Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birkakhoz

0 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a…..
Két nagyformátumú alkotó adta be pályázatát a Vígszínház igazgatói posztjára. Az egyik  színészként, majd később rendezőként, végül pályája betetőzéseként színházigazgatóként is nagyot alkotott, a másik neve pedig mint nagy ho-ho-ho-horgász maradt meg homályosan…..
Megoszlanak a vélemények, hogy mi számít lopásnak. Vezető politikusok nyilván úgy gondolják, hogy amit ők lopnak, az törvényes, amit más megszerez magának, az nem. Feltehetően nem számít a budapestiek zsebéből kilopott pénznek az a 8 millió, amit a felcsúti Puskás Ferenc…..
Mindenki győzött Baján. A kormánypártok mandátumot, az ellenzéki összeborulás nem tudom, mit. Tapasztalatot. Vagyis szerintük a bajai bukás a jövő évi országgyűlési választások előszele. Naná, hogy nem. Nézzük, ha átültetjük a Political Capital által készített…..
birkakhoz 2013.09.27 16:34:03
@Egyszó Mintszáz: Mirol beszelsz komolyan ki a fene kesergett azon hogy miert ket fordulos ne talalj mar ki hazugsagokat miert hazudsz? ORBAN MEGSZIVTA 2002-ben mert elbukott a masodik forduloban a nagykepu parasztja azota azon tori a fejet mikent lehetne ezt megegyszer ekerulni !
HAT SIKERULT UGY HOGY KIS PARTNAK , UJ PARTNAK, ESELYE SINCS MAR BEKERULNI SZINTE , IGEN A VALASZTASI KERULETEK ATSZABASAERT IS MINDENKI NYAFOGOTT MI?????MEG AZ IGAZSAGOS ROMANIABOL BARHOBNNAN TUDSZ LEVELBEN SZAVAZNI AKIK MEG ANGLIABA ELNEK KB 300 ezren AZOKNAK MEG CSAK EGY HELYEN LONDONBAN LEHET SZAVAZNI ! TENYLEG KORREKT MINDEN NAGYON KORREKT HIABA AKI NER AZ NYER EZ AZTAN A NER! MICSODA BAROMSAGOT IRTAL ELKEPESZTO! el is hiszed ezt ?
birkakhoz 2013.09.27 16:36:01
@qwertzu: Orbsnra is figyelnek amikor ordibal es szetrugja az irodat mert vmi nem ugy tortent !
HOMOKBA DUGOTT FEJU EMBEREKKEL MUSZALY ORDIBALNI ! TENYLEG ORDIBALOK!
Csak a legutóbbi eseményekből szemezgetve, látszik a rezsicsökkentési őrületből (most éppen önkormányzatokat büntetnek százmilliókra, mert nem az előírt betűtípussal vagy narancssárga mezőben tüntették fel a számlákon a Fidesz választási propagandáját), látszott…..
birkakhoz 2013.09.26 19:03:02
@Blogger Géza: Fidesznek persze hogy semmi koze OSSZEVISSZA RANCIGALJAK AZ EMBEREKET MINT A MARIONETT FIGURAKAT SAJAT HATALMUK ERDEKEBEN AMI CSAK AZERT FONTOS MERT IGY TUDNAK A MILLIARDOS ELVTARSAK MEG JOBBAN ZSIROSODNI ! LAZAR MIBOL MILLIARDOS MIKOR VEGIG POLITIKUS VOLT ? KOSA , ROGAN MIBOL MILLIARDOS? ORBAN MIKENT LETT AGYARORSZAG LEGGAZDAGABB EMBERE? EZ A MAGYAR VALOSAG ES MEG VAN AKI KEPES ELTETNI OKET;(((((((((:(((((((((:(((((((((BORZADALY!
