Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisztina50

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy megint szív valamit az Együtt alelnöke. Úgy próbál a pártja által szervezett tüntetésre embereket szervezni, hogy egy, a MIlla Facebook-oldalán közzétett bejegyzéssel akarja "lerúgdalni" Gyurcsány Ferencet a színpadról. Juhász, aki körül erősen ritkult a levegő, ezzel - és magával a…..
Dunaújváros erősen beüzent az MSZP-nek. A baloldali szavazó nem szereti, ha az MSZP a Fidesszel működik együtt, és nem köt szövetséget a többi ellenzékivel. És a baloldali szavazó azt is utálja, ha az MSZP gyurcsányozik. Ha lett volna ellenzéki összefogás, a Fidesz a dunaújvárosi mandátumot is…..
Schiffer András bejelentette, hogy távozik a politikából. Érthető lépés. Az LMP egy helyben topog, hiteltelenné tette a Fideszhez és a Jobbikhoz dörgölőzése. Hat évvel Orbán után pedig középen állást hangoztatni értelmetlen illúzió.  Mondhat bármit a Lehet Más a Politika vezetője most, hogy…..
Mutatott némi átrendeződést a pártpolitikában a 2015-ös esztendő. A meggyengült Fidesz a gyűlöletkampánnyal visszaerősödött, a DK megközelítette az MSZP-t, a Jobbik néppártosodási törekvései kudarcot vallottak, a szocialisták elindultak az 5 százalékos küszöb felé.…..