Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anatole

64 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak lesek, hogy milyen régen nem posztolt már senki semmit, gondolom vége a vizsgaidőszakoknak, mindenki belemerült a dolgos (peeersze) hétköznapokba. Sajna azonban, hogy tovább tudjam csinálni a lélekölő munkámat, kénytelen vagyok pénzügy-és számviteli ügyintéző vagy miahalál…..
Anatole 2012.01.05 21:19:49
Valójában ez a jó Thaddeus Griffin már mindent elmondott, amit elmondani volt érdemes a helyzetről. Elvileg ez lenne az utolsó babonaposztom ezen a helyen, azonban fenntartom a jogot az UV előtti posztra, ahol a bizottságban már jóságos bácsik ülnek, és átsegítenek minden bajon.…..
Oszt gyün ami gyün' Let them burn 2010.06.24 09:00:00
Amikor ezen poszt élesedik, akkor Doctor kollegával próbáljuk megszerezni a kettest a politikai filozófia nevű alja tárgyból. Sajna én nem vagyok olyan firnyákos jelen állapotomban, hogy érdeseket írjak, úgyhogy kéretik mindenki 9:00kor üvöltse a jól bevált HAJRÁ…..
"Crap" - Hellboy Az isteni Mike Mignola 1991-ben megrengette a világot. Igaz ekkor még senki nem tudott arról, valószínű még a mester sem, hogy a fekete-fehér "Hellboy" feliratos övcsatot viselő démonporonty kalandjai kultusszá terebélyesednek. Bő 2-3 évre rá a…..
You picked the wrong guy on the wrong night. I just lost another goddamn pilot to that punk from "Malcom in the Middle"! - El Superbeasto Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom Rob Zombie-t, a hírhedt zenészt, rendezőt stb. Az úriember sosem volt híján elmebetegségnek, ezt mi sem…..
Soros söralanyunkat szintén nem kell bemutatni, reméljük. Mondhatjuk, közkívánatra következik: Barbãr. Nevével megegyezően pedig egy kifejezetten tökéletes párosítása a belga stílusú, viszonylag erős alkoholtartalomnak és a méz lágyságának. A Barbãr-t a Lefevbre gyártja. A…..
Nem szaporítom a szót, mert nem tudom. Ma tízkor kéretik mindenkit erőst' szurkolni Doctor barátomnak és nekem, hogy abszolváljuk a vizsgánkat, mert ha nem, akkor az nem jó. Le kell aratnunk a győzelem babérját. Rég paráztam ennyire vizsgátol. Utoljára tavaly, amikor nem sikerült.…..
Anatole 2010.01.06 23:26:37
@Thaddeus Griffin: mi az hogy én találtam ki??? egyáltalán hogy nem ég le a bőr a képedről az "egyszer lehet szerencsém" leírásakor? he?
ki kapott hármast polfilóból (is)???? he?
azért mert nem lett meg a kisebbségi cucc, még nem leszel ám "peches"
Anatole 2010.01.06 23:30:12
@Thaddeus Griffin: na, az első kisregényt, amit írtam elbaszta az internet, nincs kedvem leírni mégegyszer úgyhogy: Thaddeus, te bizony kapd be a véreres Babinénit
A karácsonyi főzés-sütés-zabálás-ajándékozás közepette elsikkadt a tegnapra tervezett rajzfilm, na mondjuk asszem túl lehet élni, de azért inkább mégsem kockáztatnám az olvasótábor/nézőközönség becses testi épségét. Úgyhogy íme: a South Park első epizódja, mondhatni…..
Tényleg nem tudom. Ugyanakkor a szoba látható szegmenséből ítélve (no meg még valamiből, nem tudom észreveszitek-e) , arra a következtetésre jutok, hogy az úr szereti a farkasokat. ..
Oszt gyün ami gyün' Ippeghugy 2009.12.09 10:00:00
Húbazmeg, majdnem elfelejtettük! 10-kor értünk HAJRÁLÓGÓSPOLITOLÓGUSOK! Globalizálódunk, mint az állat! Még fő a kávém. Nem kezdtem magammal semmit, kb. Peat most indul el, Anatole meg még ébren írja az ÉD-jét.Külön említést érdemel Dr. Anselmo urológiai felfedezése és…..
Anatole 2009.12.14 05:07:53
"Poo, poo, come out, come out! Ugghh, Uggh!UUGGGGGHHHH!!"  Már régóta egy ideje b*szogatnak a CartoonHéró társak, hogy jó lenne, ha valamit írnék, nehogymár a posztolási sorrendben bekövetkezett káosz felborítsa a világ egyensúlyát (megjegyzem van benne valami).…..