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
birkakhoz 2013.09.25 16:59:10
Aki annyira tajekozatlan es szetbontja oldalakra az esetet az nagy balfacan ! Osszes onkormanyzatnal ez megy mar vagy 23 eve ez volt a rendszervaltas lenyege , vegre gazdagodjanak mar meg rendesen a kozhivatalnokok ,politikusok mert azert az megsem jarja hogy csak a maganszferaban keresnek jol! EZ AZ UGYNEVEZETT ELVTARSI GONDOLKOZAS MOD TELJESEN ERVENYES MA IS. Kosa neve Mr 30% ezt szinte minden vallalkozo tudja Debrecenben , Hodmezovasarhely sem veletlen adosodott el , a keplet egyszeru ( nem osszeskuves ) minel tobbet epitesz , fejlesztesz egy varosban annal jobban gazdagodik a polgarmester a jegyzo az alpolgarmester es vegul a testulet teljesen mindegy milyen partban szekelnek nekik is belole kiveve egy ket keruletet ahol nagyon kapzsi gatlastalan tetu a polgarmester ilyen az V KERULET IS PELDAUL AHOL MINDENERT LEHUZNAK EGY SZORAKOZOHELY ENGEDELY 20 millio ez a tarifa .ANNYIRA BIROM HOGY EGY UNDORITO KORRUPT POLITIKAI ELIT RABOL ES A KOMMENTELOK ZOME NEM IS ERTI MI MEGY ITT A HATTERBEN PEDIG CSAK ACSZEMEKET KENE KINYITNI ES NEM JOBB MEG BALOLDALAZNI! HA VALAKI PENZT KOLT A HAZARA , KERTJERE , AZ LATSZIK MEGHA PENZBEN NEM IS MEGHATAROZHATO KI MENNYIT KOLT .EGESZ ORSZAG (kivetel Pecs) le van pusztulva Budapesten az utak zome jarhatatlan tankcsapdak mindenhol, epuletek romokban a hanyatlas jelei lathatoak , kozteruletek koszosak, gazosak , a penzeket nem arra koltik vagy ha arra akkor az tul magas aron van megcsinaltatva mindenki tudja miert ! Nem a jobbitas a valos szandek hanem a nagy koltes mert abbol jon a sok penz a politikus tetuknek! PAPCSAK EGY A SOK KOZUL CSUPAN, NALA SOKKAL NAGYOBB TOLVAJOK VANNAK MA A KOZELETBE DE ORIASI AMI EL VAN ADVA A NEPNEK AHOL ORIASI A FEJLESZTES OTT MINDIG KI VAN DOMBORITVA A MILYEN JO LESZ ES TENYLEG JO LESZ , CSAK ANNYIERT AMENNYIERT JO LESZ EGYALTALAN NEM JO SOT KIMONDOTTAN ROSSZ ! MAJD EGYSZER HA LESZ IGAZSAGSZOLGALTATAS ES ELKAPJAK A FO TOLVAJOKAT TALAN KISSEBB LESZ A KORRUPCIO AMI A FEJLODES VALODI GATJA , ADDIG SZABAD RABLAS UZEMMOD VAN A KERESZTAPA TUDTAVAL ES JOVAHAGYASAVAL! POLITIKUSI PALYA ORIASI MINDENKI MEGGAZDAGODIK masodik keruleti polgarmester is epitkezik nem is akarhol ugyhogy ot sem kell felteni megmagyarazta hogy az annyi az nem annyi a haza valojaban telkestul is marmada mint amiket mondanak kozben meg valojaban csak a telek tobbet er mint amit mondanak na mindegy ez egy ilyen orszag en meg EGY ROSSZINDULTU KOMMUNISTA GYURCSANYISTA BALLIBERALIS BUNKO BIBOLDO VAGYOK mert van velemenyem es azt le merem irni !
Vastagbőr Ez a harc lesz a végső 2013.09.24 09:31:00
Ahogy arra számítani lehetett, a kormánypárt nyerte a februárban kezdődött rezsicsökkentő-versenyt. Méghozzá kiütéssel. Orbán Viktor már Kötcsén megadta az alaphangot: "2014 a rezsiharc éve lesz". Remélhetőleg külön Facebook-oldallal, ha már az idei rezsicsökkentésnek…..
birkakhoz 2013.09.24 21:10:03
@Tiborpapa: Tenyleg elvtars ORBAN ! AZ IS MARAD LATSZIK A TETTEIN KAMU AZ EGESZ JOBBOS DUMAJUK!
„Teljes siker, rekordidő alatt” – így jellemezte sajtótájékoztatóján a kormányszóvivő a „Trafikmutyi” néven elhíresült kormányzati akció tapasztalatait, egyben helyükre téve a dohányforgalom „feketepiacon való durva növekedéséről” szóló – megalapozatlan –…..
