Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juzo

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Juzo 2009.08.27 17:31:24
@Fricibá': A diákhitel pont hogy termel, a szegényebb rétegnek. Én pl nehezen éltem volna meg az egyetem alatt nélküle, msot viszont ennek köszönhetően jól fizető állásom van, és mosolyogva fizetem vissza, mert lassan már aprópénznek számít az az összeg, ami pár éve a megélhetést jelentette nekem.
Látván az előbbi fekete gyöngyszemet, Arnold sem akart lemaradni és úgy döntött, hogy másodállásban bunyós lesz (gondolom a válság miatt). Először azt hittem, hogy ezt a bunyót csak ejátsszák, ám amikor tüzetesebben megnéztem teljesen egyértelművé vált, hogy ez itt bizony a…..
Próbáltam kicsit csinosítani az oldalon, de köztudottan informatikai antitalentum vagyok, szóval nem sokra jutottam :(. Egyszerűen képtelen vagyok feltölteni egy fejlécet, pedig egész jól sikerült... Inkább foglalkozzunk a mai bejegyzéssel. Sheruzad megdöbbentő tapasztalatait osztja…..
Sajnos nem az ötösön vagy a hatoson, hanem kihúzták az emailcímemet a londoni City Lottón. Erről levelet kaptam, rögtön kettőt is és a nyeremény nem kevesebb, mint 500,000.- angol font, azaz 166 millió forint. Azt hiszem, elrollerezek Kalkuttába, és útközben mindenhol azt hirdetem,…..
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..
Egy fiatalember alatt beszakadt a Fertő tó jege. Kimászott a lékből saját maga(!), és odakísérték a parton álló "Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport- Önkéntes Tűzoltóság" autójához, ahol kapott meleg ruhát és bögre forró teát. Ott…..
Autófília Egy busz, két busz. 2009.01.19 17:30:00
Olvasom az Indexen, hogy az Astoriánál kettészakadt egy busz. Meg is lepődtem, hogy most épp nem kigyulladt, hanem kettészakadt. De legalább senki nem sérült meg komolyabban. A kedvencem azonban a cikkből ez a kis bekezdés:Nemes Gábor, a főleg a BKV buszos üzemágát…..
Emiatt érdemes a Magyar Turizmus Zrt. hírlevelét járatni, ma például arról számoltak be, hogy egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és…..
Juzo 2009.01.20 09:38:57
@Nzoltan:

"Aztán hagyd el a mindenki által látogatott közhelyeket, és meglátod, hogy ez a város mekkora szemétdomb."

Magadtól vagy ekkora zseni, vagy segítettek is? Ha elveszed a szép helyeket, akkor a város csúnya lesz:) Gratula, mehetsz a másodikba;)
De sajna azok a szép helyek ott vannak, szépítik a várost, tehát joggal lehetünk büszkék.

Amúgy nagyon kevés (ha egyáltalán) ekkora léptékű várost lehetne mutatni a világban, aminek nincsennek lepusztult, mocskos részei, főleg a külsőbb kerületekben.

Azért látszik itt is a kétféle mentalitás. Aki a városban sétálva magába roskadva a földet bámulja, az a kutyaszart fogja látni. De aki felfelé néz, láthatja a szép épületeket (tény h némelyiket a kösztól nehéz észrevenni...) és a Gellért-hegyet.

MIndenesetre rossz hallgatni, hogy pont a saját lakói fikázzák ezt a várost, miközben mindenki másnak tetszik...
Na jó, nem az SSL-t, hanem egészen pontosan sikeresen hamisították a biztonságos weboldalak egyik aláírási módját. Kétszáz darab clusterbe kötött PS3 és két éles eszű hacker kellett a mostani mutatványhoz. Alex Sotirov és Jacob Appelbaum a 25. Chaos Communication Congress…..
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Kedves Olvasók! Gábor küldte nekünk az alábbi megmosolyogtató történetet. Fogadjátok szeretettel! Szia Despota!Lelkesen olvasom a blogodat már jó ideje, és a legtöbb történet elég gázos, gondoltam, hátha elfér egy viccesebb, könnyebben emészthető sztori is. A főiskola…..
 Az elmúlt hónapokban bejelentett intézkedéscsomagokról sem könnyű megállapítani, hogy egészen pontosan mekkora értéket értek el, azonban az okosok máris fűvel-fával próbálják összehasonlítani a válságcsomagot. Az egyik ilyen szerint az amerikai csomag többszöröse az…..
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
 Kedves Szerkesztő! Két éve dolgoztam az étteremben, amit a tulajdonos eladott berendezéssel és dolgozókkal együtt. Egyedül maradtam, mint pincér egy 60 főt befogadó vendégtérben. Az új tulajdonos heteken keresztül dolgoztatott szabadnap nélkül, nem vendéglátós…..
Ahogy lecsendesedett az ámerikari választási matiné, visszatértem a döbbenetből, és össze tudom foglalni a gondolataimat. Alapjában véve jó, ha egy befolyásos országban tudjuk, hogy mi történik, tisztában vagyunk, hogy milyen irányba tart, épp kikkel háborúznak, és az elég…..
LEUGRANI A HÍDRÓL MB: Hogyan hagytad ott őket?   JB: Nem engedtek el. Állandóan nemet mondtak. Végül azt mondtam, hogy akkor kérem vissza a pénzem. Volt még pénzem az ottani számlámon. És a belső irányelvük szerint, ha visszakérted, akkor vissza kellett adni.   MB:…..
Elképesztő számomra, hogy a MÁV-nál vannak olyan figyelmetlen dolgozók, akik úgy indítanak el egy személyvonatot, hogy hozzá egy tehervonat közelít, aminek elsőbbsége volt. Még jó, hogy időben észrevették a problémát, és a hangszórókon keresztül megállították a vonatot,…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Két ellentétes véleményt megformáló levelet teszek közzé.Az első elítélő véleményt formál a virtuális ismerkedésről, sejtésem szerint azért, mert eleddig semmiféle eredménnyel nem járt. Mindenkinek szíve-joga, de sohasem árt megvizsgálni, hogy vajon a rendszer rossz-e vagy…..
Szaffy Big is beautiful?! 2008.09.24 18:22:00
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy a férfiak milyen nőkhöz vonzódnak is valójában...Sosem voltam modellalkat. Soha nem is leszek. Nem azért, mert nincs hozzá kitartásom (egyébként sem akarnék botsáska lenni), hanem mert nem olyan alkattal, csontozattal születtem. Ha megfeszülök…..