Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niko carpitos (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Semmi nem véletlen 2014.07.04 12:17:23
A sárvédő sem véletlen.Ahogy az sem, hogy nem véletlenül kellene a keréknek alatta maradnia.És nem kilógni oldalra. Sem az utcán, sem egy amatőr versenyen. Nem kell nagy tempó a nagy eséshez, bőven elég a nyolcvanas tempó. ..
niko carpitos (törölt) 2014.07.04 14:19:56
@Xebu: a fogaskerék-szivattyúban szélen áramlik a folyadék, nem az összeérő fogaskerekek között (de attól még igazad van, csak nem értem a levegő mitől lenne szivattyúzva nyílt térben).
Kidobtad a tévét? Még hétvégén is melózol, és nincs egy tévé sem a közeledben, amin nézhetnéd az év legjobb autóversenyét? Nyugi, itt egy livestream a Le Mans-i 24 óráshoz:      Ha pedig van tévéd, és nem akarsz lemaradni az Audi, a Porsche és a Toyota egynapos…..
niko carpitos (törölt) 2014.06.14 23:44:38
@Ford Focus: a szabályokkal eltűntették, kevesebbet fogyaszthat, mint a benzinesek, ezzel semmivé vált a dízel előnye. Holott erre építették az egész autót (egyedül ők választottak 2MJ-os energiavisszanyerő rendszert, többeik 6-osat).
Igen, már az LMP2 is zárt, ezen az online live stream-en látszik is: www.dailymotion.com/video/x10uq5g_onboard-oak-racing-n-35_sport
Vérfürdő a Black Wall Street-en   - lz - Az egyesült államokbeli Oklahomában található Tulsa városában élt a XX. század elején az egyik legsikeresebb és leggazdagabb afro-amerikai közösség - központjában az Greenwood Avenueval - az utcával, melyen fehér ember nem járt.…..
niko carpitos (törölt) 2014.05.09 19:21:29
A rászistákok megjelentek már.
én csak ennyit fűznék hozzá a fenti vitához:

www.sentencingproject.org/template/page.cfm?id=122

Aki szerint ugyanolyan arányban bűnöznek a fehérek is, az költözzön a feketék közé.
niko carpitos (törölt) 2014.05.09 23:37:42
@komplikato: Úgy lenne értelme a statisztikának, ahogy az általam linkelt is van. Keresztény bűnöző / keresztény arány kontra pl. iszlám bűnöző / iszlám arány. Abszolút értelemben nyilván a keresztények lesznek többen a börtönben (USÁban). Ha relatívan is a keresztények vezetnek, az más kérdés. Egyébként az, hogy valaki hivatalosan milyen felekezetű, nem jelenti azt, hogy azon vallás szerint él. Az általam ismert keresztények 90%-a egyszerű ateista, csak még megkeresztelték őket. Egy hívő átlagos keresztény szerintem nem egy tipikus bűnöző karakter (ha a pedofil papokat nem tekintem hívőnek).
Cary and Michael Huang, egy középiskolás kaliforniai testvérpár úgy döntött, hogy megrajzolja a létező világ mércéjét. Egy ingyenes 2D CAD szoftvert felhasználva el is készítették az interaktív animációt, amelynek első változatával már tavaly nyáron előrukkoltak. A…..
niko carpitos (törölt) 2013.12.21 01:40:13
@satibi: a fizikai törvények a nagy bumm után álltak be :)
amúgy jah, problémás
Kézifékrángatók, Zsiguli-betyárok és wannabe-drifterek, halvérű családapák, fiatal utcai versenyzők! Jön a hideg, jön a tél, ilyenkor remegve várja minden gázrugdosó az első havat-fagyot-jeget. Aztán - sokszor - csúnya baj a vége: országos botrány, autótörés, kórház,…..
Belsőség Heti merítés 2013.09.29 10:34:50
Magyar tervezésű , német cirkáló ,megállja a helyét A legjobb fogyasztási értékem Shell 100-as benga, plusz fél doboz oktánszám növelő a teli tankhoz és irány Croacia. ha jól emlékszem 4,5,5 literre jött ki, 120-130 normál autópályás tempónál, de az…..
Vajon mit tudhat egy drága, kifejezetten utcai viselethez tervezett Momentumnak elnevezett designer Sennheiser-fejhallgató, amit mondjuk az én szakadt Hamám nem? Az eredmény pár hét rendszeres viselés után egyáltalán nem meglepő: már le is passzoltam egy ismerősnek a szakadt…..