Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szily

3941 bejegyzést írt és 398 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joób Sándor Jó a kiejtése! 2012.09.18 09:35:49
Sanyinak nyilván nincsen lehetetlen. Jön ki a reggeli rovatértekezletről, pár lépéssel előttem odaér az asztalához, ahogy leülne, kiránt a zsebéből pár pénzérmét, CSÖRÖGNEK A PADLÓN. Majd anélkül, hogy egy tizedmásodpercet is gondolkodna, lehajol, közben azt mondja kis…..
Joób Sándor Vajon tudja-e Sanyi 2012.08.08 10:38:25
hogy Bede Márton szerint "Tömegközlekedésen bliccelni NEM MENŐ"? És ha igen, mit gondolhat erről? Egyelőre nem tudjuk, mert elment varázs-tintaceruzát venni. Sanyi igazi, világméretű csaló, már-már pernahajder...
Írás közben azt hallgatom, ahogy Hajni tanácsokat ad Sanyinak, hol kap 500 forintért hőre eltűnő tintát! Sanyi, csak börtönbe ne kerülj!..
Joób Sándor Sanyi bajban van! 2012.08.08 10:30:22
Az élet egy őrült körhinta, főleg Sanyi élete persze: hősünk olyan megrázó levéllel jelentkezett pár perce a vállalati levelezőlistán, hogy nem volt kérdés, a blognak azonnal fel kell  támadnia másfél éves tetszhalálából. Most nincs időnk elmesélni, hogy mi történt…..
- Úgysem találod ki, mi a foglalkozásom! Még senkinek sem sikerült.- Kereszténydemokrata politikus?- WÁHÁHÁHÁÁ. A hentestermetű, diótörő állkapcsú német fickó akkorát röhög, hogy majdnem ránk zuhan negyven palack minőségi rosé. Aztán megmondja, hogy fodrász Londonban. A…..
"Utálom a franciákat" - mondta mosolyogva Kim, a producernő, és a lila-zöld salátalevelek és a parmezánszeletek mellé egy darab grillezett csirkét szúrt a villájára. "Előadások? Szemináriumok? Vetítések? Olyanokra a japánok járnak meg az amerikaiak. Mi angolok vagyunk." Cannes…..
Először vagyok Cannes-ban, de a világ legnagyobb reklámfilmfesztiválján eltöltött egy nap alapján úgy tűnik, az iparág egyáltalán nincs olyan szörnyű válságban, mint ahogy az otthonról esetleg tűnhet. Több és jobb minőségű szeszes italt ugyanis fizikai képtelenség lenne…..
Az Index meccsnéző helyekről szóló cikkéhez jött az előbb ez az olvasói levél, amit ezennel elloptam a pincehelyiség-kedvelő szurkertársak kedvéért."A magam részéről a Jaromir Cseh Sörpincét ajánlom a nagyérdemű figyelmébe az Oktogon közelében. Ugyan a legendás…..
Végetek van, Részeg Medvék!fotó via upponyi ..
Bár mi alapvetően a lobogó focistahajak, a rokonszenvesen proli mosolyok és hasonlók miatt drukkolunk, ezúttal a cseheknek, de tudjuk, hogy vannak olyan perverzek, akik érteni is akarják, mi és miért történik a pályán. Nekik szól ez a poszt, miután felvettük a szilikon Várhidi…..
Ahogy a blog indulásakor is bevallottam, nem vagyok a cseh csapat alapos ismerője. Azoknak a nevében és azoknak blogolok, akik az Eb előtt rokonszenvalapon választanak csapatot maguknak. Hosszú ideje a magyarok elleni meccsen láttam újra a válogatottat. Elég szarok voltunk, de nagy torna…..
Hírek az edzőtáborból:egy helyi osztrák kiscsapatok játékosaiból összerakott válogatott ellen győztünk éppen 7-1-re a Bad Waltersdorfi edzőtáborban, amikor a meccs közben befutott Petr Czech, hogy gyorsan lenyilatkozza, miszerint a BL-ünneplés után visszatért a valóságba. Tomas…..
Pospisil Mi ez a Pospisil? 2012.05.21 11:12:00
Ne kerülgessük a forró knédlit: alkalmi fotelszurkoló vagyok. Nem a cseh csapat összeállításával keltem és feküdtem az elmúlt években, ezért például hosszú másodpercekig bámultam üres tekintettel, amikor a bő keretben megláttam František Rajtoral és Jan Rezek nevét. De,…..
