Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lolcode

4 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most zajlik az egyesült államokbeli Wisconsin állam egyik kis városának repülőterén, Oshkoshban az év legnagyobb repülős eseménye, az EAA-Air Venture Fly-in, amelyre minden magára is valamit adó repülő-fanatikus (olyan szívesen írnám a repülőbuzi szót) saját gépével repül…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
A Zugügyvéd nem az érintett személye, hanem a közzétett dokumentáció érdekessége miatt linkeli be a Tasnádi Péter elleni eljárásokat egyfajta szemszögből megvilágító weboldalt...
(Pénteken kettő darab írást is kaptunk a West Balkán tragédiáról, az egyik már megjelent pénteken, a másik peidg most.) Mielőtt gondolataim leírnám, szeretném őszinte részvétemet kifejezni a három elhunyt lány családjának és barátainak. A tragédia, amelyet átélnek,…..
lolcode 2011.01.24 13:58:30
@zero:
persz neharagudj ha megbantottalak, nyilvan nem felelosek semmilyen formaban semmiert. egyatalan ez a szo is felhaborito hogy felelosseg. meg megis mit kepzelnek a szulok hogy kiengedik az utcara a gyerekeiket ebben az orszagban.

a partiszervezo ket dologert felelos. a kokain legyen keszen a vendegnek es a love legyen osszeszedve es zsebreteve.

egyebkent en nem is ertem hogy ti mit veditek ezeket a hienakat. hacsak nem vagy erdekelt valami parti szervezesben...

remelem a pinterek peldat fognak statualni ezzel :)
lolcode 2011.01.24 15:08:08
@zero: eddig szted kinek nem volt nyilvanvalo hogy teged nem a minoseg erdekel? :DDDDDDDDD

elozo hozzaszolasod informaciotartalma = 0
Appdroid Visszanyal a Froyo 2011.01.22 07:00:00
.bbpBox28645770647306240 {background:url(http://a2.twimg.com/profile_background_images/151009514/twitterhatter.jpg) #d1d1d1;padding:20px;} p.bbpTweet{background:#fff;padding:10px 12px 10px 12px;margin:0;min-height:48px;color:#000;font-size:18px…..
lolcode 2011.01.22 18:16:18
@persicsbalint,

ertem, amaradek 3000 meg nem erint teged

arra hogy nincs normalis bug report => fix the user and press any key

tudod a profi cegek mint az MS vagy az Apple rendelkezik ugynevezett fejlesztesi modellel amiben a fejlesztes 1/3 bizony teszteles. tudom, kicsit szivenutott most hogy nem a linuxos/androidos fossuk ki a szoftvert 0.0.1 allapotban a piacra majd javitjuk azokat a bugokat amiket a userek felfedeznek megoldast kovetik dehat ez mar csak egy ilyen vilag.

@Deino,

javitjak is oket rendesen :DDDD

miutan az engadget lehozta hogy mekkora gaz az sms bug(ami mellesleg 1 eve letezik) a google hirtelen javitotta _____bizonyos____ termekeiben. igy pl. az en legendemen nem kerult javitasra.

az hogy ki mennyi telefont ad el mint barmifele nem tudom milyen vitaban erv. a mult heten eladtam ket kilo heroint ovodasoknak, szal tuti kurvajo cucc a herka, nem?

tehat roviden osszefoglalva:

- az android reteksok bugot tartalmaz a mai napig, kibaszott idegesito belassulasok, ide oda kuldott smsek es tsai

- ennek a javitasara semmifele garancia nem letezik, vagy javitva lesz vagy nem, vagy elerheto lesz az adott eszkozre amivel rendelkezel vagy nem.

- a vendorok a googlere mutogatnak a google meg a vendorokra bizonyos bugok eseten, lasd 3G problema amiert be is pereltek a googlet az USAban un. class action perben(remelem elkenik a kicsi szajukat)

enis szeretem a wishful thinking gondolkodasmodot de hogy babinenit idezzem ez meg kegyetlenul ergya ami most van.

lehet hogy a google valtoztatni fog ezen lehet hogy nem. viszont nekem a masodik androidos telefonom es az 4 verzio utan lett egy eletre elegem ebbol. a legvaloszinubb hogy hd7 kerul beszerzesre mert a microsoftban meg nem csalodtam es ha a win7 kaliberu elorelepes a win mobile 7 is akkor bizony az egy kegyetlenul jo platform.
lolcode 2011.01.22 22:08:15
@deino,

"mibol gondolom hogy nem teszteli?"
hat mondjuk a linux kernel hires tesztelesi megoldasaibol.

gondolod a google fogta a linuxot es atnezte soronkent hogy akkor mivan?

a microsoft milliokat koltott dollarban a programozoi kepezsere es arra hogy az NT kernelbol eltavolitsak az osszes lockot ami megfoghatja az oprendszer aminek meg is lett az eredmenye, a win7nel mar nincs olyan mint az XPnel hogy az ip cim allitasa miatt megall minden.

www.osnews.com/story/22501/Microsoft_Kernel_Engineers_Talk_About_Windows_7_s_Kernel

tehat itt latom azt a vektort hogy a vendor megerti a userek problemait es elmozdul olyan iranyba hogy egy biztosagosabb gyorsabb rendszert szallitson. most sokan persze idekeverik hogy akkor miert van annyi virus windowsra de ezt a reszet ugye nem sokan ertik hogy a virusok szama az nem a biztonsaggal egyenlo.

a linux eseteben meg csak torekves sincsen arra hogy valamikor is biztonsagosabb lesz a rendszer. lasd a heten felbukkant android virus ami botnette valtoztatja az osszes androidos keszuleket.

