Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriella Kiss

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló magyar nanocsoda 2014.12.12 07:50:26
Bullshit. A szó jelentése: hülyeség, süketelés, buta beszéd, blöff. Nem tudom, miért, de ez jutott eszembe, amikor a blog több olvasójának javaslata alapján elkezdtem utánanézni a Lavylites terméknek. Néhány oldal átolvasása után pedig rájöttem, nem is a termék a lényeg:…..
Ki ne ismerné Antal Vali oldalát? A weblapon megjelenő írások már több bejegyzést is inspiráltak a blogon, most egy régebbi, keserűsós méregtelenítést taglaló leírással foglalkozunk. Több, mint 2400 ember ajánlotta a facebookon, Antal Vali facebookon oldalán egy mostani…..
A tévében is reklámozott, vény nélkül kapható gyógyszereket egyesek hajlamosak inkább gyógyhatással is rendelkező cukorkának tekinteni, mint komoly gyógyszernek. Tény, hogy a nagyon markáns hatással rendelkező szerek csak orvosi vény ellenében vásárolhatóak meg a patikákban,…..
A lúgosító étrend napjaink legnépszerűbb étrendi és életviteli irányzatai közé tartozik, éppen ezért is választottam ki részletesebb bemutatásra és elemzésre. A kezdeti, alapvetően egyszerű étrend mára egy bonyolult szisztémává nőtte ki magát, számos változata született, keveredett más étrendi…..
Napjainkban divatja van az olyan „tudományos” cikkeknek, mozgalmaknak, amik az eleinket évezredeken át megtartó étkezési szokásoknak rohannak neki teljes erőből. Ennek megfelelően a tej és tejtermékek ellenségei is egyre több világhálós felületen nyilvánulnak meg, ezek közül emeltem ki egyet…..
Ma kivételesen maradunk Magyarországon és nem is egy személyes történet következik, hanem egy vitaindító írás. Kiderült ugyanis, hogy már az érettségi előtt álló középiskolások egy igen jelentős része (egyes intézményekben akár az egyharmada!) tervezi, hogy külföldi…..