Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rob67

0 bejegyzést írt és 1291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több forrásból is úgy értesültünk, hogy Vlagyimir Putyin azonnali hatállyal hazarendelte minden orosz politikusát és családjaikat. Sörgős értesítést kaptak a külföldön tevékenykedő adminisztrátorok, diplomaták és orosz érdekeltségű cégek dolgozói, hogy családjaikkal együtt azonnal térjenek vissza…..
Rob67 2016.10.14 13:48:39
@Killary Fucking Clingon: A balos liberalis kocsoggel szemben mi van? A jobbos komcsi patkany?
Na ebbol mar kaptunk izelitot, ugyhogy akkor mar inkabb soros deokracia exportja semmint a szovjet partitikarok olelese...
Ugy gondolom fiatal lehetsz, nincsen tortenelmi tapasztalatod. Ez a fujamerika, meg a hanyatlo nyugat duma a hetvenes evekben volt nagy divat. Akkor is jot rohogtunk. Az oroszok meg bedoltek.
10 nyári blockbuster, ami idén tarolhat   Minden év májusától szeptemberig időzítik a stúdiók a nagy blockbustereiket, amikkel számításaik szerint óriási pénzeket fognak kaszálni. Legtöbbször be is jönnek ezek a  számítások (pl. tavaly a Minyonok, Halálos iram 7 és a Jurassic World trió alsó…..
             Kovács Ákos szerint a nőknek nem dolga versenyezni a férfiakkal a munkaerőpiacon, az ő dolguk, hogy tartozzanak valakihez. Kovács Ákos valamiféle balkáni Michael Bubléként tölt meg rossz ízlésű emberekkel Papp László arénákat, ami nyilván több, mint a…..
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
A nagy őszi fesztiválszezon és a kritikusok díjainak dömpingje közötti uborkaszezonban a sajtó teljes bizonytalanságba burkolózott. Az év ezen szakában általában már mindenki tudni véli a nagyobb elismerések biztos befutóit, idén azonban több tényező is bezavart ebbe jól…..
A svédeknek az elmúlt hónapokban háromszor is sikerült a magyar közvéleményt kihozniuk a béketűrésből. Először egy fogyatékkal élő kislányról derült ki, hogy egyetlen - Svédországban lakó - rokonánál való elhelyezése bedöntené az egész svéd költségvetést, ezért a…..
Rob67 2015.10.06 15:32:57
Ez mi volt? Jopofanak nem nevezheto, ironikusnak sem igazan mondhato szosszenet. En kerek elnezest, hogy elolvastam.
Nem tisztem vedeni a svedeket, csak ennek szinonimajara elfogtam egy levelet. A magyarsag, a magyar tortenelem esszenciajat...

Egyszer volt hol nem volt, egy kis kozep europai allamocska. Meretere nezve seggdugasz, hatalmat tekintve lofasz, de ha sirasrol volt szo, hanga a Naprendszer tulso vegeben is hallhato volt.
A tortenelmuk egy mero vegetalas es egy rakas vereseg, egy tortenelmi szerencsetlenseg. Bar buszken valljak a hunok leszarmazottjainak magukat, onekik egy csak egy ket Europat feldulo veres rablohadjarat jutott ketes dicsosegkent, szazezernyi halottal.
Aztan a rablott vagyon elfogytaval tortenelmuk csak veresegekbe torkollt. Sokat emlegetett ezereves allamisaguk alatt, gyakorlatilag csak Romania es Szlovakia nem torolte bele a labat, ok is csak azert nem mert akkor meg leteztek.
Neha a csatamezokon haltak meg, de sokszor egymast is gyilkoltak.
Altalaban mindig a rossz oldalra allnak, majd ezert is elegtetelt es elismerest varnak.
Szegenyek mint a templom egere, dolgozni sem igazan szeretnek, de szinte vallasos ahitattal lelkesednek a politikusokert. Hol vorosokert, hol mas szinuekert, csak legyen vezer aki hadba viszi oket.
