Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PierP.

4 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést a postaláda elhanyagolásáért, a napokban igyekszem behozni az ott felhalmozódott lemaradást. Elsőnként jöjjön vince05 találala, a The Mother of the Brid Men, jöjjenek a ő szavai: "Műfaja point'n'click. Egy madár civilizáció emlékeit őrző barlangban kell tárgyakat…..
PierP. 2016.05.14 13:22:27
Egész pontosan ez egy sorozat, aminek az első része a Queen of Snakes:
www.jo99.fr/the-queen-of-snakes/

A második meg a The Earl Octopusor: www.jo99.fr/the-earl-octopusor/

Fenti játék a harmadik rész, az előzőekben lehet megszerezni egy-egy kristályt a háromból, amivel a harmadik rész indul.

Jó kis játékok egyébként, bár nekem az ilyen mennyiségű vizuális inger már egy kicsit sok.
A hét elején rögtön induljunk is némi szabadulással: az Escape The Game-ben (minő meglepetés) egy számítógépes játékból kell kiszabadulnunk. Műfaját tekintve amúgy point'n'click, nekem mondjuk kicsit vontatott, de lehet csak az én ízlésemmel van a baj...
Hatodik résznél jár a Cube Escape sorozat. A The Mill névhez illő módon ezúttal egy malomban próbálhatunk szerencsét, a grafika és a játékmenet maradt a megszokott. Szerencsére a zene is kellemes, így bizonyára kellemes időtöltés lesz...
Főhősünk még mindig menekül a zombik elől ilyen-olyan járgányokkal, így az Earn to Die 2: Exodus se változott sokat az előző részeihez képest. Még mindig megyünk, öljük az élőholtakat, majd a kapott lóvéért fejlesztjük a járgányunkat, és így tovább. Egészen addig tart…..
PierP. 2015.06.17 21:34:48
@Bambano: nem, a Testarossa csak a következő kocsi, amivel to be continued, és a végén majd egy hajó vár a következő rész végén.

