Regisztráció Blogot indítok
Adatok
assassin07

17 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, íme az egyik oka annak, hogy ott tart országunk ahol. Rétvári Freudi elszólásából kiderült, miről is ábrándoznak politikusaink. Nemhiába ők a legnépszerűtlenebbek az országban. Régen volt már az, amikor a politikusok voltak a népért, és nem fordítva. A világ…..
1 millió 50 ezer- ennyi aláírást gyűjtött a Fidesz a rezsicsökkentés érdekében- jelentette be Hoppál Péter."1 millió 50 ezer ember mondta azt az elmúlt négy hétben  Magyarországon, hogy meg kell védenünk a rezsicsökkentést."- mondta a Fidesz szóvivője.Mégis kitől kéne…..
A mai világban minden hétre jut egy újabb őrület: Harlem Shake, Gangnam Style, Soltész párválasztó programja, stb.  Íme a legújabb és legidiótább: a kondom kihívás. A képlet egyszerű: végy egy kondomot, szívd fel az orrodon keresztül és húzd ki a szádon. Életveszélyes…..
   Ismét briliáns ötlettel rukkolt elő a kormány: az olyan több tíz milliárdos programok, mint például a ócsai lakópark, vagy az új futballstadionok felhúzása után megint csak egy létfontosságú programot tervez végrehajtani: segít párt találni az…..
A brit kormány bevándorlási adatai alapján 18.110 magyar állampolgár kérelmezett társadalombiztosítási számot a helyi hatóságoktól, tanulás vagy munkavállalás céljából. Ezzel a 10. helyet foglaljuk el a bevándorlási listán. Tavaly összesen körülbelül 600.000 kérelem…..
fülkeforradalmár Ébredj magyar! 2013.04.02 21:11:49
Szegény magyar ember, annyi rossz érte már, a bal sors régen tépi, ahogy a Himnusz mondja. De mindig bízik, hogy jobb lesz, hogy valami jó éri őt. Ebből adódóan ki is használhatók és hát olyan világban élünk, ahol ki is használják ezt a naivitást.    Ma egy olyan…..
assassin07 2013.04.03 14:50:09
@vészmadár (pica pica): most kapásból több sporttal foglalkozó magyar oldal jutott eszembe, nem szeretném megnevezni őket.
Ha feljebb olvasnál, láthatnád, már akkor ezért átszerkesztettem, ott le is zárult a téma, de Laciii folytatta és most te. Csak nem értem miért nem a lényeget ragadjátok ki belőle, miért azon kell lovagolni ,hogy nem írtam oda, hogy nem a hivatalos oldalról beszélek (meg amúgy sem neveztem meg az oldalt). Ennek a résznek régen vége, csak ti pedzegetitek. A "hibámat" már több órája kijavítottam ,hogy ne legyen félreérthető. Innentől lezártnak tekintem ezt a témát, újra.
assassin07 2013.04.03 17:21:11
@Ádám Mikó: én a facebook oldaluk népszerűsítésére gondoltam, azáltal, hogy ha részt akarnak venni a játékukban, akkor először az oldalt kell lájkolni, aztán megosztani a hirdetést. Amire te gondolsz az a kamu regisztrációs lehúzás a honlapjukon, igen, azért pénzt kérnek már.
assassin07 2013.04.03 17:25:36
@Laciii: hármatoknál menő, gratulálok :) Amúgy a 2 "figyelmetlenség" egyáltalán nem ugyanolyan horderejű, csak úgy mondom. :)
Gerendás Péter elhagyja Magyarországot. Ez a hír lényegesen eltörpül a gazdasági problémák és politikai csatározások hírei mellett, de úgy érzem, nem hagyhatom szó nélkül.  Gerendás Péter, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadőművész. 2001-ben megkapta a Radnóti…..
