Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wajk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 72 órával a Brazil Nagydíj leintése után megváltozhat a verseny és a világbajnokság végeredménye, ha a Ferrari benyújtja fellebbezési kérelmét az FIA-hoz. A maranellóiak egy friss videofelvétel alapján azt állítják, Sebastian Vettel sárga zászló alatt előzte meg…..
Wajk 2012.11.29 10:48:18
@cine/ma: épp linkelni akartam ;)
azért ezt illett volna a futamon észre venni, akár a bíráknak vagy a Ferrárinak, nehogy már ennyi technika ne álljon már rendelkezésre.

Alonso helyében én spec nem szeretnék így világbajnok lenni, de talán Vettel helyében sem... ez így kissé keserű szájíz.

Én talán egy olyan büntetéssel lennék megelégedve ami nem érinti a Világbajnokságot, de büntetés szerintem kellene ha azok tényleg sárga zászlók (úgy tűnik)

de így utólag szerintem ilyen fontos poziciókat megváltoztatni nagy hiba lenne. VBt szerintem Vettel és Alonso is megérdemelte, ha a futamon ezt a hibát nem tudták szankciónálni, hiba lenne most.

a végén hozzáteszem, hogy én a végén már Alonso-nak drukkoltam, de talán méginkább az izgalmas VB-nek... de hogy Alonso így nyerjen, szerintem nem kéne.
Az elmúlt két hét során lehetőségem volt egy HTC Desire HD telefont tesztelnem a @Telenor_HUN jóvoltából. Az első kérdés persze ilyenkor az, hogy mit is írhatnék róla még, hiszen ez nem egy új telefon, már régóta kapható, sok helyen tesztelték már (magyarul és angolul). Nem…..
Wajk 2011.02.23 09:22:20
@DuDe: hát ízlések is pofonok, de Asszem mellé kell hogy álljak ami scrollt érinti. Én WinMO user vagyok, így talán nem lehet mondani, hogy Androidos vagy iPhone-os lennék (most keresem az igazit egyébként, de ez a post sem segítette elő a dolgomot, bocs Asszem :) )

Szóval nemrég olvastam, hogy az Apple új védelmi kódokat vet be a Jailbreak ellen, ezért az Android háza táján nézelődtem újfent. A Tegra 2-es mobilok, brutális teljesítményt ígérnek és hoznak is pontszámokban, erre látom a videókon, hogy a netet böngészve a telón AKAD a zoom egy kétmagos(!) Tegra-val. Asszem megáll...

Nem mondja már nekem azt valaki, hogy vesz egy csúcs Androidot és amikor mutatja egy havernak, vagy prezentálni akarsz valami akad a gép, akkor nem lesz vörös a fejed?

Lehet korral jár és ti sokmindent megbocsátotok a telónak és azt is tudom, hogy tökéletes telefon nincs, de nálam ilyen apróságokkal is elhasalhat akármi.

Akksiidő nemszámít? Hát akkor nekem meg az a másik "mániám" ugyan ne kelljen már minden este dugnom a telóval, hogy használhassam. A Motorola egyébként meglátta ezt a rést és elég impozáns akksikat rak a készülékeibe, de a HTC a mostani MWC-n is lebőgött a cuccaival(na jó a szememben, szóval szubjektív).

Meg a Desire HD-ba 1230 mAh-akksit rak? normális? (A két éves HD-mban 1350-es van...)
magyarázhatja akárki, szerintem ez nem éppen userbarát, sőt ezt kicseszésnek mondanám. (A Motorola Atrix-ba pl. 1930mAh-s került és nem mondanám bunkofonnak.)

Szóval úgy tűnik még mindig várok, hogy a nem túl nagy igényeimnek végre megfeleljen valami.

Megvárom az iPhone5-öt meg a Tegra 3-at vagy az új OMAP procikat, aztán majd lesz valami, vagy előveszem a régi Nokiámat aztán még várok vagy 10 évet :)
Wajk 2011.02.23 10:36:17
@Asszem: azért a Tegraval kapcsolatban reményekedek, mert nem csodálkoznék, ha a másik mag takarékon lenne, vagy ki se lenne használva. Úgyis várok az iPhone 5-ig, addig eldől (fix, ROM, tweak, etc.), hogy elég sima-e nekem.

Az iOS zártságától bevallom még mindig tartok és az Apple ezirányú törekvése (egy új brutálisabb védelmen dolgozik a JB ellen), pedig csak erősíti bennem.

de a zártságnak megvannak a maga előnyei, adott HWra kell fejleszteni, adott felbontáson, ami jobban kihasználja a HW-t.