Zsigerbol gyulolik a demokraciat es liberlizmust, de azert elnek annak minden elonyevel. Tapsolva raztak le a Szovjet igat, neveto arcukat Europa fele forditva, de megis kevesen utaljak kevesbe Europat es szivlelik jobban a Szovjeteket mint ok…
A bevandorlokat nem birjak elviselni sem, mig ok maguk honfoglalokent unneplik magukat es millionyi menekultet es bevandorlot zuditottak a vilagra tortenelmuk soran.
Innovativ venajuk nehezen mutatkozik meg, hiszen az innovacios penzeket altalaban elobb eltuntetik mintsem megkapnak.
Azok akik elhagyjak a nemzeti jelkepektol es lozungoktol hemzsego - eredetet a sumerok elotti idokre visszavezeto - orszagot, azok viszont altalaban gyorsan megtanulnak elni: Nobel dijakat szallitanak, jelentos irodalmi muveket alkotnak es tudomanyos eredmenyeket ernek el, uj hazajukban megbecsult es jol fizetett, kreativ embereknek tartjak oket.
Andrej Romanovics Csikatilo az egyik legismertebb szovjet sorozatgyilkos. A rosztovi rém néven is ismert ember 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is. A gyilkosságok nagy részét…..
Rob67 2015.09.29 10:50:20
Határátkelő Haza akarunk menni 2015.08.07 06:44:00
Olyan kérdéseket feszeget a mai írás, melyek alighanem nagyon sok határátkelőnek a gondolataiban felbukkannak, szülőkről, sorsról, a megkereshető jövedelemről, gyerekekről. Válaszainak persze…..
Rob67 2015.08.08 13:38:22
Ez netto hulyeseg. Genetikai torlesztes, az el nem vesztett magyarsag... Beborultam...
En egy kicsivel tobb mint nyolc eve vagyok itt, elmondom mit latok a posztolohoz hasonloakrol.
Belilleszkedni nem tudo es nem is akaro, allandoan dobozbol elo, kemping asztalnal ulos, sporolos, kuporgatos eletet elnek. Ennek az eredmenye mindig az hogy visszamenekulnek, merthat ez az elet miert is lenne jo?
Nem jo. Csupa frusztracio, lemondas, keseruseg.
Allando gyujtogetes a kesobbi Eletre.
En nem tettem, nem gyujtok budapesti tehermentes panelra, gondtalan magyar nyugdijas evekre, csak elem az eletem. Azt az egyet ami van.
A fiamnak megadok mindent amit csak lehet es az angol fizetesunk amit web fejlesztokent es kozmetikuskent kereshetunk, az eleg sok mindent megenged.
Kempingezes evento tobbszor szerte angliaban, minden evben nyaralas olyan helyekre amirol fotokat nem merek a Facebookon megosztani, pedig innen nezve nem extra csak a magyar ismerosok huledeznenek.
Az eletemet nem a penzgyujtesnek es a majd kesobb jobb lesz elvnek szentelem, hanem annak hogy MA a csaladommal eljek, hogy a fiammal nevessek, minden szabadidomet vele toltsem, ne pedig a budapest fele vezeto repujaraton.
Es ez megterul. Garantaltan.
A felesegem es a fiam boldog, kiegyensulyozott es boldog. Akcentus? Lehet hogy van. Es? Ez szamit valamit? Nem.
A fiam mosolya az ami szamit. Amikor elmondom mit csinalunk holnap, merre megyunk, milyen kalandjaink lesznek.
En a fizetesembol emlekeket veszek magamnak az oregsegemre nem oedig remenyeket, remenyeket egy talan jobb eletre.
Jo ez a mostani csak elni kell.
1. A történelem legnagyobb hiperinflációi során az esetek többségében a bankjegyek tömege jelentette értékük alapját. A talicskával hordott bankjegyhalmot az eladók mérlegen mérték…..
Lemond a magyar állampolgárságáról egy erdélyi nő, mert nem ért egyet a kormány menekültpolitikájával és a déli határzárral – adta hírül kedden az…..
Meglepő helyen szóltak be a kormánynak:  // Orbánék embertelen migrációs politikájával szembeni ellenérzés a legmeglepőbb helyeken is felbukkanhat. Az alábbi... Posted by Kötöttségek…..