Egyébként olyan mint az összes többi előző, se jobb, se rosszabb. És a jelenlegi 1-esnél azért jobb :)
A Jessie installom egy tartalék partícióra került először (biztos ami biztos), ma átpakoltam az SSD-re. Egyrészt hihetetlen gyorsan bebootolt (a biosban eltöltött idő így még inkább furán soknak hat), másrészt viszont utána nem tudtam pingelni normál userként. Lehet, hogy előtte…..
A Money Movers nem volt egy olyan darab, amit örökre az emlékezetünkbe véstünk, és ezen a második része sem fog változtatni. A kicsit más színvilágtól eltekintve az első rész nyújtotta élményt hozza, szóval nem fogunk minden pályán hosszú perceket eltölteni a töprengéssel,…..
Vezessük le a töménytelen sonka és csoki elfogyaszását némi agytornával! Na nem komollyal, a Brain Builder inkább a gyorsaságra helyezi a hangsúlyt: egyszerű feladatokat kell megoldanunk (melyik szám a nagyobb, válasszuk ki a négyzetet, stb.), viszont egy perc alatt minél többször,…..
Van pár régi Windows játék, amit néha azért előszedek, úgyhogy jöhet a wine. Csomagok úgy tűnt, szépen felmentek, indítom a wine-t, "wine32 not found". Nézem a dselect-et, felrakott mindent, de a wine32 valóban nem települt fel, bár ki van jelölve telepítésre. (Tudom, a dselect…..
Egy hete jött ki hivatalosan a legfrissebb Debian, de én előre ittam a medve bőrére, és újrahúztam az asztali gépem Jessie-vel már pár héttel ezelőtt. Még 32 bites Wheezy volt rajta, és bár vannak leírások arról a neten, hogy hogyan lehet egy 32 bites rendszert 64 bitesíteni (a…..
Nekem se hiányzik. De ez nem az. A számítógépes környezetem általában linuxos, úgyhogy a mindennapos tech problémáim is jórészt e körül forognak, ezért talán Linuxból lesz a legtöbb. De ki tudja? És ha éppen egy akvárium összerakásával nyűglődök, az is belefér, még ha…..
A hét közepét ünnepeljük egy kiadós zombiöléssel. Láttunk már sok a Zombo Buster Risinghoz hasonló játékot: adva vagyon egy bázis, amit szépen meg kell védenünk a ránk törő zombihadtól. Új egységek, fejelsztési lehtőségek, sokféle ellenfél, avagy mindent tartalmaz, amit…..
Szerintem vannak varázsszavak, amiket ha leír az ember, már nem szükséges többet mondani a játékról. Skutnik neve az egyik ilyen, de a teljesség kedvéért álljon itt vince05 levele az Escape from Jay is Gamesről: "Skutnik mester új alkotása a Jay Is Games játékajánló oldal…..
A Hobo Bob kezdetben egyszerű, mint egy faék. Futsz egy hobóval. Először csak átugrálsz akadályokat. Aztán áttörsz falakon is. Majd végigsiklasz csöveken. Később kapcsolóval nyitsz fel kapukat. Végül pedig réseken kell átcsusszannod. Pedig még csak a nyolcadik pályán tartasz,…..
PierP. 2014.05.26 21:33:41
Azt mondják, hogy a macskák önző lények. Nos, Mr. Katt biztos nem, ő ugyanis fegyverrel száll harcba a gyerek kedvenc tortáját felzabáló űrlényekkel szemben. A Die For A Lie-ban van minden, mi szem szájnak ingere, még ha nem is agyonbonyolítva: torta, fegyverek, egyéb fejlesztési…..
Idén rendezték meg 29. alkalommal a Ludum Dare elnevezésű versenyt, aminek lényege, hogy egy flashjátékot kell összehozni a megadott témában 48, illetve 72 óra alatt, egyedül vagy csapatban, kategóriától függően. A The Valley Rule az egyik induló, szóval az értékelésnél…..
A Night Rider Turbo-t DemoDemon küldte be nekünk, át is adom neki a szót: "Én még életemben nem láttam autós szemétparaszt játékot. Eddig. A jayisgames oldalán akadtam rá a Night Rider Turbo-ra. Elvileg egy egyszerű kis valami, mész az úton, kikerülöd a forgalmat. Ja, meg…..
PierP. 2014.05.05 22:58:52
@nyauuuuu: Nem hiszem, hogy szeretnék olyan lelkiállapotban lenni, amiben ezt élvezni lehet :)
Ezt a cukiságot csak a reggeli idegbaj ellensúlyozására kapjátok. Olyan egyszerű és bárgyú, hogy magában nem volna merszem elsütni, mert még kávészünetre is kevés, de a fáradt idegek megnyugtatására talán beválik :). Mész, klikkolsz, örülsz, tényleg ennyi a Wheely 3…..
PierP. 2014.05.05 21:33:58
A Spy 2 messze legviccesebb jelenetét láthatjátok a screenshot-on, legalábbis szerintem. Alapvetően a jól ismert lopakodós játék, ne lássanak a kamerák-emberek, és juss túl az egyes képernyőkön, összesen a nyilak segítségével - de azért ez, hogy a kutya és a gazdája között…..
PierP. 2014.04.29 17:17:57
Munkakerülő játékok Tekergő 2014.04.17 08:00:00
A Hellspin igazi elmebeteg játék. Legalábbis nekem. Egy kis, szemes bigyót kell eljuttatni a forgó fogaskerékhez, anélkül, hogy az oldalfalakat vagy a közfalakat érintenénk vele - de ez még nem lenne újdonság. Ami azzá teszi, az a szemétparaszt irányítás. A kis izé az egér…..
TomTom nevű kommentelőnk még kedden írt nekünk egy kedves levelet, melyben arra figyelmeztetett, hogy napokon belül kész lesz a Submachine 9. És tényleg, ma (a poszt péntek éjjel készül) meg is jelent a legtöbb helyen, sőt, már végigjátszások is vannak hozzá. A szokásos…..
PierP. 2014.03.17 21:07:38
PierP. 2014.03.18 22:02:20
@anonex: Pixelvadászatilag egyetértünk, én Zombossra gondoltam, Skutnikra sose mondanék rosszat :) (Bár a törpés munkáival kihúzta nálam a gyufát :) )
PierP. 2014.03.19 11:08:03
@nyauuuuu: Pontosan arra gondolok én is. Marhára nem bírtam őket megtalálni, ezen meg rendesen fel is idegeltem magam, úgyhogy azokat nem játszottam végig :(
A malac egy indokolatlanul áramvonalas állat, gondolhatnánk. Nos, ez nem így van, ugyanis a Flying Chops főhősei tudnak repülni, amihez elengedhetetlen eme tulajdonság. Ha meg már főhősünk az egérkattintásaink segítségével szelek szárnyán szálldogál, akkor szembe is szegül a…..
Már megint egy újabb hétfő, nem szabad ilyenkor megterhelni az agyat. Azaz disztroj következik. A Road of Fury egyszerű mint egy pofon: megyünk előre posztapokaliptikus járgányunkkal, lőjük az ellenfelet, majd fejlesztgetünk, újabb autókat szerzünk konvojunkba, még jobban írtjuk az…..
Tanulni kéne. Értelmes ember ilyenkor feláll, elvonul egy barlangba, és elő se jön addig, amíg be nem vágta az anyagot. A kevésbé értelmesebbje (=én) még szörfözik egy kicsit a neten. És amikor már éppen felállna, hogy na most már tényleg nekikezd tanulni, rábukkan a Mini Metro…..