Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anita&Roy

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis szünet után újra jelentkezem. Ezen a héten vasárnap már vizsgázni fogunk alapfokon. Kissé izgatott is vagyok miatta, mert azt érzem, Roy kutyám mindenre kicsit lassabban reagál, mint eddig. Én a nagy melegre fogom a dolgot, de lehet, hogy én vagyok egyre feszültebb a…..
Az előző bejegyzésben már említettem, hogy ma még egy témával készültem Nektek és ez némileg összetettebb, mint az eddigiek; ez pedig a külföldre utazás kutyával. Ez a téma ugyan nem a kutyaiskolai anyagunk része és nem is az iskolában történik velünk, de sok tanácsot és…..
Anita&Roy 2013.04.03 20:48:13
@London calling: Szia London calling!

Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekünk már megvan a szállásunk, amiben egy nagyon kedves kinn élő ismerősünk segített, de örülök, hogy ezt megemlítetted, mert nagyon hasznos lehet másoknak. A kinti kutyás életről és állattartási kultúráról is szeretnék írni majd egy bejegyzést, ha már kinn leszünk, abba megpróbálom a szálláskeresést is belefoglalni.

Köszönöm a jókívánságot és a hozzászólást mégegyszer.

Üdv: Anita
Sziasztok! Ismét jelentkezem. Ma két bejegyzést is megosztok veletek.  Először egy gyors helyzetjelentéssel indítanék, hogy állunk a tanfolyamon tanultakkal, aztán belevágnék egy olyan témába, ami sokak számára fontos lehet, ez pedig a külföldre utazás. Akkor a tanfolyami…..
Sziasztok!  A nevem Anita. Petitől azt a megtisztelő lehetőséget kaptam, hogy itt rendszeresen megoszthatom kutyasulis életünk főbb eseményeit; saját példánkon keresztül leírom azt, hogy mikkel néz szembe egy átlag gazdi egy kutya nevelése során, mi mindenben segítenek…..