Vastagbőr Így újul meg az MSZP 2013.09.23 09:01:00
A Hírhatár szocialista forrásokból (=kiszivárogtatás) úgy értesült, hogy Szekeres Imre, Puch László, Boldvai László és Baja Ferenc egyaránt befutó helyet kapott az MSZP országos listáján. Lendvai Ildikóban legalább van annyi tartás, hogy nem indul újra, visszavonul, Kiss…..
birkakhoz 2013.09.23 18:33:43
@Virág et.: Libatolvaj? Az kicsoda? FELREBESZELSZ SZERINTEM AZER MERT HALVANY LILA FINGOD SINCS AZ EGESZ UGYROL! orbant akkor hogy hivjuk ? GRIPEN PILOTA? EON ES ARAM TOLVAJ CSUPAN 150 milliardal adott tobbet a cegert mint az erteke ( most megy a mutyi az MSZP -vel mennyit kapnak vissza azert nem volt feljelentes csak bizottasag felallitasi BLOFF)esetleg DOHANY TOLVAJ, VAGY SZERENCSEJATEK TOLVAJ, DEMOKRACIA TOLVAJ, FOCI TOLVAJ , STADION CEZAR, SZERINTEM SZIMPLAN NEVEZZUK FELCSUTI AMOKFUTONAK! FIDESZ SOHA NEM VOLT JOBBOLDALI KONZERVATIV PART ELVTARSAK !
birkakhoz 2013.09.23 18:39:58
@csabapayne: Nem is trafikmutyizott meg senki soha!MSZP VOLT NAGY TOBBSEGBE MEGSEM FORDITOTTAK FEJE TETEJERE AZ ORSZAGOT ES NEM VETTEK EL- kenyerkereseti lehetosegeket! Trafik ilyen , szerencsejatek torveny szinten ,es mi lesz meg? NEMZETI ITAL BOLT, NEMZETI GYOGYSZER TAR ES MIT NYULNAK MAJD MEG LE ? MINDENT!
Miközben honfitársaink egy része Kádár Jánost sírja vissza, kormányunk láthatóan mindent megtesz, hogy ne csak feleslegesen nosztalgiázzunk, hanem meg is kapjuk a rendszerváltás előtti államberendezkedés egy-két jellegzetes pillérét. No azért nem direktbe építi a szocializmust…..
birkakhoz 2013.09.22 03:58:03
@Dörnyei József: Teljesen igaza van mindegyik mai politikus ugy gondolkozik mint egy regi vaskalapos kommunista , onkormanyzatoknal ,korhazakban, rendoresegen mindenhol ugybrezem magam mint regen semmi nem valtozott talan csak annyi hogy ezek mega millirdossa loptak magukat kozpenzbol meg a nep szenvevedesebol , meg lopjak az unios tamogatasokat is ! orban allamositasai mogott nem a segitokeszseg munkalkosik ezt senki ne higgye el ! EGY EON VASARLASNAL AHOL AZ AR FELETT FIZETTEK 150 milliardot ami sima hutlen kezeles nem a mi erdekeink voltak fontosak, megfeleztek az extra profitot valoszinu egy OFFSHORE KOZVETITO CEGNEK MENT A 75 millirdos jutalek ami ORBANE EZER SZAZALEK !!EON IS JOL JART KERESETT PLUSSZ 75 milliardot!!!I. IGY MUKODIK MA MAGYARORSZAG DE INKABB UGY FOGALMZOK 23 eve mukodik igy es soha nincs felelos soha , OLAJ MINDEN PART BENNE VOLT, POSTA BANK 1400 milliard tunt el MSZP FIDESZ KOPRODUKCIO VOLT ! INEM VOLT RENDESZERVALTAS MAGYARORSZAGON CSAK KOMMUNIKACIOBAN!