Cartoon Heroes Ambiguously Gay Duo 2009.06.29 07:00:00
„What’s Everybody Looking At?”Az „Ambiguously Gay Duo” (ambiguous = félreérthető, bizonytalan) Robert Smigel és J.J. Sedelmaier agyából pattant ki 1996-ban, azóta a Saturday Night Live keretében jelentkezik nem túl hosszú, de an(n)ál keményebb epizódokkal.…..
"I've been up and down the four corners of this big old world. I've seen it all and I've done it all. I've fought many a good man, and I've laid many a good woman" - Fritz the Cat    - Első Post Porphy-tól - Kedves Olvasók! Első Posztommal, ami egyúttal ajánló jellegű…..
Anatole 2009.11.07 13:11:52
@Porphyrogenitus: na akkor legközelebb viszem a pendriveot a Nanába
Cartoon Heroes "They Call Me Jack" 2009.05.31 07:00:00
Genndy Tartakovsky (Dexter’s Laboratory, Powerpuff Girls), orosz származású animátor a Dexter’s Laboratory sikerén felbuzdulva vágott neki a Samurai Jacknek. A sorozat 2001-2004-ig futott a Cartoon Network műsorán, négy évad alatt 52 epizódot ért meg és négy Emmy díjat…..
Anatole 2009.09.24 22:27:33
@Oidipus Prime: úgy hallottam azért hagyták abba, mert Mako Iwamatsu (Aku hangja) meghalt
Cartoon Heroes Comedy - Kigeki 2009.06.11 07:00:00
"And what you saw at the bridge last night... how I smiled... never utter a word to anyone"Ma ismét kénytelen leszek rövidre fogni, mert igencsak el vagyok csúszva a dolgommal. Azonban mégsem hagyhatom, hogy az esetleges állandó nézőink hiába várják a napi betevő…..
Anatole 2009.09.24 21:33:37
@Oidipus Prime: heh, na igen, kissé rég volt már frissítés, nademajd nekiugrunk MuellR kollegával
Nos Kollegák, senki többet, harmadszor?? :D PIA-PIA-POLITOLÓGIA? :D ..
Cartoon Heroes Berserk 2009.07.11 07:00:00
"Don't take it the wrong way... It's not in my nature to retreat from the enemy" Elég régóta nem volt bejegyzés, köszönhető ez annak, hogy véget ért a vizsgaidőszakunk, és azóta a kellemes részegség és a kellemetlenebb másnaposság állapotában leledzünk állandó…..
Oszt gyün ami gyün' Uccsó 2009.07.01 10:00:00
Hihetetlen, de elérkezett ez is. Ahogy a poszt élesedik, a vizsgaidőszak utolsó, és számomra (talán) legkellemetlenebb vizsgáján üldögélünk MuellR kollegával, és próbálunk valamit összahazudni azért az áhított kettesért. Így a politikai filozófia berkeiben könyékig…..
Cartoon Heroes Hellsing OVA 1 2009.07.01 07:00:00
Újra itt a szerda, és újra itt az egész estét betöltő film a törzsközönségnek (már ha létezik). Volt már egy poszt a Hirano Kohta (vagy Hirano Kouta) mester mangájából készült 13 részes sorozatról, ami nagyban eltér a képregénytől. Az itt megnézhető OVA (Original…..
Cartoon Heroes Happy Tree Friends 2009.06.25 07:00:00
"We don’t just want the gore for the sake of it, there has to be an element that makes you laugh and cringe. If we are in a room brainstorming episodes and end up laughing at the death scene, then it’s all good!"Rég volt már fröcsögő vér az oldalon, úgyhogy ideje…..
Oszt gyün ami gyün' Holy Land 2009.06.23 10:00:00
A tegnapi szégyentelen mázli után asszem maradok ennél a nemzetközi nagytőkés bankárcsoportos témánál, talán kihúzom vele vizsgaidőszak végéig. Remélem még nem posztoltam ezt a videót, ha igen, akkor is kérek egy veszélyesen brutális HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK…..
Cartoon Heroes 2 Stupid Dogs 2009.06.23 07:00:00
„I Want The Toilet Seat!” A „2 Stupid Dogs” (1992), a készítő, Donovan Cook első rajzfilmsorozata. Cook a Hanna-Barbera után átment a Disney-hez, az ő nevéhez fűződik a 2001-ben DVD-n megjelent "Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers” (hát,…..
Hát a mai nap elérkeztem a vizsgaidőszak-pokol legfenekére, ahonnan sajnos azonban lehet még mélyebbre ásni, és tartok tőle, még a föld sem túl kemény. A mai jeles napon 9:00kor két vizsgát is teszek, úgyhogy mindenképp szükség van egy masszív erőteljes babona-poszta, vagy…..
Sajnos megint kénytelen leszek rövidre fogni a körítést, majd valamikor pótolok. Csak rövid időre rendelkeztem Nickelodeonnal, de ez az idő elég volt arra, hogy amint megláttam a torrenten a hódtestvérpár kalandjainak első négy évadát azonnal és örömmel benyomjam a…..