...mondd, te ki lelkembe költöztél, s itt ragadtál, hogy magaddal vigyél...miféle emberi lét az, amelyben élek!? Hol a fény, mely nem éri el, fájdalomtól…..
Szereplők: Enomoto Hiroto x Fukuda Ishin Jellemző: szerelem, dráma, kaland, yaoi1. fejezetThe first adventure... Love is born in a heart Fél évvel ezelőtt, Hasegawa Haruki és Yaguatí Sayen, elindította Kongói programját. Az első program résztvevői, már haza is repültek a három…..
Írta: Adriana Lektorálta: Teletha Szereplők: Dean Samuel x Timothy Blake Jellemző: trágár beszéd (sorozat) (+12) 1. Fejezet – Apa, ezt nem mondhatod komolyan! – háborodom fel. – Dean, nem értelek. Mégis, mi problémád van vele? – kérdezi hitetlenkedve apám. – Anya, te nem…..
4. fejezet Hol vár a boldogság? Pénz, hírnév, rang és családi kötelezettségek...Ezek mellett, vajon van helye a szerelemnek és a boldogságnak? Vajon, mi a legfontosabb egy ember számára? Ha eljön az a perc, mikor végül dönteni kell...melyik utat választjuk? A döntés, melyet…..