   Kapitalizmus vs. kommunizmus (szocializmus). Ez a rivalizálás határozta meg a világot több évtizeden át, kétpólusúvá téve azt.   A kapitalista rész fő védője az Egyesült Államok azóta is, a kommunizmusé anno a Szovjetunió, mára utódja is kapitalista rendszerben…..
assassin07 2013.03.31 12:24:49
@MikeBoy: természetesnek vettem, hogy mindenki, a mai működő kapitalizmusra gondol, le is írtam, hogy a 80-as évek előtt jól működött. Én a mai rendszert támadom, nem magát a kapitalizmust. Egyértelműnek hittem azt, hogy ennek a cikknek olvasói értik, pontosan mire gondolok, de valóban, azért lehetett volna egyértelműbb megfogalmazás is, remélem most már nektek is tisztább a kép.
assassin07 2013.03.31 12:37:19
@MEDVE1978: Egyetértek, de ezt le is írtam, hogy a mai politikusok, bankárok olyan kultúrában, mondjuk úgy, "nőttek fel", ami rossz irányba formálta át gondolkodásmódjukat, természetüket.
assassin07 2013.03.31 19:08:31
@GERI87: Te valamit nagyon félreértesz, most úgy beszélsz mintha én annyira odalennék a kommunista ideológiáért. Nem hoztam fel érvet a kommunzimus mellet, amikor azt írtam h fel LEHETNE mindkettő mellett (nem egyetlen ember mondta,hogy a szocializmusban könnyebb életük volt, ha érdekel kérdezd meg őket)az csak egy bevezető volt hogy a kapitalizmusban is vannak rossz dolgok, ez sem egy tökéletes gazdasági rendszer, ennyi.
Igen a kapitalista hitel valóban többször megmentette például Magyarországot, Kádárékat is belevéve. Én többnyire Amerikáról írtam, kérdezd meg az amerikai adófizetőket, hogy örömmel húzták e ki azokat a bankokat a gödörből amelyek saját hibájukból, kapzsiságból mentek tönkre. 700 milliárd dollár az adófizetők pénzéből, igazságos ez nem?

Tisztában vagyok vele, hogy a kommunizmus diktatúra, nem is írtam azt hogy milyen igazságos egy rendszer, egyáltalán nem érveltem mellette olvasd már vissza.

A középosztály az idea? Érdekes, a középosztály igen sok országban szűkül, pláne a válság óta. Németországban például 5 millióan szorultak ki belőle, sőt, Amerikában is szűkült, hiába mondod, hogy meg kell őrizni, igen ez mind szép és jó, a tények mást mondanak. Szegény ember nem vásárol, igen, de hitelt lehet adni neki. A válság kialakulásának egyik oka az volt, hogy a bankok olyan embereknek adtak hitelt akikről tudták hogy nem fogják tudni visszafizetni, őket ez meg nem érdekelte mert a hitelt befektetési bankoknak adták el, a profit megvolt.
Hogy minek idekeverni a kommunizmust? Nem kevertem ide, megemlítettem, de nem érveltem mellette, nem mondtam, hogy az milyen jó, valamit félreértettél...
   A foci örökzöld kérdése: kell e videóbíró, vagy más technológiai eszköz a játékba?   A legtöbb ellenzője a videóbírónak van, amit én s elítélek.. Ha bevezetnék, a játék folyton állna, minden egyes vitatható szituáció után lerohannák a bírót a játékosok a…..
Két legyet ütni egy csapásra- ez is lehetne az új ócsai lakópark szlogene.Valóban remek ötlet, hogy a legnagyobb bajban levő devizahiteleseknek tetőt adjon fejük fölé a kormány, abba azonban többen nem gondoltak bele, hogy milyen áron.Kampányfogásnak valóban jó ötletnek tűnt a…..
Csoda történt a magyar gazdaságot illetően! Nem sokkal azután, hogy Matolcsy Györgyöt választották meg a jegybank elnökének, az ez évben folyton recesszióban lévő magyar gazdaság mégis növekedni fog 2013-ban -legalábbis Matolcsy, az elnök embere szerint. 0,5%-os gazdasági…..
assassin07 2013.03.28 00:06:50
@Messzi Vetek: Először is ez egy blog, ide nem hivatásos újságírók írnak. Másodszorra ez egy olyan írás mely nem személyes véleményen alapul ha észrevette volna, ergó nem tudom milyen mély mondanivalót akar felfedezni benne. Ez egy tájékoztató jellegű cikk, nem személyes vélemény. Harmadszorra pedig kétlem, hogy maga mondja meg a tutit. Én itt befejeztem, a jövőben nem kívánok ilyen és ehhez hasonló kommentekre reagálni.
