Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Szokolai

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú Katinka összetépte szerződését. Most őt ünnepli a magyarországi sajtó és liberálbolsevik ellenzék. De mi történt valójában?..
Van nekünk egy házelnökünk (milyen lehet az a Ház, amelyiknek ilyen az elnöke), aki megint mondott mindenféle bődületes baromságot. Ez kb. már abból is következik, hogy megszólalt. Dr. Kövér a pestisrácok.hu-nak arról beszélt, hogy "a felelős poszton lévő emberek teljesen…..
A lengyelországi helyzet megvitatására készül az Európai Parlament. A kezdeményezés az Európai Néppárt, a szocialisták és a liberálisok európai parlamenti frakcióinak soraiból indult. „Európát” ugyanis Tomasz Siemoniak, a PO volt kormányfőhelyettese és nemzetvédelmi…..
György Szokolai 2015.12.08 11:00:53
@GNDL: Ha elhagynád a "toleráns" jelzőid, mi maradna kommentedből?
György Szokolai 2015.12.08 16:14:44
@GNDL: Próbáltam e-mailben reagálni, cím hiányában nem ment át. Nickekkel általában nem vitázom.
Terjed az egyelőre csak „PRK-szindrómaként” emlegetett, súlyos feledékenységgel és nyilvánvaló tények letagadásával járó tünetegyüttes. A szakemberek annyit is megállapítottak, hogy a jelenség összefüggésben áll az Európa felé tartó tömeges migrációs hullámmal. A…..
György Szokolai 2015.11.18 14:40:58
@Doomhammer: Amikor elolvasol egy cikket, érted-e, hogy mit olvastál? Kétlem.
György Szokolai 2015.11.18 15:40:34
@Doomhammer: Én nem azt mondtam, hogy maga hülye, csupán kételyemet fejeztem ki szövegértési képességét illetően. Sajnálom, hogy kételyeim udvarias formában ugyan, de megerősítette. Ugyanakkor elkeserített, hogy 145-ös IQ-m ellenére lehülyéz egy értelmezési problémával viaskodó lángelme.
Azt nyilatkozta minap Orbán a FAZ-nak, hogy Európának „meg kell értenie, hogy akit lerohannak, az nem tud befogadni”. Rögtön az a párhuzam jutott eszembe, hogy Orbán vezetésével a Fidesz 2010-ben "lerohanta" a magyar politikai teret (intézmények, jogállamiság, alkotmányosság,…..
György Szokolai 2015.09.11 23:01:04
Múlt héten a németországi Heidenau városában szélsőjobboldali huligánok felgyújtottak egy ideiglenes menekültszállót, majd megütköztek a menekültek védelmére bevetett rendőri erőkkel. Közben harsogott a jól ismert rigmus: "Németország a németeké, kifelé az…..
György Szokolai 2015.08.26 19:32:51
@aeidennis: A blog logikája az, hogy milyen alávaló nép vagyunk. Bezzeg, Németország, ahol a létezhető szélsőjobb menekültszállókat gyújt fel, és kizavarja az idegeneket,az az igazi.Hiába más kultúrájú ország vagyunk. Én pedig azt mondom: Je suis kerítés.
Nem szoktam hozzá a túl sok kommenthez. Blogom szakmai jellegű, és ha száznál több hozzászólás övezi, érdemes kutatni az érdeklődés okát. Ezúttal azt vettem észre, hogy a kommentek kétharmada (66) két álneves hozzászólótól származik. A bejegyzés már egy napja lekerült az…..
Vágó István „csonkán átemelt” és „bő nyállal megköpködött” írásokról értekezik a közösségi oldalon. Okfejtését a Mandiner átvette, és a kommentelők között rögtön akadt, aki a neves műsorvezetőt eltiltotta a megszólalástól, mondván, hogy ne beszéljen bele a…..
György Szokolai 2015.08.01 09:25:40
@bértrollbosszantó_kovi1970: Elég gyakran tévedek a Mandiner komment oldalára. Egyszer sem találtam olyan szemlét, amelyet a "demokratikus ellenzék" kommentelői nem offolták volna szét. Vice versa.
György Szokolai 2015.08.02 12:21:19
@maxell a hazát google dollárokra váltott birka: Mondd, mi nem tetszett a hozzászólásomban? Talán az idézőjelek? Vagy most offoltál?
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
György Szokolai 2015.02.17 14:44:06
@humus: A National Security Agency nem küld főembereket, mert minek. A volt KGB főemberei meg milyen százpecsétes titkokat derítenek ki? Továbbra is támaszkodj az Index és a 444 álhíreire és boldog elvarázsolást!
Mandiner blog C.....k a médiában 2015.01.05 09:01:00
  Forgács István írása.  * Hasonlóan egy csomó, jobb sorsra egyáltalán nem érdemes, de a médiában dolgozó, sok esetben magát valóban szerkesztőnek, újságírónak, bloggernek, publicistának tartó médiamunkáshoz, én magam sem értek igazán az újságíráshoz. Bonyolult egy…..
Vendégszerzőnk, Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatójának írása. Attól kezdődően, hogy a magyar jobboldal 2010-ben először, majd 2014-ben másodszor kétharmaddal választást nyert, az ellenzékbe szoruló bal-liberális térfélen egyre vehemensebben…..
