Regisztráció Blogot indítok
Adatok
black arabs (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A domain nevek végén lévő fő és nemzeti kiterjesztések – .com, .net, .org, .hu, .cn, .ru és a többi – egy ideig úgy tűnt, hogy az idők végezetéig kiszolgálják az igényeket. Senki sem számított rá, hogy az internet milyen őrült sebességgel fog növekedni, s mennyire…..
Úgy érzem, ősszel beköszönt az új éra. Sok változás van az életünkben, főleg a gyerekek frontján. Végre mindkettő intézményesül - a kicsi már ügyesen beszokott a családi napközibe, a nagy meg megy a "nagy" oviba. Ezen még egy kicsit görcsölünk, ő is, én is. A kis meleg…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Több fenyegetést kaptak, személyesen is megkeresték a magyar spamwiki szerkesztőit a warezspammerek. Az NHH tehetetlen a netes maffiákkal szemben. ..
black arabs (törölt) 2009.05.02 18:17:05
Ez most egy kicsit rendhagyó összeállítás ma estére, de fel kellett tennünk, annyira magával ragadó, ahogy együtt élnek a bringával. Te is tekersz? Légy büszke! Bárhol, bármikor.   Első kép: Boci, második: Pálmai Zoltán..
black arabs (törölt) 2009.04.10 21:18:03
Hungarian Cycle Chic Gladiátorék 2009.04.08 18:10:00
Najó, ez akkor most a rejtély rovat. Mit gondolnak cyclechic olvasók -merthogy gladiátorné teljesen oké-, vajon Mr. Gladiátor milyen ruhában teker a mindennapokban? Vajon tapinacis ő, avagy nem? Öltönyös, vagy izompólós? Fotó: pohly..
black arabs (törölt) 2009.04.08 20:49:19
  Szerintetek mit keres a lány?..
black arabs (törölt) 2009.04.04 21:13:01
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
black arabs (törölt) 2009.01.08 11:46:36
De hogy a szőke nőnek mér karácsonykor kell felbukkannia? Az egész levélben az elbeszélőszerkezet a legsúlyosabb, hogy apa és anya. Mert apa és anya félrekúrnak, ez van, jó reggelt.Kedves Szakítós, a helyzet érzékenysége miatt "külső" szemszögből küldök egy gyors,…..
black arabs (törölt) 2009.01.08 10:30:33
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
Subba Csokifasz és a fodrász 2007.12.17 13:41:00
Pákó és a csoki fasz. Heheheháhöhöhö. Ez a videó ennyit tud, ne is keressetek mögöttes tartalmat, gondoltunk bemelegítésnek jó lesz. Az igazán elgondolkodtató kisfilm a következő lesz. Mi konkrétan arra gondoltunk, hogy ezek azért készülnek, hogy mi megtaláljuk, és…..
Az is nézze szerdán a Barátok köztöt, aki az elmúlt 4094 részt kihagyta! Tévétörténeti esemény ugyan nem lesz, a Jóban-rosszbanban szinte már a Woman Secret teljes őszi-téli kollekcióját bemutatták, sőt az RTL Klub szappanoperájában is volt már tinierotika, de akkor is, a…..