Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coccinella Septempunctata (törölt)

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Mégis lapos a Föld 2008.08.25 11:59:00
Az emberek számos dolgot elfogadnak gondolkodás nélkül, nem is kérdőjeleznek meg semmit, állítja John Davis, a BBC által megszólaltatott kanadai mérnök, aki szerint bolygónk lapos, vízszintes irányban a végtelenbe nyúlik, mélysége pedig legalább kilencezer kilométer. Másképpen…..
Az alábbi történet tökéletes példázata a joggal való visszaélésnek, és az elvált szülő kiszolgáltatottságának. Persze kiskorú veszélyeztetése miatt feljelentést lehetne tenni, de ettől a helyzet nem oldódna meg.   Tisztelt Zugügyvéd!   Évek óta húzódó…..
Irodaházban vagy áruházban dolgozó rabszolgák kedvelt szórakozása elképzelni, mekkorát kaszálnak az illetékesek az italautomatákon. Nekem voltak automatás haverjaim, akik egy darab géppel már olyan jól ellustultak, hogy külön embert vettek föl a pénz kiürítésére, kettőből…..
Az Antagon újságíró blogon remekül szételemezték a Magyar Hírlap,a Magyar Narancs és az MTI tudósítását a galgagyörki esetről. Ha a 3 beszámoló közös elemeinek a száma ennyire minimális, nem kellene elgondolkozni, hogy ki és miért hamisította meg a tényeket? Újságíró az…..
Coccinella Septempunctata (törölt) 2008.06.25 16:19:20
A Homár is kipróbálná a szép zöld kártyáját, ha lenne miért, így viszont az olvasókra bízzuk a tesztelést: valóban 406-os hibakódot jeleznek vissza vásárlásnál a terminálok? Levélírónk szerint a vele történt eset ugyanis nem egyedi. Előljáróban leszögezném, hogy 11…..
Itt ez a rendőrviccek hülyeségszintjét súroló izé:A tiszai vízirendészet, természetvédőkkel összefogva, fokozottan óvja a tiszvirág-rajzás küszöbén a védett kérész-faj fennmaradását - írta keddi számában a Heves Megyei Hírlap. Sokan ugyanis kiássák az agyagos…..
A Raiffeisen Bank olyan, mint a sörhasú apuka, aki a vérző térdddel érkező kisfiát jól pofon is vágja, olyan alapon, hogy "hadd legyen tényleg oka sírni". Attila Rómában szerezte a horzsolást, amennyiben lemásolta valaki a bankkártyáját és 20 perc alatt elvásárolt…..
Egy szomorú, keserű levél érkezett a Homárhoz. Írója munkát keresett és hiába talált, úgy tűnik belefutott egy olyan tulajdonosba, aki előszeretettel próbanapoztat újabb és újabb alkalmazottakat, majd fizetés nélkül elküldi őket. A főnökúrnak kívánjunk együtt valami…..
Szivacs egy érdekes kérdést vetett fel a levelében; merjünk-e szólni annak, aki valami olyat tett, amit nem kellett volna és esetleg tudatában sincs ennek, vagy húzzuk be inkább fülünket-farkunkat és lapítva morogjunk magunkban. Történetet nem írok, nekem csak egy szimpla kérdésem…..
A cím nem elírás, nem a vicinális karmolta meg az Audi oldalát, hanem fordítva. Azt írja a Lánglovagok: Dátum: 2008. május 22. Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Leírás: A Kiss Ernő utcán a Pöltenberg utca felől a Lechner György út irányába tartó Audi a vasúti…..
Coccinella Septempunctata (törölt) 2008.05.25 19:02:19
Az év eddigi legdurvább bankkártyás csalássorozata is lehet, amiben Homérnek része volt: Kaptam egy levelet, hogy az erstés bankkártyámmal pénzt akartak felvenni olyan városokban, ahol életemben nem jártam. Az egyszerűség kedvéért kronológiai sorrendben mondom az eseményeket:…..
Néhány éve nagy siker volt a nigériai csaláshullám, amikor egyenemailekkel próbálták behülyíteni az embereket. Azóta sokat fejlődött a világ, és most már akár expresszes apróhirdetésre is lehet kapni, ahogy azt Ákos tapasztalta: A történet úgy kezdődött, hogy feladtam…..
Most aztán dobhatjátok csuklóból az MNK-kat, ez most tényleg az a helyzet, de mi mást lehet várni egy 17 éves lepedőakrobatától. Kedves szakítósbloggerek! Rendszeres olvasótok vagyok, mostanában azonban észrevettem, hogy kevés olyan történet volt a blogon, aminek elolvasása…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
Coccinella Septempunctata (törölt) 2008.04.08 10:52:26
egyébként meg jobb lenne, ha a lányok az állandóan szerelemben levés-meg párkapcsolati problémákon való gyötrődés helyett valami produktív dologgal foglalnák el magukat.

ha a nők nem arra lennének trenírozva pólyás koruk óta, hogy a párkapcsolatukat elemezgessék, és teljesen döglött ügyekbe (nem akarok barátnőt - erőlködik, nem tetszel - plasztikára megy, szakítani/válni akarok - jó, de próbáljuk meg még egyszer, legyen gyerek) fektessék az energiájukat, hanem mondjuk olyan dolgokkal foglalkoznának helyette, amik előreviszik őket az életben (új szakma megtanulása, saját vállalkozás, baráti kör építése, könyvírás, blogírás, politikai aktivizmus) és arra költenék azt a temérdek energiát, sokkal jobban járnának.

érdekes, a férfiak általában 1%-át sem fordítják az energiájuknak arra, hogy a párkapcsolatukat építgessék, vagy görcsöljenek rajta. megy is a szekér.

nagyon sok nő attól teszi függővé az életét és a saját értékét, hogy van-e párkapcsolata, avagy nincs, és hogy milyen faszit sikerült kifognia magának. pedig egy nő értéke nem ettől függ. attól függ, hogy ő mit gondol saját magáról, semmi egyébtől, nem függ az MNK-tól, nem függ a társadalmi megítéléstől, nem függ a családtól, egyes-egyedül rajta múlik, hogy milyen értéket gondol magába...

szóval kevesebb nyöszörgést az idióta fickókon, és több kreatív dolgot (ez az írás jó volt, jó kezdet, írj blogot, kislány!)
Rendes munkaerő: nem semmisítette meg a csomagot, el se lopta, nem beszélve arról a még rosszabb opcióról, hogy BKV-vezérigazgatót, reformkommunikátort vagy szocialista pártstratégát sem rajzolt rá. Egyszerűen kilógatta, hadd győzzön a gyorsabbik lakó. Ebben a házban, hála a…..
Ez a kiírás nemrég került ki a lépcsőházunk ajtajára. Csak ennyit tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki! vuk Kedves vuk, ez semmi, a kettővel Homár Korpás Kifli előtti kutyám edzés gyanánt úgy megevett egy pokrócot, hogy csak egy ovális, képkeret-szerű dolog maradt belőle,…..
A tavasz közeledtével lassan felbolydul a férfiak hormonháztartása, és bezsongva várják a jóidő beköszöntét, amikor a nők végre előveszik falatnyi kis szoknyáikat a szekrény mélyéről. A tavaszi tesztoszteronfröccs hatása alól persze a férfiaktól hemzsegő reklámszakma sem…..