Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pat Bateman

11 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsákfalu Nagybörzsöny- utoljára 2010.08.23 15:36:00
Előző: Nagybörzsöny - az utolsó előtti Úgy alakult, hogy az idei ünnepet szintén Nagybörzsönyben sikerült eltöltenünk, egy présházban. Mert Nagybörzsönyben ugyanúgy találhatók présházak, mint Ipolytölgyesen, csaképpen nagyobb volumenben, mint ott, és…..
Pat Bateman 2010.09.10 16:28:06
Ha eltekintünk a minden évszakban nagy számmal jelenlévő turistáktól, Nagybörzsöny igazán vonzó, hangulatos kis település. A főtéren található a már említett Börzsöny étterem, egy ápolt park, benne a legszebb világháborús emlékkel, amit eddigi kalandozásaink során…..
Pat Bateman 2010.09.10 16:26:56
Zsákfalu Nagybörzsöny II 2010.08.02 20:49:00
Előző: Nagybörzsöny I. Valamiért ennyit enged a blog.hu. Írtam nekik, választ még nem kaptam. Addig is: Miután lóhalálában nagyjából körbejártuk a falut, és lemaradtunk a kisvasútról, azon melegében megbeszéltük, hogy ide MINDENKÉPPEN visszajövünk.  Erre ősszel és egy…..
Pat Bateman 2010.09.10 16:26:16
Rég irtam, azóta sikerült elhelyezkednem ismét...nemsokára lejár a próbaidő, majd utána írok, addig szorítsatok!:)..
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Kedves Olvasók!A történet amit el szeretnék mesélni nem is annyira egy specifikus problémával foglalkozik, sokkal inkább egy általános, hárombetűs jelenség Magyarországon. Két megfelelője is van, mindkettő ugyanazt takarja: SSC és BSC, azaz Shared Service Center és Business…..
 Zoli, Vili, Gábor, Csabi, Karesz, Tibi vagy Laci. Ő a Ratkó-gyerekek után született a 60-as évek végén, 70-es évek elején-közepén. Lehetett volna akár kisgenerációs is, de ő ezt leszarja. Azok a rebellis hülyegyerekek voltak a korosztályából. Mindig jól elvolt, most is…..
Lassan elkezdenek beérni a jelentkezéseim. Remélem beindul egy-két jobb interjú is, mint például a múlt pénteki volt. 3 fős fogadóbizottság (ilyen még nem is volt). Konzervatív szürkében voltam, fekete szolid nyakkendőben, szerintem bejött. Hosszan elbeszélgettünk, kaptam…..
Mivel elég specifikus tudással és tapasztalattal rendelkezem, ezért nem lehet dömping-jelentkezést végezni. Ha napi 1 komoly(nak tűnő) álláshirdetést találok, akkor már boldog vagyok. Egyébként semmi gond, kint a teraszon töltöm a napjaim, netezek és nézem ahogy nő a leander...
Egy volt partnercég embere írt iwiw-en, hogy mi történt velem, hogyhogy nem dolgozom már ott? Jóban voltunk, de inkább nem jelöl be iwiw-en, bocs, nehogy rosszat gondoljanak róla, hogy egy "ilyennel" barátkozik mint én vagyok.Megalázó volt a leszámolás, meg hogy a sekus…..
Egy kirugás után az embernek rossz szokott lenni a kedve. Én fellélegeztem... Ha olyan munkát kell végezni, amit nem szívesen tesz az ember, ha feleslegesnek érzi az ember a mindennapi ingázást, akkor ha megszűnik ez a stressz-fakror akkor az ember fellélegzik. Én most pont így érzem…..
Na megtörtént, amire már rég számítottam...elémtették azt a bizonyos "futkosós" papírt. 2 hónap szenvedés után ez szinte megkönnyebbülés volt. Ide vezet az, ha az embert nem a megfelelő munkakörre veszik fel, ráadásul szarnak a fejére, de magasról ám... ..
Hát, mit ne mondjak...Pénteken kemény beszélgetésem volt a két külföldi fejessel...Nem értették az egész helyzetet.Hogy miért vagyok csalódott... (lásd legelsö bejegyzésem)De 40percben elmondtam nekik, hogy én hogy látom. Levették a dolgot.Most munkát keresek 1000-rel...
Na bumm, most a német fönököm helyett egy angol fickó lesz a boss. Sajnos a helyi szar viszonyokon ez egy cseppet sem változtat. Maximális felelösség, nulla döntési jogkör. Gratulálok, Mr. manager...
Már elegem van ebből a frázisból. Hogy legyek sofőr, ha nem nálam van a kormány???..
Ma érkezik a delegáció. Ha log-olják a netes tevékenységemet és meg is nézi valaki, akkor láthatják, hogy elég sok állásportált látogatok mostanában, de nem érdekel.Ugy érzem, hogy a próbaidő nem azért van, hogy szivassák a "magagert", hanem hogy mindkét fél…..
Jelen helyzet szerint én pont ilyen cipőben járok. Maga a kiválasztás, a cég neve és az egész procedúra nagyon komolynak tűnt, több fordulós kiválasztás, személyes interjú a külföldi line-managerrel, kétszer telefonos interjú az európai HR managerrel, szóval azt…..
Az alaphelyzet: T-Mobile hálózat adott napon bekrepál. A fél világ megáll, nincs mivel kommunikálni. Eszünkbe idéződik Réz András előadása az idei Internet Hungary-ről: ha "kihúzzák a dugót", akkor a virtuális világnak, amelynek akkora fontosságot…..
Nem hiszem, hogy lenne olyan addict olvasó, aki nem tudja, miről van szó, de azoknak, akik az elmúlt hetet búra alatt töltötték összefoglalom az eseményeket. Pénteken egy fél napra leállt a T-Mobile szogáltatása, nem lehetett hívást fogadni a harmincas telefonokon. A zavarhoz az is…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Pat Bateman 2009.12.10 09:53:46
@Mike36: Egy magára valamit adó cég komolyan veszi az ilyen reklamációkat, még ha éppen pont a sajtóosztályt is kritizálják. Tudják csak meg ezek a subafélék, hogy a tetteiknek következményei vannak...
Mai nap, megkésve bár, de törve nem, tovább elemezzük népünk aktív fogyasztói rétegeit mételyezõ jelenséget, a csokkerizálódást. Csaba egy újabb tipikus példával bizonyítja, ez nem az az ország, ahol jóhiszemûen mosolyogva az embert nem fogják méterenként átdobni a…..
Pat Bateman 2009.09.30 13:16:07
Csak az vásároljon boltban, aki képtelen saját maga összerakniA villanymotorral súlyosbított kerékpár minden autós és motoros ellensége. Jellemzően nyugdíjasokkal, cikk-cakk vonalban haladó jármű lassú, instabil és iránya kiszámíthatatlan. Ha ilyet látunk, legyünk óvatosak:…..