Az egyik kommentelő azt írta bejegyzésemre, hogy naiv vagyok. Elvégre „A reklámadó célja nem az ellenzéki sajtó támogatása, hanem a felszámolása.” Az idézettel egyetértek, tegnapi állításomat pedig így foglalnám össze: ha már a Fidesz törvénybe foglalta a reklámadót,…..
Itt van a Médianapló. E rovatba 2002. január elseje óta írok harminc sorokat, és közeledem az ötezredik glosszához. Minden lábjegyzet végére poént próbálok biggyeszteni, erre jött Dési János, és kitalált egy glosszatípust, amelyet évek óta ugyanazzal a csattanóval jegyez.…..
Csak megerősíteni tudom az alább leírtakat, ugyanis magam is érintettje voltam az ügynek. Úgy próbáltak beszervezni az ÖMKI-hez PhD kutatásvezetői pozícióra(!), hogy még a humánökológia mesterdiplomám sem volt a kezemben. Kérdésemre, hogy ez hogy lehetséges, az volt a válasz,…..
Tegnap este meghökkentő jelenetnek lehettünk szem- és fültanúi. Kálmán Olga beszélgetett Tóbiás Józseffel az ATV-ben, és szóba hozta, hogy Szanyi Tibor két nappal korábban jelenetet rendezett a stúdióban. Elfogultsággal vádolta a tévétársaságot, mondván, hogy ellenzéki…..
Megszületett az Európai Bíróság várva várt devizahiteles ítélete, ami miatt a Kúria nem foglalkozott az árfolyamréssel a tavaly év végi jogegységi határozatában. A Kúriát sokan vádolták időhúzással ennek kapcsán, azonban kézenfekvő volt – az akkor már folyamatban lévő…..
IDEA Intézet Struccok a Kúrián 2014.04.28 10:45:53
Antal Attila A Kúria még ahhoz sem vette a bátorságot, hogy érdemben bírálja el a győzteskompenzáció tárgyában beérkezett beadványt. Skizofrén érvelése pedig nem pusztán önmagának, hanem a jogszabályoknak is ellentmond! Vajon mit fog lépni ilyen körülmények között az…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
..
György Szokolai 2014.03.17 16:12:38
@Member: Ellentétben "kötelés" Mesterházyval?
Schmuck Andor a szocdemek nagy csodatévője egy ma reggeli interjúban kifejtette, hogy csakis ők azok, akik meg tudják oldani szinte ingyen az ország összes gondját-baját. Ők az igazi baloldal, az összefogás nevű brigantik csak ugatják a politikát, de inkább lopnak, ahogyan a…..
György Szokolai 2014.02.26 23:00:39
@imres: Én sem a blogot kommentálom, csak egyetértek kommenteddel 7 órával később.0 hsz.
Vendégszerzőnk, Tóth Szabolcs Töhötöm, a Magyar Nemzet szerkesztőjének írása. * Elgondolkodtató a Facebook üzenőfalain olvasni az ukrán barikádokért lelkesedő magyar ismerőseim bejegyzéseit. Elgondolkodtató e kinyilatkoztatásokat olvasni azoktól, akik 2006-ban…..
György Szokolai 2014.02.20 10:44:36
@Virág et.: Mielőtt felcsaptál apologétának, föltetted-é magadnak a kérdést: miért kellett elmondania Gyurcsánynak az öszödi beszédet? Segítek. Az értő és figyelő szakértői és párttársai /e.g. Lendvai I./ figyelmeztették, hogy államcsőd felé halad az ország. Innentől semmi értelme akár egy szót is vesztegetni hozzászólásodhoz.
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
György Szokolai 2014.02.12 09:20:34
@Függönyke:
Ha a kormánynak is beszólnak, akkor már a köztévére való?
A köztévé igényesebb arcai: Betlen, Süveges, Jeges-Tóth K.Nem kötelező Obersovszky, Fábián, Gulyás.
A Rádió Q műsorvezetője a világfájdalomig szomorú volt ma reggel, amiért kiderült ez a Simon 240 Gábor ügy. Az már az ő személyes tragédiája volt, hogy ezzel a stílusú műsorvezetéssel nem lehet feldolgozni az ilyen kríziseket.   Sokan „balról” újabb szoci…..
György Szokolai 2014.02.06 04:03:13
@Poroszkai Attila: Gondolod, hogy a cikk erről szól?
"Ez a szék kemény és kényelmetlen. Nyomja a fenekemet." Ezt láthattuk az ATV-n a vasárnapi kormányellenes tüntetés alatt.Miután a Hírtévé vasárnap délutáni, 15 órás híradójában a tudósító bejelentkezett a budapesti kormányellenes tüntetésről és arról tájékoztatta a…..
György Szokolai 2014.02.03 19:24:23
@E.Csaba: Tünti van,szaladj,ne a tévét bámuld!
Megint jöttök, fenekedtek. Újabb és újabb kötelezettségszegési eljárással fenyegettek. De mi meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését. Ne kívánjátok magatoknak haragunkat. Brüsszel nem El Paso. (Jeremiás 51:60)..
György Szokolai 2014.02.03 18:23:51
@pinocchio: Ha csökken az infláció és a rezsiköltség is, akkor hol az átverés? Honnan szeded a havi 900 Ft megtakarítást? A 900 Ft 100 kWatt fogyasztásnál már összejön +gáz+távfűtés+víz+szennyvíz+szemétszállítás. Ne próbáld már elmagyarázni, hogy akár egy viszonylag szerény háztartás havi rezsije 4500 Ft. lenne.