A két bezzeg ország gazdasági csodája gyenge lábakon áll- legalábbis a Capital Economics elemzői szerint.Londoni pénzügyi elemzők rávilágítottak arra, hogy nem lenne meglepő, ha több "kis" euróövezeti tagország, mint például Szlovénia, Szlovákia, vagy éppen Málta kerülne…..
Fenyegető videót készített az észak-koreai kormány, melyben a hadsereg lövegei a Fehér Házat megcélozva lövik azt porrá. Az elmúlt hónapokban egyre csak élesedik a helyzet Észak-Korea és Dél-Korea, valamint az Egyesült Államok között, utóbbi két ország közös hadgyakorlata…..
assassin07 2013.03.26 20:56:23
@feamatar: Kedves feamatar! Hamis e vagy nem, nem a videón van a hangsúly, nem a köré épült a cikk! Itt a fennálló helyzetről van szó.
assassin07 2013.03.27 14:08:55
@mrbloodbunny: Nem, nem elírás. Az An-2es abból a szempontból veszélyes, hogy rendkívül alacsonyan tud repülni, szinte súrolja a fák lombkoronáját, emiatt tökéletesen alkalmas, hogy a radarokat kijátszva észak-korai speciális egységeket juttathasson a frontvonal mögé. Darabszámuk 300, így az összes típus közül a légierőjükben, ennek lenne a legnagyobb haszna.
David Cameron, brit miniszterelnök hétfőn elmondott beszédében kijelentette, nem szabadott volna korlátlan munkavállalói engedélyt adni az EU-hoz 2004-ben csatlakozott államoknak. Ezen államok munkavállalói átmeneti munkavállalói engedélyt fognak kapni és megváltoztatják a nekik…..
Szanyi Tibor, MSZP-s országgyűlési képviselő főzőkesztyűt kapott és húzott, nehogy megint megfeledkezve magáról, középső ujját mutogatva fejezze ki nemtetszését. ..
Blogom első bejegyzését egy olyan eseményről írom, mely felbolygatta mind a politikát, nemzeti öntudatot, és a sportolóinkhoz fűzött örökzöld kérdést: miért mindig a legvégén bukunk el?Amikor összesorsolták a magyar válogatottat a románnal a 2014-es VB selejtezőkre, óriási…..
assassin07 2013.03.25 13:05:11
@Tomi9046: Direkt szélsőséget írtam a végére és nem csőcseléket. Ha csőcseléket írok ,akkor nyilván a randalírozókra gondolnék. A szélsőségben minden tényező benne van, kezdve a FIFA döntésétől a szurkolók viselkedéséig.
Az izraeli lobbinak óriási ereje van, ha a magyar lobbi is ilyen erős lenne, akkor mi is közben jártunk volna a FIFA-nál a zászlóégetés miatt, de mint tudjuk, nem erős. Egyszerű a képlet: Ne viselkedj úgy mint egy civilizálatlan ősember. Mindenki tisztában van azzal, hogy a rasszizmus a futballpályákon -pláne Nyugaton- mennyire elfogadhatatlan tényező, előbb kellett volna belegondolniuk ebbe azoknak, akik vígan zsidóztak a meccsen. Gyújtsanak görög tüzet, buzdítsák a csapatukat, de tiszteljék az ellenfelet. Ez a döntés (bevallom erre én sem számítottam) feladott egy leckét, ha betartják ezek az emberek, több zárt kapus meccsünk nem lesz. Reméljük...
  Bizonyára mindenki hallott már a HaHa-ról, vagyis a Hallgatói Hálózatról. Ez egy olyan csoportosulás, mely a hallgatók érdekeit próbálja megvédeni azáltal, hogy küzd a kormány oktatási reformja ellen, ami olyan intézkedéseket tartalmaz, mint például a keretszámok…..