Bizony, a hagyományos hülyenévnagyhatalom ezen az EB-n is megcsillant valamit a régi fényéből, bekerült ugyanis a bő keretbe a besiktasos Tomáš Sivok és Theo Gebre Selassie a Slovan Liberecből. Emlékeztetőnek itt a teljes, 24-es bő keret:kapusok: Petr Čech (Chelsea), Jan Laštůvka…..
Megállt a szívverésem, amikor rövidhírben megláttam, hogy csapatunk esze és mozgatója megsérült, és még az sem tudott megvigasztalni, hogy Bilek kapitány a gyermekarcú és -termetű Vladmir Daridát hívta be helyette. Aztán hálistennek kiderült, hogy nem annyira durva a helyzet.…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
szily 2011.10.05 11:32:13
@dex.ion: mindenre van módom, de olyan keveset szerepelt, hogy azon túl, amit le is írtam, hogy mi értelme van egy kis kütyün klipeket mutogatni, amikor ott a nagy monitor, nem nagyon lehetett többet. Nem mértem, de egy percnél és három mondatnál többet nem hagytak meg belőle.
szily 2011.10.05 11:33:37
@loading: Ez lenne az a DTK? www.dtkcomputer.hu/
Tizenvalahány éve, amikor elindítottuk az Index fórumainak elődjét, az Internetto fórumrendszerét, az első nyilvános, webes, magyar nyelvű vitacsatornát, nem számoltunk azzal, hogy még 2011-ben is olyan kérdéseken kell rágódnunk majd, amiken pedig nem kéne. Pedig de: az utóbbi…..
szily 2011.07.02 09:51:38
Elég utópisztikus elgondolás, de az tény, hogy régen volt búza a Duna-parton, még ha nem is mező formájában. Egykoron búzanagyhatalom voltunk, és Ferencváros volt a székesfőváros, sőt az egész ország éléstára. Ugyan az alábbi elképzelés az alkotó, Dévényi Márton szerint…..
szily 2011.04.20 15:48:36
@Gyáli úr: Nemtom mi dühíthetett fel. Ha félreérthető lettem volna: én sem örülök neki, hogy Budapesten autópályák választják le a Dunát. Én is azt szeretném, ha a folyó elérhetőbb lenne. De az általam ismert összes "vissza a Dunát a fővárosiaknak" jellegű terv egyszerűen nem vett róla tudomást, hogy itt egy szélsőséges vízjárású, hatalmas folyóról van szó. Vagyis öntetszelgő, nagy kamuk voltak. A folyó és a város közé sajnos elkerülhetetlenül kell egy sok méteres, függőleges partfal vagy egy még nagyobb lépcső. Ha elég nagy teret akarunk a szélső házsor és a víz között, akkor inkább az előbbi. Soha nem lesz olyan, amit a legtöbb fantáziarajz sugall, hogy kies park húzódik a Duna mellett, ahol hasra fekszem és a vízbe lógatom a kezem. Az összes ellenpélda olyan városokból jön, ahol a folyó nagyságrenddel kisebb és gyakran duzzasztással szabályozott. Budapest a szó szoros értelmében akkor kaphatja a vissza a folyóját, ha építenek rá egy duzzasztót a város alá.
szily 2011.04.20 15:49:37
@Szemerey Samu: Én is állítottam ki a vízállásjelzőben, egy remek csukagrafikát! 2 képzőművészeti megnyilvánulásomból ez volt az egyik.
Barca-Madrid Abidal is ott lesz 2011.04.16 18:13:27
A nemrég daganattal műtött Abidal is ott lesz a Bernabeuban, a Barca hivatalos fotóján éppen felszáll a gépre. Hajrá, Éric! ..
Itt vannak a tervezett összeállítások a Marca szerint. Annyi látszik, hogy nem rohamból fogjuk megfingatni a Barcát, hanem megpróbáljuk kiszorítani belőlük a szuszt és elvenni a kedvüket az élettől is. Ez mondjuk várható volt, Mourinho nyilván nem akar beleszaladni a Fantasztikus…..
Alap, hogy a fociblogokban mindig a fanatikus kommentek a legjobbak. Fogunk is szemezgetni belőlük, azok kedvéért, akik nem mernek vagy akarnak leszállni a posztok alatti, rosszul megvilágított, de annál izgalmasabb térbe. Első versenyzőnk, SPU megmutatja, hogy mi csinálhatja ki a…..
Ki tudja, akár egy későbbi nagy igazolás előszele is lehet, hogy a Tottenham csodaszélsője mikroblogos barátságot kötött a két realossal. Egy angol-spanyol keverék nyelven írott Ramos-twitre reagálva Bale színt vallott, a BL-meccsük utáni lendülettel: "Remélem a Real…..