egyebkent, a microsoft 2 heten belul kidebugolta azt a problemat amikor oket vadoltak meg azzal hogy a winmo7 adatot forgalmaz 3G-n amikor wifin kene. es kiderult hogy nem az o hibajuk. szerinted mennyivel nehezebb kidebugolni ezt mint az sms problemat?

vagy mondjuk azt hogy miert lassul be az egesz rendszer ha nagy mennyisegu adat van forgalmazva 3Gn?

az a problema hogy a googlet nem erdekli ez, igyis fogy az adroidos telefon mint a szemet, csomo user azt se tudja mit vasarol leszarja az egeszet. az androiddal csak azok szivnak akik mondjuk komolyabban akarjak hasznalni a telefonjukat vagyis az 1%.

a kerdes az -szamomra- hogy ennek az 1%nak melyik platform felel meg a legjobban, es a kozel 1 ev androidozas utan kijelenthetem hogy az android nem. volt regebben ipodom es az a rendszer se tetszett bar 100x reszponzivabb volt joval lasabb eszkozon is mint az android. igy marad a winmo. lehet hogy 1 ev mulva ez a helyzet valtozni fog es a google ugy dont hogy komolyan veszi a biztonsagot es eloall egy reszponziv megoldassal de addig szamomra ez halott dolog.

egyebkent ha megnezed vannak sokkal jobb platformok mint a linux.

ertos.nicta.com.au/research/sel4/

sztem a smart device era elejen jarunk meg.
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Nem friss a sztori, hiszen már lassan két hete, pont újév napján jelent meg a Washington Postban Schiff András levele. Ha megengedik, eltekintek mind az obligát jobbos felhorkanástól, mind az elégedett balos egyetértéstől. Csak a levél szövegével, annak is középső bekezdésével…..
lolcode 2011.01.11 17:47:28
@chipshop: :DDDDD

az ev hozzaszolasa

nem is ertem hogy igy 2011 tajan nekem mi kozom van hozza hogy az XY oregapjat kiirtottak a masodik vilaghaboruban. az hogy az en nagyapamat besoroztak es kitereltek a frontra vagy hogy mindent elvett a kommunizmus a csaladomtol, kit erdekel? engem legalabbis nem! sosem gondoltam hogy azert mert szar volt a csaladomnak 50 eve nekem valamifele sajnalatot kellene ereznem, vagy nekem ezert most szar. amiket leirtal jol mutatja hogy mi a baj azokkal a zsidokkal akik igy gondolkodnak. azt nem veszik eszre hogy rajtuk keresztul itelik meg a tobbi zsidot is.
Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy…..
lolcode 2011.01.10 13:58:02
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
de Sade márki Az utolsó vacsora 2010.01.29 16:50:00
A sörösdoboz már üres és összegyűrt. Még szerencse, mert csak sejtem, mekkorát üthetett volna, ha kinyitatlan és teli. A bal szemöldökömhöz csapódik, és oda sem kell nyúljak, hogy érezzem, felszakította a vékony bőrt a csonton. Vagy tizenöt perce veszekszünk. Ő azon, hogy…..
lolcode 2010.01.29 17:15:42
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
BuheraBlog Mennyire vagy anonim? 2008.12.27 17:55:00
Magánszféránk illetve altestünk védelme érdekében gyakran szükségünk lehet rá, hogy pl. proxyk mögé bújva rejtsük el IP címünket a kíváncsi szemek elől. Ez a feladat azonban nehezebb, mint aminek látszik!A Metasploit Project legúabb "terméke" egy Decloaking Engine…..
Egy hónap múlva lejár az álláskeresési támogatásom. Azóta folyamatosan felkeresem a munkaügyi központot. A következő megállapításra jutottam. Január óta vagyok munkanélküli.   A központtól egyetlen egy állásajánlatot nem kaptam. Iskoláim befejezés után 3 évet…..
Leginkább a twitterezők szoktak összetalálkozni olyan hivatkozásokkal, melyek olyan oldalakra mutatnak, ahol megjelenésében zagyva, tartalmában értelmetlen threadek kavarognak. Na az a Tumblr. A Tumblr 2007-ben indult, és akkor iziben ki is próbáltam, mert azt gondoltam, hogy biztos…..
Tucano barátunk egy sokunk számára ismeretlen világba kalahuzol el bennünket. Ez a világ nem csak ismeretlen, hanem túlzás nélkül állíthatom felfoghatatlan: szabályai megbotránkoztathatnak, teszem hozzá, nem véletlenül. Egy országról lesz szó, ahol farkas törvények uralkodnak. Az életben maradás…..
Többször volt már szó a láthatósági küszöbről, arról a szelekciós pontról, amelynek átlépése szükséges egyáltalán ahhoz, hogy valaki választhatóvá váljon, hogy felmerüljön alternatívaként a pártok között keresgélő választók fejében. A Fidesz és az MSZP az elmúlt…..
suck IT Journaling soft updates 2010.01.05 11:22:01
Wattafuck? Korábban évekig ment a vita a (populárisabb, Free-)BSD-s és a linuxos arcok között, hogy most akkor melyik a jobb, a journaling, vagy a soft updates?Persze a démonos oldalon túl sok választás nem volt, az ördög ügyvédjének muszáj volt a szoft updatest szeretnie, ellenkező…..
This is what democracy looks like...Képek ITT : LMV.HU Az index címlapján tegnap a következő cikk szerepelt a tegnapi koppenhágai megmozdulásról: „Törtek-zúztak a felmelegedés ellen”. A szövegben kacifántos fordulatokkal, mint „huligánok” vagy „a…..