Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pálinkás

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Gábor, a Bankár Holding alapítója, hetvenmillió forintos alaptőkével száll be a Buttler borászatba. Az új cég, a Gróf Buttler Borászati Zrt. továbbviszi a hasonló nevű kft tevékenységét. Az új cégben a Bukolyi családnak harminc százalékos részesedése lesz. A HVG…..
Nos, akkor maradjunk a buborékoknál. Talán még nem késtünk el egy-két külhoni szépség ajánlásával. A poszt első felében röviden áttekintem a legfontosabb pezsgős vidékeket, stílusokat és metódusokat, aztán az itthon is beszerezhető képviselőikből ajánlok néhányat.…..
Az időjárás talán megkönyörül a ma kezdődő Szekszárdi Szüreti Napokon, és ha a borok hűtése miatt nem is kell aggódni, tartós eső már nem lesz. A szekszárdi borászok gyakorlatilag teljes létszámmal képviseltetik magukat. Néhány név és bor találomra a kínálatból:…..
pálinkás 2008.09.19 01:10:00
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..
pálinkás 2008.03.19 15:25:25
Olyan is van Magyarországon, hogy pálinkalovagrend, amely azt találta ki, hadd legyen december 6. a pálinka napja. Azért, mert Szent Miklós nemcsak a szegényeket meg a gyerekeket szerette, hanem a pálinkafőzőket is. Úgyhogy mostantól nemcsak a kiskorúakat kell megajándékozni ilyenkor,…..