Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stickfly822

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek felárral kellett újrafoglalnia a repülőjegyét, mert hiába utalta át a pénzt, a Budavár Toursnak nem sikerült elsőre rögzítenie: Remélem sikerül ezt is bele tenni, tanulságos, hogy sose vegyél repjegyet online a BUDAVAR TOURS-on keresztül mert majd 420 euród…..
stickfly822 2013.08.24 13:51:21
@Rathelor: de tekintve, hogy csődben az egész biznisz, nagyobb a valószínűsége hogy a kedvezményt negatív szorzóval érvényesítik az ügyfél felé
A bútorbolt kezdőlapján találta Roland ezt a jófajta felárazást: UPDATE 08/24: Az Ikeában is észrevették a gikszert: Láttuk a Tékozló Homáron 2013. augusztus 23-án megjelent vásárlói észrevételt, amely a FÄRGRIK 18 db-os étkészlet árváltozására hívja fel a…..
stickfly822 2013.08.23 18:04:38
Tamás testközelből tapasztalja a Raiffeisen ügyfélszogálatának haláltusáját. Először egy idegennek kezdték küldeni a számlája pénzmozgásáról az értesítő sms-eket, és a devizaszámlanyitás is fájdalmas volt. Amikor élesben kiderült a tranzakciós adó és mindenféle…..
A tegnapi joghurtügyi bejegyzésre érkezett a Danone reakciója. Szerintük a vásárlók pontos tájékoztatása érdekében került rá a felirat: Érdeklődéssel olvastuk az Activiával foglalkozó írását. Ahogyan a bejegyzésében Ön azt pontosan említette, az új Activia Stevia…..
stickfly822 2013.08.09 11:32:57
@ColT: az activia joghurt esetében a korábbihoz képest is kb -30%. a joghurtital esetén nem találtam meg a tápanyaginfókat, de amihez a kedves beküldő hasonlított, az vmi 0%-os verzió.
Mindegy, danone nyilván szar multi, a bejegyzéshez generált kép meg a beküldő/jackyll sajtótörténeti munkásságának pulitzergyanús alkotása ;)
NeeOn érdekes jelenségre lett figyelmes, mert még mindig fogyaszt Danone-termékeket. Az Activia joghurtital megújult csomagolásán "-30% cukor" feliratra lett figyelmes, ami stabil indikátora a kamuzásnak. Rövid kutatómunkával kiderült, hogy valójában 2,5x annyi cukor került a…..
stickfly822 2013.08.08 14:59:35
@neet: nem értek az aktíviához, de az bennevan a panaszban, hogy 100%-kal csökkent a kiwitartalma? vagy ez tényleg úgy megy, hogy egymás mellé teszünk két különböző nevű terméket, aztán írjuk a lejáratócikket?
Ha elég türelmes, nem kényszerül csempészcigire a szórakozó fiatalság a Sziget Fesztivál idején, hiszen a legfrissebb térkép szerint az egyik óbudai dohánydíler mégis kitelepül a Hajógyárira. Csuhéj. Majd valaki fotózza le a sort, muhaha...
Naiv lakásvásárlókat váratlanul érte, hogy miután 30 nap alatt nem sikerült átiratniuk az áramot az új tulaj nevére, egyszerűen elvágták a kábelt az ELMŰ szerelői. Egy nappal később ugyan leadták a papírokat, de az aláírható szerződésről elfelejtették értesíteni őket,…..
A nyugat.hu úgy tudja, hogy a Pannon Lapok Társaságához tartozó megyei lapoknál új munkaszerződést akartak aláírattatni a fotósokkal, ami jóval kevesebb pénzt, cserébe jóval több feladatot rótt volna a munkatársakra. A PLT lapjainál dolgozók erre válaszul megalakították a…..
stickfly822 2013.07.11 11:29:41
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
stickfly822 2013.07.10 15:01:47
@Óz, a nagy varázsló: ha meg nem közérdekű adatigénylésnek vesz a jegyző, akkor azért megy a sirám ;)
Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy a két estésre hizlalt X-Faktorban három zsűritagot is lecserélnek. Megy Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró, Geszti Péter viszont marad, és vele együtt az ivararány is: érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi is. Azt,…..
stickfly822 2013.04.30 15:23:10
@Vilzon Oszkár: nem szokott, se Jordán, se Schwajda nem égette magát ezzel... Bajza József bevállalta volna, de nem volt tv még ;)
A megbotránkoztató humoráról híres Family Guy március 17-i, Turban Cowboy című epizódjában Peter Griffin futókat üt el autójával a bostoni maratonon, ami a hétfői merényletek fényében kicsit kegyeletsértőnek tűnik, pedig nem annak szánták persze. Mint ahogy egy másik részt…..
stickfly822 2013.04.17 14:36:22
@sixx: gyökér nem akarok lenni, de yt például tiltja, hogy másolják a bármilyen feltöltött tartalmat, erre van az embedded player.

indavideon nem te vagy a sixx69 felhasználó? értem én, hogy kell a tartalom az indavideora, meg a hirdetési bevétel is jobb ha a cempnek csorog, mint a guglinak, de attól ez még gáz és üzletszerű
stickfly822 2013.04.17 15:19:40
@DirtyHarry: igen, tudom...

itt arról van szó, hogy a sixx69 felhasználó szépen leszedi a videót a youtuberól, felteszi indavideóra, sértve ezzel a yt felhasználási feltételeket
sixx69 user vagy a comment.comos sixx vagy nem, de ha ő az, akkor az már nem magáncélú felhasználás, hanem az index/cemp/indexalvállalkozó-sixxbt alkalmazott lopja a tartalmat, üzletszerűen. és én vagyok legyökerezve...
Hétvégén kivillantotta a foga fehérjét az európiramisjáték egyik felelőse, hogyaszongya: Az Európai Unió egy készülő direktívája szerint bankcsőd esetén hozzá lehetne nyúlni a bankban tartott nagybetétekhez is - közölte az YLE finn televízióban szombaton Olli Rehn, az…..
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
Naiv ügyfél csapata első nap azzal szembesült Dominikán, hogy a Neckermann mexikói pajtásai nem utalták át az előre kifizetett szállodájuk árát. Mázlijukra egyikük limited tudott emelni a kártyáján, és végül nem az utcán éjszakáztak. Másnap új szállodába deportálták…..
A Világevő blogon alapvetően kizárólag pozitív jelenségekkel foglalkozom, az egész blog arra szolgál, hogy meghozza a kedvet a gasztronómiához, az evéshez, a főzéshez, az étterembe járáshoz. Ez most egy kivételes poszt lesz ilyen szempontból is, ugyanis egy étterem…..