Rob67 2015.08.06 09:45:54
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: A sorok kozt olvasva ugy gondolom, ahhoz is lenne eleg tokos a ceg, hogy kifizesse a birsagot. Te meg a tipikus haszonleso magyar mintakepe, remelhetoleg bezsebeled es veszel belole estere meg egy par lada Kobanyai Vilagost mielott hanyassal egybekotott asszonyverest rendezel ÉÖ
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell 4. rész: 10 B- és Zs-film, amit látnod kell 5. rész: 10 posztapokaliptikus film, amit látnod kell majd Elérkeztünk az…..
1. Az NKVD alakulatai 1940 tavaszán Lavrentyij Berija belügyi népbiztos utasítására mintegy 22 ezer lengyel hadifogollyal és rabbal végeztek. A vérengzés fő helyszíne a Katyn melletti erdő volt, de Kijevben, Harkovban, Kalinyinban, Minszkben és Szmolenszkben is több ezer foglyot…..
Rob67 2015.07.07 16:17:19
@Mr. Hyde: Tehat akkor Jelcin ket uveg vodka kozott hazudott es ezzel magara vallalta az oroszok altal elkovetett bunoket, de jott egy koho mernok aki megmondta a tuttit :)
Ez eleg faradt elemeletnek tunik. Meg az is eletszerubb lenne ha az UFokra fognank...
Ezen meg dolgozni kene, mert igy inkabb csak egy kiados orosz mosdatasnak tunik.
#509 Ha valaki próbált már angol főzőműsorból egy rántottánál bonyolultabb ételt elkészíteni, az tudja, hogy miért született meg ez a poszt. 1 fontnyi fürjhöz 1/2 uncia bazsalikom, egy pint sörben, 350 Fahrenheiten összefőzve – a birodalmi (vagy angolszász) mértékegységek…..
Körülbelül olyannak képzeljük el egy hollywoodi sztár otthonát, mint amilyen házat a napokban magának vett Michelle Williams. A többszörös Oscar-jelölt, Golden Globe-díjas színésznő ráadásul nem is fizetett sokat az ingatlanért. (fotók: marykayg.com) A Túl a barátságon, a…..
Ki gondolná, milyen drasztikusan megváltozott New York központi része az elmúlt két évtizedben? Ott, ahol a 90-es években még lepukkant házak és utcák voltak, ma trendi üzletek és kávézók sorakoznak (mindenki döntse el, melyik tetszik neki jobban…). (fotók: sbutcher.com) Noha…..
Magyarországot vízi nagyhatalomként szokták emlegetni, azonban a hazai aquaparkok nem tartoznak a világ legjobbjai közé. Persze nálunk is lehet jókat csúszni, de most összegyűjtöttük azt a 31-et, amelytől leesett az állunk. Csúszásra fel! 1. Happy Magic Water Cube,…..
Forrás: Index / MTI Az egyik déli határvárosunk közrendőre mesélte nekem nemrég (igen, ott, ahol sokan lépnek át a zöld határon a menekültek): a rendőrautókban a hónap felénél kifogy a benzin és nem tankolják meg őket, mert nincs rá keret. A hónap második felében üres…..
Rob67 2015.06.08 09:39:34
@Trackers: Mondjuk nehany dolog errol eszembe jut.
1. a bekes tuntetok akikrol oly plasztikusan beszelsz, azok voltak akik kiraboltak a szekhazat es molotozvozva barrikadokat emeltek ugye? Csak mert emlekszem a gyerekeimet letiltottam arrol hogy kimenjenek. Gondoltam ra hogy a haverjaidat kivegeznem, de hat olyan bekesek voltak...
2. Az is eszembe jut amikor egy partvezer a torvenyt megszegve kordont bontott. A bontas okes a tepes mar kiveri a biztositekot?
Akkor azt mondtatok: a jogos felhaborodas oka volt mindaz. Hat ez is az.
Ellenzekben ugy viselkedtetek mint a legutolso csocselek. Az emlitett ballibek azota sem gyujtogattak, nem latok molotovot, barrikadokat. Letepet plakatokat igen. Talan nem azonos kategoria.
Nem csillapodnak a kedélyek a csatornán túl sem a bevándorlás és az Európai Unió kérdéseiben. Sőt, a mai napon napvilágra került, legfrissebb bevándorlási adatokat látva ez minden bizonnyal még eszkalálódni is fog. A magyarázat egyszerű: 2014-ben az Egyesült Királyságba…..
