Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaguár

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várni kell még néhány hónapot a balatoni csobbanásra, wellneszre alkalmas helyből azonban nincs hiány a Balaton környékén. Ezért kipróbálunk néhány olyan fürdőt, amit érdemes pluszprogramként beszervezni, ha a környéken járunk. Igen, a jacuzziban ülünk, és szaunázunk, de…..
flipper Flipperklub Budapesten !!!! 2010.03.10 00:13:00
A Budapest Pinball Map-en is látható, hogy megnyitott a főváros első flipperklubja. A belváros szívében az Astoria közelében jelenleg hét, de terveink szerint egyre több flipper áll majd a játékosok rendelkezésére. A jelenlegi kezdeti időszakban a extraball.flipperclub@gmail.com…..
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
  Meghalt a freestyle síelés egyik legnagyobb alakja, az amerikai CR Johnson. A kaliforniai Squaw Valley síterepen egy nagyon meredek szűzhavas lejtőn csúszott lefelé, amikor elesett és egy több száz méter magas szikláról a mélybe zuhant. - írja a SíTV. Hiába viselt…..
Dubai, a maga öncélúan különleges épületeivel erősen emlékeztet egy rövid határidővel tervezett halálcsillagra, így Cédric Delsaux fotós téma- és helyszínválasztása telitalálatnak bizonyult a Recreation számára készített, The Dark Lens című sorozathoz. Az univerzum talán…..
jaguár 2010.02.10 12:33:39
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
a Voice Band egy ügyes iPhone alkalmazásaz emberi hangot alakítja hangszerekké valós időbenbeleénekelsz az iPhonodba és gitár, basszus, dob vagy szinti lesz belőle vicces és jópofa, és forradalmi is..
jaguár 2010.01.09 18:55:35
flipper Flipperek illegalitásban 2009.11.09 16:51:00
Elterjedésüket és növekvő népszerűségüket követően a flipperezésnek és a flippereknek is kialakult az ellentábora. Főként a konzervatív politikusok intéztek kirohanásokat az általuk szerencsejátéknak tartott flipper ellen, ami "a gyerekek ebédpénzét veszi el 5 és…..
jaguár 2009.11.09 19:25:26
@artbutikos: A Visual Pinball a legjobb. Az eredeti ROM-okkal dolgozik. Ha szeretted élőben is a flippereket akkor VP a te barátod! Egyébként pedig élőben az igazi . Egy flipper mindenhol elfér. Én már egy asztalt is kidobtam csakhogy beférjen egy valódi Williams Comet. Ajánlom figyelmedbe a www.ipdb.org oldalt.
Van magyaroszági egyesület is ! www.flipperklub.hu !
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..