Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ColReg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Igen, ismét rólatok fogok írni :) Nem, nem bántok senkit... csak puszta tényeket közlök azokról (Rólad, Rólatok), akik kurvázni járnak hozzám és másokhoz. Minden típust egyénileg is jellemzek, mit gondolok arról, mi a véleményem. Nincs rendszer a felsorolásban; ahogy…..
Rövid leszek: Igénytelenség a négyzeten: - utóbbi 1 évben elszaporodtak a "Spermanyelő" előtagot használó hirdetők.....pfujjjjj.... miért nem mennek az ilyenek a szemétégetőhöz?! - és ismét megkérdezem: melyik igénytelen férfinek szexi ez a név és szexi ez a szolgáltatás?!…..
Most megpróbálom magam visszafogni, hogy ne sikerüljön annyira indulatosra ez a bejegyzésem, mint az előző előtti :)  Nos, a gumi nélküli szex - prostival. Első körben az olyan lányt, aki ezt BÁRMELYIK vendégnek is megengedi  a Dunába kellene lőni, utána pedig azt a…..
ColReg 2013.03.29 14:47:46
@rpflora: Amióta olvaslak, már én is gondoltam arra, hogy milyen jó lenne olyan fix alkalmi partnerre lelni, mint Te. Az írásaid alapján részben megismer az olvasó, látszik hogyan gondolkodsz, értelmes vagy, és értelmesen kerek gondolatokkal összefüggően fogalmazol helyesírási hibák nélkül egy olyan ismeretterjesztő küldetésben, ami hiánypótló!! (...manapság már a helyesírási hibák nélküli írás is irtó ritka, nem hogy így egyben az egész...)

És igen, ha most a blogod érintett olvasóinak bejelentenéd a kilétedet biztosan sokunk kapna az alkalmon és megkeresne. :-D

...és ezzel olyan kliens csoportod alakulna, akire blogoddal szeretnéd nevelni a nagyközönséget...
ColReg 2013.03.29 13:32:53
@rpflora: Kedves Flóra!
Köszi a szakszerű és mélyreható elemzést. Egészségügyis voltál, orvostanhallgató vagy, vagy csak vetted a fáradtságot és utánanéztél ezeknek?

Bárhogy is van, megnyugtató, hogy vannak olyan lányok is mint Te (bár gondolom kisebbségben)- akik ilyen felelősen gondolkodnak!

Természetesen ami a kényeztetéseteket illeti nekünk is az jobb opció! :-))