birkakhoz 2013.09.22 04:07:55
@morgás joga mindenkit megillet: Semmit nem tudnak hatekonyan uzemeltetni csupan egy jo marketing fogas az egesz! EL KELL ADNI HA VALAMI EVTIZEDEKEN KERESZTUL CSAK VITTE A PENZT HA MEG JON EGY PROFI CEG BEINVESZTAL PROFIN UZEMELTET NE AZ LEGYEN MAR A TEMA HOGY EL LETT KOTYAVETYELVE VALAMI MERT EZ NEM IGAZ! HA AZ ALLAM ROSSZ GAZDA MINT A KOMCSI MAGYARORSZAG MINDIG AZ AKKOR VEGYEN NEW YORKBAN A TOZSDEN PROFI VALLALATI RESZVENYEKET VAN BELOLUK ES NEM FOGJA ELVINNI AZ ADOFIZETOK PENZET NE MOLBA RAKJAK WALT DISNEYBE, ORACLEBE , MICROSOFTBA,COCA COLABA, PROCTER AND GAMBLE RESZVENYEKBE ! POSTA IS VESZTESEGES MEGNEZTEM EGY OSSZEHASONLITAST AZ OSZTRAK POSTAVAL HAAT LE SEM MEREM IRNI MEKKORA A KULONVSEG PROFIT / munkas aranyban 35% -al kevesebben dolgoznak es 2.5x annyi kuldemenyt kezbesitenek! profit nagyon komoly! NALUNK MEG VESZTESEGET TERMEL MERT NEM ERDEKUK A PROFIT SENKI NEM KERI SZAMON RAJTUK ORBAN KADERET BEULTETI AKI ELOTTE LEVELI BEKA TENYESZTO VOLT ES KESZ , MINDENHOL EZ VAN ORBAN KADEREK VANNAK MINDENHOL TUDATLAN VADBAROM MINDEGYIK DE ORBAN ELVTARS SEGIT OTT AHOL TUD FOLEG MAGAN!
birkakhoz 2013.09.22 04:18:22
@Budai Andris: EMBER AZ EGESZ VILAG ERROL SZOL NE LEGYEL MAR KOMCSI ES EGYBEN KOMCSI GYULOLO BARATOM! GONDOLKOZZ MAR EL !! EGYESULT ALLAMOKBAN ANGOL, NEMET, JAPAN , ARAB, OLASZ BEFEKTETOK VANNAK RENGETEG HELYEN ! ES KIT ERDEKEL MUNKAHELYEKET TEREMTENEK. MUKOFPDTETIK PROFITOT ELKOLTIK , USA TAMOGATJA OKET HA A NYERESEGET VISSZAFORGATJAK SZOVAL EZ TOK JOOO!
Nem mszp -szdsz kerdes ne viccelj mar de tenyleg ne ! ORBAN VASAROL ALLAMOSIT EZ SOKKAL DE SOKKAL TOBBE KERUL NEKUNK MINT AZT GONDOLNAD PONT UGY MINT A STADIONOK AZOKAT NEM CSAK MEGEPITENI KELL UTANA FENNTARTANI ES HA NEM LESZ JO FOCI NEM LESZ PENZ NEM LESZ CSAK ALLAM BACSI FELE SZPONZOR AMI KATASZROFA ! MIN 10 000 nezo kell 2000 ft jegyaron , atlagban hogy nullara kihozz egy
stadiont Ugyanis sok penz a karbantartasa a funek a letesitmenynek! MOST 2000 atlag van es NEZHETETLEN A FOCI BORZASZTO AMIT CSINALNAK PEDIG ALIG VAN MAR NEMZETI MAGYAR JATEKOS A KERETEKBEN!
Augusztus elején jelentette be a Vidékfejlesztési Minisztérium, hogy újabb 100 ezer hektár, a nemzeti parkok vagyonkezelésében lévő állami földre hirdetnek haszonbérleti pályázatot családi gazdaságok részére. Ami azt jelenti, hogy ismét érdemes lesz figyelni a nyertesek…..
Micsoda meglepetés, máris durvul a még el sem indult kampány. A bajai időközi választásról azt tartják a mindenféle spindoktorok, hogy ha a jobboldali körzet nyerhető, akkor akár 2014 is meglehet az ellenzéki erőknek. Úgy látszik osztja ezt a nézetet a fideszkeresztény…..
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
birkakhoz 2013.09.20 19:00:35
@zero: Fideszben nem csinalnak ilyet ugyanis ORBAN TUDATOSAN KORRUMPALTATJA OKET IGY TARTVA MINDENKIT ROVID PORAZON A PARTBAN! Konnyu dolga van mert csak haramiak vannak a partban , ELVTELENSEGBOL ,GATLASTALANSAGBOL JELES MIND AKI NEMA AZ IS CINKOS!
