Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Számolgatós

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
Számolgatós 2014.02.04 20:05:59
@különvélemény: A felvetett ötlet esetén is azonnal kivágnám a lakásból. Az én tulajdonomon csak ne cserélgessen zárat. Az első lépés a tulajdonos lakásból történő kizárásához és a végtelen kilakoltatási procedúrához.
..
Számolgatós 2013.12.23 19:14:43
 Szombaton, a kora reggeli órákban, Piliscsaba határában kivágtak egy 150 éves, hársfát. Mint az erről szóló cikkből megtudhatjuk, az akció rendőri segédlettel, a helyi környezetvédők tiltakozása ellenére történt, a NIF Zrt megbízásából és az A Híd Építő Zrt …..
Számolgatós 2013.03.25 22:38:04
@köszönni meg én fogok: Javasolnám a kommentelőknek, hogy mielőtt véleményt mondanak valamiről némileg tájékozódnak.
1. ha a javasolt 30 méterrel eltolják beruházást a túloldalon lényegesen értékesebb (idősebb, állóképesebb) tölgyeket kellett volna kivágni.
2. ki és milyen adatok alapján állítja, hogy a kérdéses hársfa 150 éves az évgyűrűk szerint max. 90.
3. a kérdéses fa koronája alatt futott volna egy nagyfeszültségű vezeték, a hasonló kombinációk miatt maradt néhány tízezer ember áram nélkül.
4. a demonstrálók elfelejtettek nyilatkozni, hogy amennyiben a fa kidőlne ága leszakadna és ennek következtében az alá tervezett peronon vagy az ott közlekedő vonatokon megsérül esetleg meghal Ők mindennemű anyagi és erkölcsi feleelősséget vállalnak.
5. a kibicnek semmi nem drága.