Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigers

76 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osso bucco-t akkor szoktam készíteni, amikor  a borjúlábszár akciós és kedvező az ára és ilyenkor nemcsak két-három darab akad belőle a pultban a közeli boltban Az osso bucco "lyukas csontot" jelent, utalva a csont közepén található velőre. Személyenként egy darabbal érdemes számolni, de férfiak és…..
Ebola. A csupán 1976-ban azonosított betegségre a mai napig nem találtak gyógymódot. Hogy megérthessük, mi lehet ennek az oka, egy gyors pillantást kell vetnünk a gyógyszermultik működésére. Ne essünk kétségbe, a magyarázat meglepően egyszerű lesz. Abból kell kiindulnunk, hogy…..
The Illuminates. Ez a neve az 1982-ben Steve Jackson által megalkotott kártyajátéknak, amely játék célja a világhatalom elérése törvényes, törvénytelen és misztikus eszközök felhasználásával, egyszóval bármi áron (eredetiségét elismervén a The Illuminates 1994-ben elnyerte…..
A Disney legújabb, ezúttal is kasszasikernek ígérkező remekműve, a Jégvarázs, (Frozen) nagyon nőiesre sikeredett. A sztori nem szenvedett sok módosulást a film alapjául szolgáló meséhez képest (Hans Christian Andersen A hókirálynő c. műve), a  fő -és mellékszereplő női…..
Öregek. Idősek. Vének. Nyugdíjasok. Szumma szummárum, a 65 fölöttiekről beszélünk, akik tiszteletre méltó nagyszülők helyett mára a nyugdíjrendszer mumusaivá váltak, költség az országnak, súlyos elem a költségvetésben. Ha elgondolkodunk azon, milyen is lesz az életünk,…..
Tigers 2013.11.28 11:08:05
@Huncutkukac: Haha, kosz:-))) Ja gondolkodtam is h lehet h nem is az elet hossza ami szamit, csak a minosege, szoval talan nem szeretnek nyugdijas lenni, legalabbis nem Magyarorszagon (nem is ott vagyok...).
Aki azt tanacsolja, h gyujtsenek az oregsegre, ez eddig ok, sajnos igaz, maskulonben felkopik az all. Csak eppen ok is egesz eletukben fizettek nyugdijjarulekot, meg mi is ma, csak eppen abbol stadionok epulnek.
Kár, hogy Tarlós István nem foglalkozik az online humorral, lényeg, hogy érti ő a viccet (csak nem szereti, hogy Illetékes elvtársat idézzük...:-D). Kár az is, hogy sok minden más fontos dologgal sem foglalkozik, az meg aztán még inkább kár, hogy azt sem tudja, hogy jövőre kész…..
Történelmi post ez a mai. A mai nappal végleg leszámolunk a "férfiak a soványakat szeretik" legendával. A férfiak, ha választhatnak, akkor a gusztusos domborulatokkal rendelkező nőket szeretik! A probléma az, hogy legtöbbször nem választhatnak, az ilyen nők ugyanis hamar elkelnek,…..
Történelmi bejelentést tett John Kerry amerikai államtitkár a múlt hét közepén, illegálisnak nyilvánítva a palesztin megszállt területeken felépített izraeli településeket. Az Egyesült Államok mindezidáig visszafogott maradt a településeket illetően, maximum "a…..
Alig 7 hónapnyi pápasága alatt I. Ferenc pápa 92 alkalommal mondott beszédet, 33 alkalommal mondott ünnepi misék alkalmával szentbeszédet, 21 hivatalos levelet és 24 hivatalos "short" üzenetet küldött el, nem beszélve a vasárnapi misék szövegeiről és az egyház megreformálására…..
Hogy pontosan mi is Angela Merkel sikerének titka, sokan próbálták már elemezni több-kevesebb sikerrel. A németek mindenesetre imádják, a nagy többség legalábbis, ezt is bizonyítja az elmúlt választásokon elért elsöprő sikere. A gazdasági válság elmélyülése egész…..
Katari Úszò Világkupa: Izrael van és mégsincs... Az időpont 2012. február 20. A helyszín Irán. Az apropó akkor a foci volt, amikor is az iráni Sepahan Isfahan futballcsapat lemondta a Partizan Beograd-dal való mérkőzést, mivel a belgrádiak edzője akkoriban az izraeli Avram…..