ZUZU HIBAZOTT NEM VOLT ELEG ALJAS SZEMET TETU ! JOL RA IS FAZOTT!!! ORBAN AMIT KILOPATOTT MAGANAK SIMIVEL MEG NYERGESKEVEL AZERT NEM ELETFOGYTIGLAN JAR! SZOCIALISTAK IRDATLAN UGYETLEN TOLVAJOK VOLTAK PITIN KICSIBE TAMADHATOAN! ORBANROL KELL PELDAT VENNI( vicc) NALA TOBBET 50 ev alatt sem tudna senki igy kilopni , ugy hogy meg TAPSIKOLNAK IS NEKI SOT KIKISERIK A CAYMAN SZIGETEKRE CSOKOLGATVA A KISSUJJAT! RENDES BECSULETES HIVO EMBER ORBAN :)MILYEN JO A DIPLOMATA UTLEVEL MI?? Taskadat sem nezhetik meg a hatarokon !!!!!!!!!!!!!!!
birkakhoz 2013.09.20 19:03:10
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Senki nem amnezias csupan akkora a kulonbseg hogy elnyomja a mult dolgait! ORBANNAL NAGYOBB RABLO HARAMIA NEM LETEZIK!
ugyeszseg MSZP ALATT SEM VOLT SOHA HAJLANDO NYOMOZNI FIDESSZESEKET ERINTO UGYEKBEN!!!
Az utóbbi években a frekvenciaelosztás gyakorlata drasztikusan átalakult. Tegnap megírtuk, hogy  Médiatanács egyértelmű politikai célja, hogy a helyi rádiók ne legyenek helyiek, de legyenek vallásosak és jobboldaliak. Ma kiderül, hogy a Fideszes önkormányzatok hatósági…..
birkakhoz 2013.09.19 17:09:03
@Vicca Verza: Jol teszed es mindenki aki normalis eletet szeretne maganak! Ez az orszag megerdemli hogy ORBAN DUSGAZDAG DIKTATORRAL a nyakan MEG A SOK HATOKOR HIVOJEVEL ITT MARADJANAK ES ORULJENEK ANNAK A NAGY SZAENAK AMIT EGYUTT KOZOSEN LETREHOZTAK NEM CSAK ORBAN A HIBAS AZERT MERT MINDENT MEGENGED MAGANAK ES UGY LOPATJA A KOZPENZT MAGANAK MINT MEG SENKI E NEM KEREK HAZABAN ! emberek meg mint a birkak nezik es sohajtoznak mar aki erti mi miert van aki meg nem a hivoi komcsiznak , GYURCSANYOZNAK, EMUTNYOLCEVEZNEK( szerintem 10 ev mulva meg mindig azt csinalnak) libajnaiznak , ballibsiznek ! CSUPA ERTELMES VAD ES ANNYIRA BUTAK ES ELFOGULTAK , HOGY AZ ULCSO HITELT ADO IMF -et szidjak pedig ha ertenek a szelhamos fideszt aki dupla akkor kamatra vesz fel penzt ! VAGY HA MEGERTENEK ORBAN CASARLASAINAK VALOS SZANDEKAT AKI NYILVAN VMIERT TOBBET FIZET AZ EON-ert 150 milliarddal szinten a jovo nemzedekevel fizetttetve meg hutlen kezeles gyanus amokfutasait ! TOTALISAN ELADOSITJA AZ ORSZAGOT HOLOTT PONT ARROL UGATOTT EZ AZ ELVTELEN MOSLEK PARASZTEMBER HOGY AZ ASOSSAGOT AKARJA KENYOMNI HAAT IGY SIKERUL NEKI ILYEN KORREKT INTEZKEDESEKKEL ES MONDOM VALAKIKNEK ERRE AZ A VALASZA ACSZEMET KOMCSI SAJTO MEG MEDIA!! MARA A MEDIA ES MEDI FELULETEK 90 % - ORBANEK KEZEBE VAN EZEKEN KERESZTUL MEGY A NEP HULYITESE A NAGY POZITIV PROPAGANDA EZT KENE ESZRE VENNI MEG AZT A TISZTELT JOBBOS KONZERVATIV PARTOT SZERETOKNEK , FIDESZ NEM JOBBOS KONZERVATIV PART ! JO LENNE EGY ILYEN DE AZ OVEK NEM AZ CSUPAN MARKETING FOGAS AZ EGESZ ILLUZIO!!!! ORBAN KINYIRTA MAR AZ OSZES JOBBOS KEPZODMENYT AZ UJ VALASZTASI TORVENY PEDIG NEM ENGED UJ BELEPOKET ! TEHAT A TANULSAG EBBOL ? hajra magyarok hajra ORBAN ? HA CSAK valaki a tenyeket nezne FIDESZRE SOHA TOBBET NEM SZAVAZNA DE SOHA!
