Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siskalaszlo

0 bejegyzést írt és 516 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem véletlen az a második rész a címben, hiszen januárban már olvashattatok egy ilyen jellegű posztot, akkor abban FroG és danialves 15 darab, 2013-ban megjelenő filmet szedett össze. Ugyan azok közül még nagyon keveset láthattunk a mozikban, azóta több olyan alkotás is a…..
siskalaszlo 2013.08.20 09:45:54
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
siskalaszlo 2013.08.06 06:45:02
A Mercedes pénteki szenvedése után óriási meglepetésre Lewis Hamilton az utolsó pillanatban elhappolta a pole pozíciót Sebastian Vettel elől. A brit bajnok négy századdal szárnyalta túl a listavezető legjobbját, és talán még ő maga sem hitte el, hogy éppen most sikerült 30.…..
Jövőre lesz 40 éves az egyik leghíresebb magyar termék, a Rubik-kocka. A játékot aligha kell bemutatni, ellenben a legdrágább változatát most megmutatjuk. A Rubik-kocka egyike a világon a legtöbb példányban eladott játékoknak (és akkor a hamisítványokat még nem is vettük…..
siskalaszlo 2013.07.26 21:09:04
Tisztelt Szerkesztőség!  Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
 Tisztelt szerkesztőség!   A párom ügyében fordulok Önökhöz. Néhány hónappal ezelőtt kapott egy állást cégnél. Előtte pár hónapig munkanélküli volt, így nagyon örültünk, hogy itt sikeres volt. A cég akkor nagyon komoly és megbízható szervezetnek tűnt. Az…..
Ha még valaki nem látta volna.. (ha pedig nem tudná, ez a Szaturnusz körül keringő Cassini szonda fotója a földünkről 2013 július 19.-én) ..
siskalaszlo 2013.07.23 23:14:13
:D
A fenti, gyönyörűen szexista reklémot a Renault brit ügynöksége követte el, és úgy másfél percen át nem szól műsról, mint a csöcsökről, hiszen lengén öltözött csajok ugrálnak benne egy Clio előtt, amiben van egy gomb, a Va Va Voom effektus előidézésére, ami annyit tesz,…..
Mint a lórúgás, olyan érzés azt látni, hogy a napokban Anglia királynőjének alá kell írnia egy ilyen törvényt. Kifordult önmagából a világ, nincs már hagyomány, semmi sem szent, még a brit korona sem. II. Erzsébet, az anglikán egyház feje, a skót Presbiteriánus egyház…..
siskalaszlo 2013.07.21 10:44:19
A Lotus F1 Team versenyzői nagyon optimistán készülhetnek a 28. Magyar Nagydíjra, hiszen tavaly kettős dobogós eredményt ünnepelhettek a Hungaroringen, és nem mellesleg a legutóbbi, németországi második-harmadik hely is nagy lendületet adhat az enstone-i gárdának. Kimi Räikkönen…..
siskalaszlo 2013.07.20 21:09:09
siskalaszlo 2013.07.20 22:27:14
@petya.apukaja: jó is lenne :D
Csupán arra célzok, hogy Lotusok akkor mennek jól, ha száraz és meleg a pálya :)
Nem igazán szeretnék elveszni a hazai politika mocsarában, de Orbán Viktor Wall Street Journal interjúja kapcsán (magyarul itt található beszámoló) szeretném az ott elhangzottakat a tényekkel szembeállítani. Miközben a kormányzati propaganda gőzerővel hirdeti a sikereket leginkább…..
siskalaszlo 2013.07.20 17:23:10
@micsoda?: igen, és ott a román elnök megköszönte azoknak akik külföldre mentek dolgozni, mert nélkülük már bedőltek volna. Nálunk meg lebeszélnék őket...
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. Tíz évig maradnak a válságadók - mondta Kedves Vezetőnk, mire a Nemzeti Oligarcha Válogatott tag Csányi Sándor besétált az OTP-be és kisöpörte a padlást. Úgy látszik ennyi rendkívüliség már…..
Miközben a migráció által leginkább érintett országokban, ezen belül is főleg Nagy-Britanniában, dübörög a vita a bevándorlók körül (egyes lapok kifejezetten kampányt folytatnak), a minap kiderült, hogy a következő évtizedekben nélkülük komoly nehézségek…..
Most mindenki azt fogja gondolni, hogy elírtam a címet, vagy fizetett huhogó vagyok, de ha követik az alábbi gondolatmenetet, akkor belátják, hogy nem hülyeség. Ha nem lenne az egész rezsicsökkentési kampány, akkor már rég lennének a lakosság részére a versenypiacon olyan…..