Hamarosan jön Android alá a 4 magos procicsalád, de amíg mondjuk 80%-ban egy magos procik lesznek az Android telókban hogy várhatjuk el a fejlesztőktől, hogy dolgozzanak a magok kihasználásán?

A Googlinak kellene egy szegmenst létrehoznia vagy nem tudom, amit a Microsoft megoldott egy bátor huszárvágással és meghozta a magas minimum HW elvárásokat.

szóval nálam még nem billent a mérleg nyelve :)

követem a blogot aztán meglátjuk...
Az NFL döntőjének csak egy, bár igen jelentős része maga a sport, ez egy globális médiaesemény a felvezető és lecsengető showműsorokkal, a félidei koncertekkel, no meg a reklámfilmekkel, amikről minden évben írunk pár posztot, mert megérdemlik. Míg nekünk a hüvelygomba és a…..
Wajk 2011.02.09 12:12:37
@pappjano: van benne gyerek? van
van benne kutya? van

ennyi, meg egy kis világbéke ;)
Elég ambivalens a viszonyom az iPhone-al.Egyik pillanatban imádom, mert a böngészőben és a menükben hibátlan a scroll és zoom, jó a kamera, szépek az alkalmazások, erős az aksi, gyönyörű a kijelző, és minden olajozottan működik rajta.  Másik pillanatban legszívesebben…..
Wajk 2011.01.21 12:26:28
végre egy releváns blog, ahol az Android és az iOS ahogy érzem elfogulatlanul van összehasonlítva, köszönet érte...

Már régóta bújom a blogokat, de inkább az az előforduló mind2 oldalon, hogy ez vagy az az isten, aztán meg van olyan post, hogy ez erre jött most javítás, merthát eddig szar volt ez a funkció és/vagy nem tudta.

De előtte ezt nem mondták volna, csak utólag ismerik be, ezért szeretem az iDoki postjait is, mert pl az iPhone blogokon nagyon ritka, hogy a készülék hibáit boncolgatnák.

Én jelenleg még mindig az iPhone és az Android között vacillálok, de ráérek, majd megszülöm egyszer :)

Ami nálam nagyon az iPhone mellett szól, hogy adott a hardver és szoftver amit nem sokan értenek meg amikor hangsúlyozom. Ugyanis fejlesztésnél rohadtul nem mind1, hogy 2-3 konfigurációra kel fejlesztened, vagy több 1000-re meg az adott hardverek más-más kombinációjára, na de ezt nem részletezem tovább. talán még annyit, hogy sokkal könyebb amúgy kihajtani a maximumot a HWból is.

Az Android mellett meg a testreszabhatóság és az egyszerű hackelés szól részemről, mert ami a Jailbreak körül van az innen nézve siralmas. Megjelenik/nem jelenik. De nem is ez a baj, hanem hogy pl a legelterjedtebb a tethered varzió ami azt jelenti, hogy minden teló újraindításnál gépre kell kötni. szóval ezek a kompromisszumok teszik nehézzé a választást.

iPhonehoz még, hogyha már kigurítanék egy akkora összeget akkor had csináljak már a telómmal amit akarok. És ami miatt amin néha felhúzom magam az az Apple politikája, hogy régebbi modelleken bagatel fícsöröket tilt le az újabb iOS verziókban, gondolom hogy cserére ösztökélje a usereket, de ez a szememben elég alantas.

szóval meglátom milyen lesz az iPhone 5, de pl az LG Optimus 2x és a Motorola Atrix, nagyon vonz.

de az biztos, hogy az iPhone programok minőségében verhetetlen lesz hacsak a Google, nem húz egy olyan minimal HW-t mint a Microsoft tette a WP7-el.
A Macensteinen olvasható, hogy egy 4 éves kortól ajánlott appban "full frontal nudity", azaz totális szembőlpucérság látható. Vagyis kijátszották az AppStore cenzúráját, átjutott egy gyermekjátéknak tűnő fertő.Durva.Mielőtt továbbmegyünk, lássuk, miről van…..
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Oké, nem a Tescóban, mert olyan ott nincs, de azért a Walmart sem az az a Harrods, inkább a nagy tömegek bevásárlóközpontja.Ennek ellenére a jövő héten megkezdik a boltokban az iPadek árusítását, vége tehát annak az időszaknak, amikor a tabletet csak elegáns store-okban lehetett…..