Csak az Egyesült Államokban évi 650 milliárd dollárra becsülik a social media (Facebook, Twitter..) használatával elvesztegetett időt a munkahelyeken. A statisztikák szerint  2012-ben az amerikaiak összesen 74 milliárd percet töltöttek social network-ön, ami idejük 20%-ának…..
November 23-ig kell még várnunk, hogy megtudhassuk, ki lesz a Londonban megrendezésre kerülő Miss Plus Size International szépségverseny győztese.  A szabály szerint minimum angol 18-as mérettel kell rendelkezniük (ez egy európai 44-46-os méretnek, az olasz konfekcióméretek…..
"A nürnbergi per folyamán rengeteg hazugság és kitaláció hangzott el a fogolytáborokkal kapcsolatosan. Mauthausenben a menzán kívül még bordélyház is állt a foglyok rendelkezésére. Amúgy meg semmit nem bánok, amit tettem, a múltamhoz való hűség elvi kérdés. Gázkamrák? Soha…..
Amikor nem más, mint az Európai Unió kéri mi, földi halandók segítségét, kötelességünk a rendelkezésére állni. Egy nem is újdonsült uniós kezdeményezésről van szó, amelynek lényege, hogy az állampolgárok közreműködését kérik a legfontosabb döntések…..
Mi lett velük, mit csinálnak, kivel szűrték össze a levet? A 70-es (és egy kicsit a 80-as) évek szupermodelljeiről van szó, azokról, akiknek még személyiségük volt, a karrierjük nem 2 évig tartott és nem az alkohol-drog-fogyasztótabletták háromszögében éltek. További…..
Angela Merkel a harmadik Németország történelmében, akinek sorozatban harmadszorra sikerül kancellárrá választatnia magát. Az abszolút többség eléréséhez is kevés hiányzott, 311 szavazókörben győzedelmeskedett a kereszténydemokrata koalíció a szükséges 316 helyett.  A…..
Tigers 2013.09.23 15:56:29
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: a szavazókörzetek száma 598. Ha pedig további kétségek merülnének fel, további információk a német választási rendszerről pedig itt en.wikipedia.org/wiki/Electoral_system_of_Germany
A nagy Európával ellentétben kis hazánkban ismét egy sor termékért és szolgáltatásért többet kell majd fizetnünk szeptembertől, mint előtte. Csak néhány példa: Taxi: a mostantól életbe lépő hatósági rögzített áraknak köszönhetően fix árakon taxizhatunk (eddig csupán…..
Tegnap publikálta a Forbes szokásos, minden évben megjelenő listáját a 400 leggazdagabb amerikaiaról. A listát ismét Bill Gates nyitja, a második helyen Warren Buffet, akinek a neve sokak számára ismerős. Már kisgyerekként kitűntek külenleges adottságai a befektetések…..
Itt a nyár, itt a vakáció ideje, de ki tudja ezt megfizetni??? Olaszországban gondoltak a karcsúbb zsebű, de a munkára mindig hajlandóakra is. A www.barattobb.it honlap tengerparti Bed & Breakfast-ek és egyéni apartmanházak -illetve lakásokban való nyaralásokat ajánl, nem…..
Ilyen is van, Kína lassít a tempón. A kínai pényügyminiszter, Lou Jiwei a legutóbbi, Washingtonban megrendezésre került Egyesült Államok - Kína közötti együttműködésről szóló konferencián jelentette be, hogy a 4 hónappal ezelőtt a 2013 második szemeszterére vonatkozó…..
Az igazság az, hogy ezen blog szerzője hosszú-hosszú időn át gazdagította nem a kerekded, hanem a KÖVÉR nők táborát (azt hiszem, a 120 kiló fölötti értéket nyugodtan nevezhetjük így) és egy bizonyos pontig egyszerűen soha nem merült fel benne, hogy le kellene - vagy le is…..
Tudtátok, hogy vannak olyan ruhadarabok, amik kicsi és soványka testalkatra kifejezetten ellenajánlottak? Mégiscsak jobban áll egy fenékemelős-fenékkerekítős farmer egy méretes hátsón, mint egy icipici fokhagymán...:-) Itt kellene beszélnünk arról is, hogy a férfiak társadalma…..