Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bíró Ágota

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skrabski Fruzsina neve jelenleg nem tartozik a legismertebb magyar dokumentumfilmesek közé. Ez azonban valószínűleg hamarosan meg fog változni, hiszen munkáiban olyan témákat feszeget, amelyekhez a legtöbben ritkán nyúlnak. 2010-ben robbant be a köztudatba a Bűn és büntetlenség c.…..
Azt hiszem általános lehet az egyetértés abban, hogy országtól, kormánytól és válságtól függetlenül, igen fontos és sürgető feladat lenne a fogyatékkal élők munkaerőpiacon való elhelyezkedésének is a megoldása. Természetesen mindenkinek a lehetőségeihez, és korlátaihoz…..
A kiállítás a homoszexualitás témáját járja körbe, a legkorábbi régészeti emlékektől kezdve egészen a modern korig.  Így a látogatók többek között megismerkedhetnek a Gilgames eposz több mint 2500 éves szövegével, ahol számos utalás történik Gilgames és Enkidu…..
Egy magyar készítésű filmet, a Magyarok a Balkáni Háborúban 1991-1997-et ajánlanánk a figyelmetekbe. A Tóth Péter Pál által rendezett dokumentumfilm, a balkáni háborúban, gyakran az első vonalban harcoló magyar katonák visszaemlékezései által próbálja rekonstruálni az…..
A Duna Televízióban futó Dokureflex című műsort ajánlanánk. Ez egy olyan dokumentumfilm-sorozat, mely  hétköznapi és különleges dolgokra egyaránt felhívja a figyelmet, tükröt tart társadalmunk elé, gondolkodásra, szubjektív véleményalkotásra késztet. Levetítik a…..
Németh György fényképész fotóit, egy japán nők helyzetét bemutató cikket és az Európai Kisebbségek Szervezetének honlapját ajánljuk. Egyszerű, hétköznapi emberek mindennapjait örökíti meg Németh György fotográfus. Képei segítségével bepillantást nyerhetünk az eltűnő…..