birkakhoz 2013.09.19 17:20:58
@Mr. Rocketfinger: Mindig megmondja a tutit de soha nem jott be , bar ha az o gyarapodasat megnezem es logikusan osszerakom akkor azert 15 ev alatt valt magyarorszag leggazdagabb legnagyobb hatalmu embereve DON VITO akitol mindenki fel .
A SZKEPTIKUSOK SZERINT SIMLICSKA IRANYITJA OT :)))))) na latszik hogy sokan nem ismerik a ket karaktert DONT IRANYITANI SENKI NEM TUDJA O MINDENKINEL OKOSABB SENKIRE SOHA NEM HALLGAT CSAK FELULETES KIS DOLGOKBAN SIMI PEDIG EGY RENDKIVUL RAVASZ SUNYI RAFINALT EMBER AKI PONTOSAN TUDJA ES MEGELEKSZIK A HATALMAS TORTABOL KIS SZELETEKKEL MERT AZ IS SOKKAL TOBB MINT AMIT OSSZE TUDOTT VOLNA HOZNI ORBAN NELKUL NYERGES UGYVED OT MUSZALY VOLT BEVENNI A BULIBA ES EGY KIS TULAJDONNAL HUSEGET LOJALITASAT MEGVENNI MEG A HALLGATASAT ! MINDENT LENYULTAK AMIT LEHETETT SIMI MEGHA NEM IS TISZTESSEGESEN DE MEGCSINALTA A NAGY MUVET EN ORBAN HOLDINGNAK HIVOM FUGGETLENUL ATTOL HOGY A DONT NEM LEHETETT LATTATNI ERTHETO OKOKBOL ! HAJRA ORBAN HAJRA FIDESZ HAJRA KAMU JOBBOLDAL HAJRA FELKEGYELMU SENKIHAZI SEMJEN !
birkakhoz 2013.09.19 17:26:40
@sas70: Elvtarsak nalatok vannak mondhatnam te kis kocsog hemzsegnek az elvtarsak a fideszben!
RADIKALIS JOBBOS VOLNEK PART HIANYABAN KRITIKUS! mert annyira fogalmad nincs mit jelent amikrol irsz!
Tenyek: a fideszes 2/3 nem szavazta meg az ugynok torvenyt nem veletlenul most nem tudnal komcsizni te szerencsetlen ! GONDOLKOZZ NE IRJ HULYESEGEKET
... és akkor egy nagy levegő, mély lélegzet.... A fenti közlemény, amelyet személyesen az intézmény rektora intézett a nagy nyilvánossághoz, roppant kínos és megalázó helyzetbe hozza Szabó Tímeát. Azt az ellenzéki képviselőt, aki egyedüliként állt ki igazán komolyan a…..
birkakhoz 2013.09.19 06:56:04
@FILTOL: Szerintem pofa ahhoz kell amit te csinalsz! MOST MONDJAM AZT HOGY KOMCSI BUZI VAGY? FIDESZBEN VAN BELOLUK BOVEN NEM VELETLEN NEM SZAVAZTAK MEG AZ UGYNOK TORVENYT ELVTARSAM!
birkakhoz 2013.09.19 06:56:38
@FILTOL: Szerintem pofa ahhoz kell amit te csinalsz! MOST MONDJAM AZT HOGY KOMCSI BUZI VAGY? FIDESZBEN VAN BELOLUK BOVEN NEM VELETLEN NEM SZAVAZTAK MEG AZ UGYNOK TORVENYT ELVTARSAM!
Schmuck Andor, a nagy nevettető legbelül biztosan hihetetlenül szomorú, ugyanis művészetének csak a legfelső rétegét értékelik az emberek. Mindenki az óvszerrel kampányoló vagy az "Ez a mi városunk, amiről álmodunk" refrénű dalt éneklő politikust látja benne, esetleg a…..