Kommentelők is, személyes ismerősök is kérdezik, hogy mivel lehetne jól elhelyezkedni, mit érdemes tanulni, merre irányítsa a továbbtanulás előtt álló gyermekét. Ezt a kérdést önmagában meg lehetne válaszolni azzal, hogy most keresett szakma pl. az ápolónő, a mezőgazdasági…..
siskalaszlo 2013.07.18 21:09:13
@Kukiság: nem tévhit. Én úgy mentem ki közvetítős céghez, hogy nem tudtam a nyelvet. Felhívattam egy ismerőssel, aki beszél németül, mondtam, hogy olyan meló kellene, ahová nem kell nyelvtudás. Azt mondta kell neki 4 amber, de abból beszéljen 1 németül. Oké. Egy raktárba kellett dolgozni, szkennerrel (komissiózni). Vittem ki neki vagy 30 embert, akik nem tudtak beszélni, mégis dolgoznak. Szal aki nyelvtudással nem talál külföldi melót, az nem is akar. Annyi közvetítő van kint mint a nyavalya és csak vadásszák az embereket. Szal ez nem butaság és nem tévhit. Ez tapasztalat Kedves Kukiság :D
Minden idők egyik legnagyobb hatású tudósa még 1932-ben adott ajándékba egy Bibliát egyik amerikai barátjának. A könyvet elárverezték, nem kis meglepetésre hatalmas összeget fizettek érte. A XX. század egyik legünnepeltebb tudósa volt Albert Einstein, egyebek mellett a…..
(Többen kérdezték már, hogy miben mások a magyar munkakörülmények külföldhöz képest? Igaz-e, hogy "nyugaton" kevésbé stresszesek az emberek, és jobb körülmények között dolgoznak, miközben hazánkban a szart is kitapossák a munkásból? Erre a kérdésre szeretnék egy kicsit…..
siskalaszlo 2013.07.17 17:23:08
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: A sárgázás a leértékelés, akciózás egyik módja. Olyan termékeket sárgáznak, amiből kevés maradt, nem fogyott el, viszont hamarosan lejár. Van is külön minden osztályon egy rész, ahová ki van téve az összes termék ami le van sárgázva. Azért is hívják így, mert sárga címkán van a leértékel ára.
A másik leértékelési mód, az pedig akkor van, ha nem fogy a termék és még sok is van belőle, nem is olyan jó minőségű már. Ilyenkor a termék saját helyén van leárazva. Onnan lehet észrevenni, hogy a polcán, a címkére van írva tollal egy "Á" betű. Ami a dolgozóknak szól. Szal ha látod az "á" -t akkor az tuti akciós :D
siskalaszlo 2013.07.17 17:23:58
Tiszteletem   Nos azt hiszem semmi sem változik! A fiam is hasonló gondokkal küzd jelenleg is ! A történet:  Jelentkezett egy céghez ahol közölték ,már másnap dolgozhat! Felvette a munkát, majd pár nap múlva megkapta a papirokat, amiből kiderült.....akinél…..
Linkgyűjtemény  www.wellnessorigo.hu www.amerce.huwww.ferfiegeszsegor.huwww.intimzona.huwww.urologiaiprogram.hu www.loritan.hu  Ingyenes linkgyűjtemény | Pagerankbooster.org http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=230977 Linklap linkgyűjtemény Chat-Lak-ozz! a…..
siskalaszlo 2013.07.16 22:24:16
siskalaszlo 2013.07.16 22:24:56
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
Egy igazi NeverEnding sztorivá vált az elmúlt évek alatt a tanárok fizetésének konszolidációja. Mi a Ténytárnál a kezdetektől figyelemmel követtük a szappanopera hosszúságúra nyúló történet részleteit. Ha valamire, akkor erre biztosan rá lehet mondani, hogy elhúzták a…..
siskalaszlo 2013.07.16 18:06:23
@na4: Sajnos igazad van...
De nem csak nekik rossz. Én tudom, hogy diploma, meg minden, de ez van. Siránkozni nem érdemes. Aki tud éljen több lábon, vagy muszáj elmenni külföldre... ez van sajnos, valahogy boldogulni kell :(
siskalaszlo 2013.07.16 20:08:39
@zizizuzu: az a baj, hogy mind1, hogy mire hivatkoznak... nekünk nem lesz jobb. Ne a politikától várjuk a jobb jövőt, hanem magunkon segítsünk
A Puma szerint teljesen rendben van, ha ők vizsgálják be a viszonteladóiktól vásárolt, egy hónap aladt kilyukadó cipőket. És természetesen a vásárló a hibás: 2013.04.12.- én vásároltam egy Puma Drift Cat SF típusú szabadidőcipőt a budapesti A4 Space Store-ban. (Cím:1093…..
Maga a NeoBux 2008 március óta futó mexikói származású oldal, és folyamatosan gyűjti a reklámozókat és az ügyfeleket (eddig megbízhatónak bizonyult). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak: Egy kattintás ennyit ér: 0,01$ – 0,02$Minimum…..
A fiatalok által menedzselt vállalkozások kétszeres sebességgel képesek fejlődni, a gond csak az, hogy kevesen vágnak bele és sokan már az elején elbuknak.Bizonyára legtöbbünknek van olyan ismerőse, rokona vagy barátja, aki a közelmúltban végzett tanulmányaival, és egyelőre nem…..
Online kaszinók ahol rendesen fizetnekLassan a felmérésem végére érek, amiben a magyar nyelvű netes kaszinókat vizsgálgattam meg. Azt néztem, hogy hol genyóznak az emberrel, és hol nincs probléma. Már sok kaszinón végigmentem, ezeket a tapasztalatokat foglalom most össze.Fontos, ez…..
siskalaszlo 2013.07.16 14:58:34
erről mi a véleményed?
hu.quatro-casino.eu/
elég sokat hirdeti magát a Neobuxon