Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HEGYEM

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Undorító, megalázó, érthetetlen - a közvélemény csalás kiált a monacói gála után. De Erdei úriember, és a MI BAJNOKUNK. Szemelvények következnek a honi reagálásokból. Nehezen csillapodnak a kedélyek Erdei Zsolt szombati mérkőzése kapcsán. Mint megírtuk (például itt)…..
Nem így akartunk eljönni... Nem ezt akartuk... Monaco, a szerencse földje, és itt most nem mi voltunk a kedvezményezettek... ..
A sajnálatos végeredményt mindenki tudja: Madártól elvették a meccset. Nemcsak egy meccset csaltak el tőle, hanem élete munkájának tiszta fehér lepedőjét is bekoszolták. Veretlen mérlegének elrontása végképp övön aluli. Mi tudjuk, mi történt... A meccs reggelén is…..
Hamarosan részletesen leírjuk, hogy mi történt szombat este, de egyelőre nem jönnek ki belőlünk a szavak. De addig is... Hát erre számítsatok... – a budomagazin.blog.hu tudósítása :((((. A két súlycsoportban is világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt vitatható és…..
Mindenki tapsoljon, mindenki szurkoljon, mindenki ugráljon!!! ..
Pénteken délután 5-re jött értünk a busz, ami elvitte a csapatot a jól ismert kaszinói különterembe. Megjött a sajtó, a barátok, mert mindenki ott akart lenni a mérlegelésen. Mikor megállt a busz, már lent várt a sajtó. Ma Carrie Bradshaw-nak képzeltem magam, és híres…..
A budomagazin.blog.hu jelenti: a két súlycsoportban is világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt (33 (18)–0–0) ma este lép újra szorítóba Monacóban, a Monte-Carlo Bay-ben. Pénteken megvolt a mérlegelés is: Zsolt 77.7 kg. A „Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes"…..
Tegnapelőtt este sokáig játszottunk este Karesszel, Robival, meg persze Zozival, így tegnap fél 10-re tettük a reggelit. Nagy hiba volt, mert a Húsvétnak, vagy éppen a meccsnek köszönhetően, de nem tudtuk leülni, annyian voltak az étteremben. Reggeli után az összeszokott négyes…..
Madarunkat ritkán látjuk. Bármikor máskor csatlakozna hozzánk, de ilyenkor meccs előtt Ő már elvonul. A kötelező programok apropóján ki sem jön a szállodából, sőt a szobájából sem. A szállodafogságok alatt viszont beszélget a portással, a recepcióssal, a pincérrel, és…..
A nagy nizzai bevásárlásban volt két momentum, ami nagyon is komolyan veendő. Reggelinél kérdeztük Madarat: hogy mit hozzunk neki Nizzaból. Azt mondta, hűtőmágnest nincs ideje venni, pedig igyekszik mindenhonnan hazavinni  egyet. Esős sétánk során így hát vettem neki. Azt…..
A szokásos reggelink után – ahol Madár tojásrántottát evett, majd gyümölcsöket és müzlit – elindultunk Nizzába. Útközben azon poénkodtunk, hogy megnézzük a „nizai piramisokat”, a „nizai ferde tornyot”, majd eszünk egy nizzai salátát. Majdnem így…..
Nyilvános edzésre megyünk... Megint várt minket egy busz, ami ugyanoda vitt, ahol a sajtótájékoztató volt. A hosszú asztal helyén egy ring volt felállítva. Egyenként szólították a versenyzőket, akik beléptek a ringbe, és tartottak egy ötperces bemutatót. Minden versenyző…..
Robival és Karesszel, Madár menedzsereivel és Zozival, a férjemmel elindultunk felfedezni Monacót. Nagyjából sejtettük, hogy mi vár ránk, de az LCD-kijelzős buszmegálló,  a helikopteres luxusyacht, a betonra zuhanó Róbert, és a szerelmesen búgó autócsoda minden várakozást…..
Öt órakor randiztunk a szálloda halljában. Minden sportoló és azok csapattársai egyen csapatpólókban, farmerben. Én meg lebillegtem a 10 cm-es magassarkú cipőmben... Még jó, hogy indulás előtt úgy döntöttem: a szűk titkárnős szoknyámat mellőzöm, és szolid újságírós…..
Zajlik a munka... :))) És tényleg 15 fok van!!! Szerintem most nekem a legjobb. Pusszantás: Monca :)   ..
Hajnali fél kettő... Csörög az óra, ébresztő! Gyors bepakolás a kocsiba, és indulás. Pesten felvettük a menedzsereket, és nekiindultunk a tizenkét órás útnak. Akkor még nem tudtuk, mi vár ránk... Már Magyarországon jöttek a meglepetések (nem is annyira...), mert szakadt a…..
Ahol a Ferrari épp olyan megszokott közlekedési eszköz, mint a BKK-busz; ahol először vásárolnak, és csak utána kérdezik meg a portéka árat; ahol a környezet szépsége éppolyan megkapó, mint az emberek laza és életigenlő mosolya. Erdei Madár Zsolt, a HEGYEM nagykövete…..
Boksz- és médiatörténelmi jelentőségű megállapodás született: Erdei „Madár" Zsolt a „Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes" elnevezésű torna első fordulójában HEGYEM-nadrágban lép szorítóba. A Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom nagykövete az önzetlen…..
A HEGYEM célkitűzéseinek megvalósulásaihoz rengeteg segítő kézre van szükségünk.  Büszkén mondjuk, hogy szervezetünket két NAGYKÖVET képviseli: Pártos Csilla és Erdei Zsolt. Elkötelezettségük, támogatásuk sokat jelent a szervezet számára – személyükben olyan…..
A HARCMŰVÉSZEK AZ EGÉSZSÉGES GYEREKEKÉRT MOZGALOM (HEGYEM) 2010 elején azért alakult, hogy segítsen mindazon gyerekeknek, akik nem jutnak hozzá megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékhoz.A magyar gyerekek jelentős része ugyanis nem jut hozzá olyan ételhez, amely elégséges…..