A rendszerváltás óta mindig is a közbeszéd tárgyát képezte az ügynökakták esetleges nyilvánosságra hozatala. A keleti térségben lévő országokban sem oldották meg teljesen az ügynökmúlttal való szembenézést, azonban hozzánk képest mindenhol sokkal előrébb járnak.…..
Rob67 2015.03.19 15:44:48
@maxval bircaman szerkesztő: Miert is lenne hiba az aktak feltarasa, bemutatasa? Kinek kenyes, ki szamara lenne hiba dragam?
Hat mar abbahagytatopk a csontvazkutatast es a 'pusztuljanak a komcsik' slagereket?
Ne hagyd abba. Lasssuk csak mi van benne.
En az enyemet tudom. Pontosan tudom ki es mit jelentett rolam. Csak zavar hogy nem lehet nyilvanosan meghurcolni, megbelyegezni.
Teged mar nem ugye? Te mar megbekultel a komcsikkal, sot befogadtataok oket. Fidesz Magyar Kommunista Part?
Szinte nincs nap, amikor ne kapna egy gyomrost Orbán Viktor és kormánya. Vasárnap Simicska Lajos nyilvánosan elmerengett azon, vajon a miniszterelnök igazat mondott-e neki 30 éve, amikor tagadta, hogy beszervezték az állambiztonságiak, aztán kedden menetrendszerűen bedőlt egy…..
Rob67 2015.03.12 09:48:38
@Tudományos libsizmus: A zsidozast es a szinvaltast meghagyjuk nektek. Elvtelen jobboldaliaknak valo hobbi.
Ket oroszellenes/oroszbarat felszopas kozott pont jo nektek...
Beszakadó rubel, összeomló költségvetés, menekülő tőke, lefújt Déli Áramlat, infláció, áruhiány, pánik: pár nap alatt megrendült az elemzések illiberális sztárja, Oroszország. Pár nap múlva lesz a 15. évfordulója annak, hogy Vlagyimir Putyin először Oroszország elnöke…..
Rob67 2014.12.19 09:45:43
@Veridicus76: Pont ugyanzt a puccsos faszsagot tolod az 56-os magyar forradalom kapcsan? Mert erzek nemi athallast itt.
Vagy 56 az igazi forradalom, Kijev meg csak egy puccs?
Hogy mi a forradalom es mia puccs, azt a tett helye es ideje donti el... 56 puccsnak indult, mara mar forradalomkent latjuk.
Az hogy te valamilyen frusztralt amerika/rockendroll ellenes eletfelfogasbol utalsz mindent ami moszkva ellenes, attol meg nem biztos hogy a kijevi esemenyek nem forrdalomkent lesznek bekonyvelve.
Foleg nem igazan illendo oroszokat vedeni azzal az ukrajnaval kapcsolatosan akiknek 7 millio allampolgarait a te oroszaid 1932-33ban halalra eheztettek, kvazi megoltek... Tobb tiszteletet es kisebb arcot kerek a nevukben is...
Valóban érdekes fordulat készülődik a NAV korrupciós botrány ügyében. Úgy tűnik Orbán Viktor rövidre zárta a dolgot, és az igazság napokon belül ki fog derülni a következő logika mentén: Orbán zéró toleranciával viseltet a korrupció ellen. Van két ember, aki egymásnak…..
A devizahitel háború már évek óta zajlik a bank, a kormány és a hitelfelvevők között. A háborúba menet közben becsatlakoztak ügyvédek, hiénák, máltai szeretetszolgálatosok és az érdekvédelmi szervezetek. Az elmúlt évek folyamataiból nagyon jól lehetett látni, hogy a…..
Rob67 2014.11.10 10:07:01
@Kelly és a szexi dög: En is szeretnek kedvezmenyes arfolyamon venni eurot es svajci frankot. Tudsz valahol ilyen boltot ahol ez megoldhato, vagy csak magadnak remenykedsz a kedvezobb elbiralasban?
Mi a fasz az hogy kedvezmenyesebb arfolyam??????
haromhatvanas parizsit nem akarsz meg hozza?